- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
-
banda1981
aktív tag
válasz iMaverick #909 üzenetére
Én azzal tettem fel.......
De nem nagy eresztés szerintem!
Ez a gyorsbeállitsi redőnyt meg kell szokni!
Képernyő közepétől jobbra húzod az ujjad lefelé akkor a beállíti ikonokhoz lépsz,ha a közepétől balra akkor az értesítések jelennek meg!
Igazán legyen stabil a rom.........Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Akkoss
csendes tag
Sziasztok!
En a kovetkezo honapban akarok uj telefont venni, eltort a Xiaomi MI 9 SE-em.Nagyon meg voltam vele elgedve. Viszont mar 2020-as Xiaomi-t vennek. Vannak pletykak arrol, hogy mikor johetnek az idei telok?
Udv
-
gjoco1
addikt
válasz banda1981 #912 üzenetére
Igazán Én még soha nem használtam a V10 en sem az NFC-t
Viszont azt nem tudom miért,de ha már liba,akkor a 4/128-ast választom.Azért sasoltam a Not-ot,mert abban 6GB RAM van,de az MTK proci az ahogy mondjátok bizonytalan.Hamarabb letérdelhet,mit a Snapdragon,vagy kitudja,de nagyobb az esélye.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
banda1981
aktív tag
És a támogatás a romok tekintetében is rövidebb a gyártó felől!Costum rom persze lesz utána is.......
Meg ha Bootlopot kap akkor az MTK procisat kevés helyen tudják életre kelteni,mig a Snapisat te is megtudod otthon csinálni 90%-ban.......Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Pityu.
nagyúr
Még mindig ez az mtk fúj dolog?Piri néni hallotta peti bácsitól,hogy régen szar volt az mtk,ma már nem szar és támogatás is lesz rá miért támogatnák kevesebb ideig mint egy snapdragon processzor?Meg már régen nem olyan szartok mint voltak.Aki meg nem romolgat éppen leszarja ,hogy nem nagyon adnak ki romokat mediatek procira.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Endifree
friss újonc
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy redmi note 8 készülék hogyan tud normális névjegyet küldeni üzenetben , tehát a rendes telefonos üzenetben. -
gjoco1
addikt
Nagyon köszönöm,de tényleg a leírásod. Ez hasznos volt számomra,ugyanis ezért bizonytalanodtam el a Pro változat választásától.Ugyanis,ha jól tudom azok MTK procival tömik a telcsit(javítsatok ki kérlek ha nem jól tudom).Romolgatni pedig nem szoktam.
Köszi ismételten!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Sirti77
csendes újonc
Sziasztok!
Már egy ideje tulaja vagyok egy 8t-nek, és ma abba a problémába futottam bele, hogy minden bejövő hívást ismeretlennek jelez. Nincs valakinek ötlete mit lehetne tenni? Tegnap még minden ok, ma reggeltől pedig minden bejövő hívást ismeretlennek jelez. Köszönöm előre is a segítséget. -
Sirti77
csendes újonc
Újraindítás megvolt, most kipróbálom hogy ha kiveszem a SIM kártyát mit csinál.
-
Sirti77
csendes újonc
Na a SIM kártya kivétel sem hozta el a kánaánt.
-
elek46
csendes tag
Nálam szintén jelentkezett ez a jelenség hogy ismeretlennek találja a bejövő hivást annak ellenére hogy szerepel a telefonkönyvben.Várom a tippeket mit kellene tenni.
-
Till@
tag
Ugyanez történt ma reggel velem is.Előzmény annyi, tegnap miután lemerült, ki is kapcsolt magától.Az én számomat elküldi, viszont nem tudom hogy ki hív, ráadásul vissza sem tudom hívni mert a számot ugye ki sem jelzi, csak hogy ismeretlen.Kikapcs - bekapcs, újraindítás volt eddig eredménytelenül. (8T)
[ Szerkesztve ]
-
elek46
csendes tag
Most hivott vissza a Vodafon, a hiba nem a készülékben hanem a rendszerben van,már dolgoznak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
banda1981
aktív tag
Akkor lehet valami frissítési gond van!
A Playen nem frissült a névjegyek alkalmazásotok?
Akkor ez is megoldodik.....[ Szerkesztve ]
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
spiderpig820
aktív tag
Akkor csak Vodafone-nál jelentkezett? Én Telekomos vagyok, nálam nem volt semmi gond.
4B
-
Sirti77
csendes újonc
válasz spiderpig820 #930 üzenetére
Igen, azóta már meg is oldódott.
-
Trooper82
senior tag
Nekem volt ilyen régebben. Nekem google fiókba szinronizálja a névjegyeket. Névjegyek szinkronizálása kikapcs, majd visszakapcs megoldotta.
-
Tökimanó
senior tag
Bocs hogy ide írok ! Érdeklődtem a Redmi Note 8T topikban is de nem kaptam választ. Talán itt valaki tud segíteni.
A gboardot használtam eddig de egy ideje próbálgatom a telefon saját billentyűzetét . Egész jó. Viszont fogalmam sincs hol van a szótár benne. Hová menti el a szavakat? Tudom e valahová szinkronizálni,Illetve ha valamiért pl. telefon csere,miatt szükség lenne rá ,honnan tudom visszaállítani a szótárt? -
Tökimanó
senior tag
Én is a gboardot használom. Csak próbálgatom a gyárit. Azt kell mondanom egész jó. Jobban eltalálja a szavakat mint a gboard. És kimondottan tetszik hogy swipe írásnál buborékban mutatja húzás közben amit éppen írok. Így kisebb a hibázási lehetőség hogy rossz szót illeszt be a szövegbe. Csak a szótárt hiányolom belőle.
-
Pityu.
nagyúr
-
gjoco1
addikt
Én évek óta 3 telefonon a SmartKeyboard Pro_GXS-t használom.Igaz a hogy swipe funkciót nem tudja,de nagyon szeretem.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Tökimanó
senior tag
Igazából a szótár önmagában nekem sem hiányzik . Amiért mégis kellene az az hogy ha van szótár és tudom szinkronizálni akkor pl. telefon cserénél nem kell újból tanítani hanem csak visszarakni szinkronból. Na mondjuk pont ez az amit a gboard sem tud. Pontosabban csak azt tudja amit manuálisan beírok a szótárba.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na de pl google billentyűzetben is van állítható magasság meg a gboardban is állítható még jó pár dolog.
#Tökimanó
Na látod én meg eddig nem is foglalkoztam ezzel,biztos nagyon alap felhasználó vagyok kicsit testre szabom a billentyűzetet de a lényeg,hogy arra jó legyen amit csinálok vele,írni[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ikonok méretét hogy lehet megváltoztatni? Note 8T 4/64-em van, az enyémen alapból nagyok az ikonok, valamint nagy Facemoji billentyűzet van.
Sógorom most vett egy Note 8T 3/32-est, amiben az ikonok kicsik valamint csak gboard van neki. Ezt cserélni hogy tudjuk? Reklám nélküli teljes verzió honnan szerezhető be? Vagy van olyen rom valahol a 3-asra ami ugyanolyan mint a 4-esé? A szoftver és MIUI verziószám ugyanaz. Itt van két kép a kezdőképernyőről. A betűméret, valamint a felső és alsó sáv is kisebb a 3 GB-os verziónál. Képek:
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.