- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
(Bundás) #487 üzenetére
Köcce!
A rail szervereken a hozzám képest profik tolják, így ott nekem nem sok frag teremne. Igaziból azért játszom fps-eket mert az kapcsol ki: ''nem kell gondolkodni'' (ez persze nem igaz, hiszen stratégia fps-ekben is fontos), csak ''lűni és kész''.
Az alábbi oldalon 101 régebbi játék található meg.
A programok többsége freeware, azaz szabadon használható. A játékok zip formátumba vannak tömörítve: http://oldgamez.uw.hu/[link]
És ha már FPS-ről esett szó: itt található a régi idők fps-e: A Wolfenstein 3D. Elég érdekes összehasonlítani csak a grafikáját pl. akármelyik mai fps-sel.
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz
(Bundás) #474 üzenetére
Nekem sajnos a játékok nagyrésze video nélküli verzió volt. Ezeket újból beraroztam, utána kategórizálva mentek ki egy dvd-re mind. Pár még van a vinyón is, azokat is ki kéne írni...
Tényleg olyan abandonware játékokat honnan lehet megszerezni, amik tartalmaztak videót is (pl.: phantasmagoria)? Ezeknek nincs vmi. oldala? Ha ezek még nem abandonware-k akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest