- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
azimut
aktív tag
Tudtok-e valahol leírást Xiaomi unlock, TWRP, custom ROM témákban? (Ok, látom xda developers, esetleg más?) GB-ről rendeltem, 4/128-ast, sokára fog megjönni, de van hozzá türelmem, addig tanulmányozom a majdani mókolási lehetőségeket. Természetesen első a mentés, akár többféle módon is, nem szeretnék téglagyártásba fogni.
Korábbi telefonomat (ehhez nem hasonlítható MTK procis Lenovo P780) kb. fél év után kezdtem flashelgetni, pc-ről, vagy recoból, a végére egy nagyon lepusztított, "kis fogyasztású" ROM-hoz jutottam, nem bántam meg. ebben az oroszok nagyon jók.
Ha ez a telefon ilyen népszerű marad, remélhetőleg sokat fognak hozzá írni. A fent említett telefonhoz több, mint 100 volt a Needromon.
Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs