- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
-
Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
Te jó ég... na és milyen fokozaton?
Én nightmare-en csináltam, miután megtaláltam a bejáratot hozzá.
Szóval a wolf-ról rögtön Quake-re ugrottam, a doom és a heretic kimaradt.(húú... és még valahol van egy Unreal Tournament cd is; lehet, hogy mekeresem - remélem nem a padláson van, mert akkor tű aszénakazalban effektus lesz.)
-
batyuska100
senior tag
Nem konzolról beszélek, hanem Pentium 3 gépről.
Nekem mindig is ingyen volt, régen beírtam a Google-ba, hogy Quake III Arena és teleraktam a gépem vírusokkal.. Egyszer megkaptam az egyik cimborámtól CD-n, kulccsal (persze nem eredetit, írott volt) és az nagyon sokat segített.
-
Q3-at sose toltam... azaz persze kipróbáltam meg minden, de nem nőtt a szívemhez... LAN-on toltuk azt tudom.. ott jó is volt.
Ez a Tualatin PIII meg elég masszívan dönget. Le a kalappal előtte. Jóval gyorsabbnak tűnik mint a sis/via alaplapokban a 2-2,4GHz körüli P4-ek.
Netezős gépnek is jó, ha minden szart megszűrünk -
Köszönöm Uram!
Amint vissza térek a "régi" gépemre megpróbáloma dolgot!
De most épp retro konfig tesztben vagyokRemélem a napokban visszaáll minden a régi kerék vágásba és újra az Athlon XP-met tudom majd koptatni.... bár most ez a P3-as(1133/512/133) is elég jól muzsikál.... na mind1 az a tuti
Köszi mégegyszer!
-
törölt tag
Óóó, hogy ez mennyire nagy játék volt annak idején, sőt az is! Azt szerettem a legjobban, hogy fogtam néhány ércszedőt és mikor jöttek a szövik a Tanyaval, mindig learattam őket...
Meg az volt még nagyon komoly, ha a szövik Light Tankjával felszedtél pár Speed Boost-ot vagy mit, akkor a tank olyan gyors volt, hogy semmivel sem lehetett eltalálni!
Régi szép idők...
-
RoyalFlush
őstag
Egy kis game play video
Űber király volt anno ez a játék is ..
-
Kis zöld izé
senior tag
Ez az!
Király vagy!! Még én sem találtam volna ennél több infót.Szuper.Ebayen nézz körül én is onnan rendeltem.Sztem postaköltséggel együtt 1500ft környékén hozzá is juthatsz.Ha szereted az ilyen típusú játékokat akkor tutira nem fogsz benne csalódni. A hangultáról nem is beszélek.
-
RoyalFlush
őstag
Találtam egy másik oldalt (remélem nem warez), ott szintén megtalálható több retro játék társaságában (mario, domino, ugh!, stb.)
-
-
Kazimír
őstag
Az Abadon Loaderbe bepakoltam, valamelyik lassítóval visszahúztam a processzort, aztán az exe file indításakor ezt írta ki. Kihagytam valamelyik munkafázist?
Egyébként ilyenkor érzem magam igazán műszaki analfabétának, amikor egy tizensokéves játékot sem tudok működésre bírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Dacia topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest