Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pandras83
őstag
Szevasztok
Decemberben megvettem a játékot, pár crash-t és gfx error-t leszámítva gond nélkül végigjátszottam a sztorit és az online is szépen futott. (R5 2600, GTX 1070, 16 GB 3200Mhz ram, a game ssd-n. Rockstar launcherből indítva).
Tegnap újra kedvet kaptam a storyhoz, persze hogy nem akar indulni. A jelenség: főmenüben
story-ra katt, végigmennek a töltőképernyők, zene, aztán vagy gfx error vagy sima crash.Amit eddig próbáltam a korábbi tapasztalatokra hagyatkozva:
- Nvidia 441.87 letöröl és vissza az egyel korábbi driver - crash.
- documents/user/rockstar/rdr/settings mappából sga_vulkan_final file-ok törlése.
- game reinstall.Win 10 1909 / build: 18363.892.
Most megpróbálom dx12-vel és még egyel korábbi nvidia driverrel.
A tippeket előre is kösz!
-
Plata
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Online vagy sztori?
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Az animal skineket elég a táborban eldobni és megmarad, vagy hogy kell betárazni?
-
Nem tudom wótth-e má'
The Tragic Tale of the Red Dead Online Beta in 2020
Elmondja miből áll az RDR2 Online és mik a hibái jelenleg, nekem új, még a bevezető küldiket se csináltam meg Online-ban. Gyorstalpalónak se utolsó. -
p a s s e r
őstag
üdv!
offline: ha leölök egy legendás állatot, akkor mindig kiesik belőle egy cucc, amivel lehet craftolni a fence-nél... elképzelhető, hogy véletlen eladtam valahol máshol, vagy hogy esetleg leadtam a táborban? valamit nem találok...
köszi! -
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Kitiltani úgysem lehet.
Ahhoz hülye az RDR online.
Cset meg tiltási funkció az túl magas ezeknek a gyökereknek.
Jó lenne ha köv DLC-ben jönne valami táborfejlesztés.
Szeretek a táborban lébecolni kraftolgatni,de jelenleg nagyon nulla a tábor.
Mondjuk a kutya aranyos.
Most elég sok minden akciós a táborban,én meg nem rég bővítettem,mondjuk a legnagyobb sátor elég nagy csalódás.
Tök undi,mindenféle véres csontok meg egyéb szarság van bent.(#5692) lo_jo
Megölni nem tudtak,ahhoz lúzerek voltak.
De próbálkoztak.
Olyan jót röhögtem rajtuk ahogy lasszóval próbáltak elkapni,vagy dobálták a tábort dinamittal.
Defenzív módban nem is lehet meglasszószni a másikat,ez nem esett le a barmoknak.
Mondjuk észt elvárni ilyen retardáltaktól.
Kár hogy a hullájukat nem lehet elégetni,megpróbáltam, a tűzre dobtam akit Crisp lelőtt,de hiába,nem égett el.
-
lo_jo
senior tag
Egy vadnyugati, alapvetően PvP, bizonyos részeiben PvE multi játékról beszélünk még mindig. Nem értem, hogy miért kell ezen kiakadni. Vagy ilyen örök béke és paradicsom lenne az ideális? Szerintem tök jó, hogy vannak ilyen interakciók, baromira nem tud felbosszantani, hogy valaki megöl. Így jártam, a vadnyugat nem kisasszonyoknak való.
-
arcitec
addikt
Plata
A képet tudod szerkeszteni,kisebbre venni.Az lenne jó, - mert az online játékosokat lehet látni - kitiltani ezeket a TE online körödből,hogy ne lássanak. Micsoda fejlesztés lehetne.
-
Plata
félisten
RDR-be ma megint ritka sok állat van.
Táboromat most nagyon szép helyre rakta a játék.
Olyan szép helyen volt így nekiálltam a tábor mellett pecázgatni.
De nem sokáig tudtam nyugisan horgászni,mert többször is betámadtak.
Nem csak engem mást is,valami szerencsétlen arra jött szekérrel azt is felrobbantották.
Hülye barmok a táborra is dobáltak dinamitot,de minek nem tudom,meg próbáltak lasszóval is elfogni.Csináltam róluk képet is,de sajnos nem engedi feltölteni mert túl nagy a mérete.
De Rhodes-ben is állt a bál,elmentem eladni a fölös húst. -
lo_jo
senior tag
Azzal kb csak a spawnt valasztod ki. Nincs tobb multiplayer mod.
-
arcitec
addikt
Még mindig nem értem mi a lényegi különbség a Free Room , Moonshiners, Camp,Treader és társai közt. A Moonshiners-ben voltak küldetések, de már az sincs , ha bármelyikbe belépek u.a kell ,lehet csinálni.
-
Plata
félisten
Ezt az előbb linkelték,állítólag ezzel a módszerrel lehet RDR Online-ban is solo sessiont csinálni.Reddites link.
[link]
Kipróbálni nem próbáltam,mert nem akarok semmit piszkálni defenderben.
Egyébként ha igaz,RDR Online-ban is megjelentek a pénz elszedő modderek.
Leszívják más pénzét. -
Đusty
addikt
story kérdés:
Most kerültem át Guarma-ra. Az eddig összegyűjtött pénzzel, aranyrudakkal és tárgyakkal mi lesz ment a levesbe vagy majd később valamikor visszakapom? -
NagyonTitok
tag
válasz
cettlee
üzenetére
Hogy érdemes-e, az mindenkinek magának kell eldönteni.
Ha szereted a lassabb folyású, openworld, western játékokat, akkor tetszeni fog.Online kb. 350 óra után ellaposodik, de még akkor is ott a remek story mode.
Egyébként, GTAV-ben sem volt annyi cucc az indulásakor, mint jelenleg. Igaz, az RDR2 témájából adódóan kevesebb a lehetőség, de bőven van még potenciál az online fejlesztésére. -
Triathlete
senior tag
-
cettlee
őstag
hali!
érdemes megvenni a játékot? bugok? ryzen 3 és gtx 1060am van. -
Ybron
senior tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Van még az ability card. Ugye van aminek a használata szinthez kötött. Meg egy kártyán belül van 3 erősség. Attól erősebb lehetsz, ha ki van maxolva.
-
SkyTrancer
senior tag
Köszi mindenkinek. Találtam egy összefoglalót YT-on
Mindent értek, amint mondtok, de mégis, azt hiányolom, amit a legtöbb hasonló multis játékban, hogy persze, fejlesztgess, meg csinálgasd a dolgokat, mert van egy cél ami előre visz, és egyenlőre itt ezt nem látom
gondolok itt arra, hogy pl erősebb leszek, és könnyebben győzhetek le playereket ezáltal,
vagy, olyan küldetéseket tudok majd teljesíteni amiket az elején nem. stb stb
szóval hogy megérje a fejlesztésNyilván az onlineból még körömnyit nem láttam, de nem is nagyon látom hogy lenne benne ilyen lehetőség
Mindenesetre nyomatom, hátha örömömet lelem ebben is
A single nagyon tuti volt. A sztori meg minden úgy ahogy van
-
arcitec
addikt
Apropó, az még érdeks lehetne,mely konfigurációk azok, melyeken sok hiba ,elszállás keletkezik.
-
rup1u5
nagyúr
-
arcitec
addikt
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Alant írták és nagyon igaz. De , pl megnyitod a Moonshiners módot(hasonló mint a free) és ad vagy 5-10 küldetést is. Azok is jók. Azon túl léteznek küldetések, bounty hunter fejvadászatok végtelenbe, (igaz azt sok aranyért adja,volt akció 10 aranyért megvolt a "licensz"
). Tehát a napi küldik-ből kapsz aranyat, pénzt vadászatokból pénzt, jobb lóra stb. Kvázi "monopoly" ellenben, ha nem jön be azt már neked kell eldönteni. 
Megjegyzem , nálam eddig minimális volt a bug. A defensiv mód is bevált stb.
Meg kell ismerni a játékot,azért kérdezgetek én is itt és ezúton is KÖSZÖNÖM mindenkinek
a válaszokat,nem sorolok neveket mert sokan vannak
-
yozsee11
aktív tag
Mi pont ezért nem játszunk vele már egy hónapja. Én pl egyszerűen nem tudok session-t váltani, barátra csatlakozni, onlinbeból storyba vagy storyból onlineba menni úgy, hogy ne kapjak minden esetben végtelen töltési képernyőt. Van aki kb 5-10 percet tud csak játszani, mert utána összefossa magát a játék és hibával elszáll (minden hardver és szoftver változatlan a gépen).
-
gyimger
őstag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
A miértre nehéz választ adni, lényegében tamagochi, újabb és szebb ruháid lehetnek, jobb felszerelések. De hogy miért? Nem tudom, a játék öröméért? :) Olyan ~140 aranyrúdnál már nem érdekelt a napi grind se, a single kihívások jobban megmozgattak.
-
SkyTrancer
senior tag
kis tanácsot kérnék
Az alap játékot végignyomtam, nagyon zsír volt, szuper sztori, szuper megoldások minden ízben. Nagyon tetszett.
Mondom akkor nézzük most az online részt
Megcsináltam az elejét, amit kért. Igaz a felét nem lehet elolvasni amit kiír, mert 3 helyre is van írva info, és így nagyon gáz, hogy mi is van, meg mit hogyElső kérdés ami felmerül bennem :
Mi a szart kell csinálni, és ami fontosabb miért ?
Mi értelme tápolni a karaktert már ha lehet ?
Erősebb lesz a fegyverem vagy mi ?
Az egy dolog, hogy a lovam olyan fos, hogy 5 m után elfárad, ( megszoktam a jobbat ) ezt megértem hogy érdemes
de azon kívül ?
Volt itt valami hideout, ami csak úgy megjelent hirtelen mellettem
Azt kitisztítottam, de minek ?
nem adott semmit, vagy én nem vettem észre ?
Na mondom nézzünk valami küldetést. Rányomtam valami rockstaros ikonra, és ilyen death mach jött be. ment a hentelés, hát elég gagyi volt, mert atom lagg 1-2 játékoson
mindegy nyertünk
kaptam némi aranyat
6 os szintre léptem.
Szóval valami összefoglalót szívesen vennék akár link formájában is, mert így nekem atom értelmetlen a dolog.Most horgászgassak hogy legyen "szebb" a camp vagy mi ?
Köszi
-
Plata
félisten
Mivel eddig csak akkor vágott ki amikor modderbe futottam.
Egyébként ha bug,akkor van pozitív is.
Az egyik napi küldi még mindig magától teljesül,csak szekérre kell ülni és császkálni.
Felmentem online,táborba kellett utánpótlás,lehívtam a szekeret felültem és elindultam,erre kiírta hogy 1 supply küldi kész,lőttem két őzet vissza ültem szekérre elindultam és 2 supply küldi kész.Jutalmat meg kaptam.De már egy ideje ilyen dilis ez a napi küldi.
-
arcitec
addikt
Egy ideje, csak a rifle vagy a repeater lehet nálam, ha nem ülök a lovon. Mit lehetne tenni, hogy ha gyalog megyek, akcióban tudjam cserélni a fegyvereket. Bevált a defensive mód.
Köszi...
-
őstag
őstag
Ez biztos, hogy moddertől van?
Mert akkor nem vesztegetem az időm hibakereséssel.
Változatlan hardver és szoftver környezetben egyik nap engem is kivágott minden két percben vagy 10 alkalommal egymás után errorral. Eddig heti egy kettő ilyen volt.
Nem a disconnect, az naponta több is van.
Amúgy én is sok modderrel találkozom, el teleportál mindenkit ugyanoda, repkedünk a levegőben, meghalunk, potyognak rám a fast travel ponton a pumák tucatjávak a levegőből, stb …
Köszönjük Rockstar
-
arcitec
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Még az is lehet,de hogy miért vettétek ennyire magatokra....
Á, meg van, TI vagytok az 2 kék akik állandóan leszednek ..
-
Lassan tényleg kezd GTAO szintre menni az online, a 3. session zsinórban, amikor egy hülye csaló azzal szórakozik, hogy összeránt mindenkit a térképről.... Majd ezután a sima free roam már be sem tölt a játék újraindulásáig. Azt hiszem lassan ideje kicsit letenni a játékot, legalábbis az online részt (napikat)...
-
Triathlete
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
Lehet jobban képben vagyok mint ti ketten együtt, akiknek a legalapvetőbb dolgok is fejtörést okoznak, és csak néztek mint a gázálarc mindenre. Lehet faszt méregetni, csak mire föl!?
A trollkodás meg elfér a semmitmondó napi blog mellé. Görgess tovább! -nekünk is ezt javasolták, ha nem vagyunk kíváncsiak valamire. -
arcitec
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Azért nem kellene ennyire a nagy tudásút adnod,mert nincs mire ...Trollkodni meg minek ..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hogy valaki túlreagálja a hozzászólásokat az is egy dolog, mert pl jómagam sem panaszkodom oly sokat ,csak pár élményt leírtam...Próbálok csiszolódni és van is értelme ..
-
NagyonTitok
tag
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Jav.:
Lágyszívű, nem légyszívű!
-
NagyonTitok
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Online:
Bugok sajna előfordulnak. Ill. ha R* ha kijavít egyet, akkor behoz 2 újat.
Ugyanakkor viszont pl. én messze nem futottam bele olyan nagy tömegben, mint néhány kiválasztott. Ill. a bugok többsége (fórumon leírt) egyszerű trükkökkel áthidalható.Más játékos engem kb 5-ször lőtt le úgymond ok nélkül a több, mint 500 órás játékidőm alatt. (Leszámítva a friendlistemben lévő elvetemült gonosztevőket!
)
Pedig sokszor én sem vagyok deffensive mode-ban (amúgy sem jelent abszolút védelmet), mert bizonyos küldiknél a játék kivesz, s én elfelejtem visszaállítani.
Többször is segítettem már ismeretlen játékosnak eltakarítaniaz npc-ket, amikor egyedül vitte a szállítmányt.Volt, aki szó nélkül tovább lovagolt, meglepődve megköszönte, volt, aki adott jó tippet, hol van remek loot. Szóval, saját (eddigi) tapasztalataim alapján közel sem olyan idióták a játékosok, mint pl. gta-ban.
Szerk.: Ja igen, ha lelőnek, simán ki tudsz hátrálni a konfliktusból, csak ismerni kell a játék adta lehetőségeket.
Kb. 90% visszainteget, ha köszönök neki, pedig félszemű, bajszos pasi karakterem van. ...lehet, hogy pont ezért?!
Csapatban kétség kívül szórakoztatóbb és eredményesebb is. Ha nincs senki a szoci barátlistádban, akkor van PH-s banda és discord is. Belépésnek van némi feltétele, de a nagyfőnök egészen légyszívű! (Már félsiker, ha szereted a V8-at!
)
Igaz, némiképp' megfogyatkoztunk, mert szó, mi szó alább hagyott a kezdeti izgalom, de azért olykor összeverődünk. Ami jól látható az itteni fórum hsz-ek ritkulásán is.S ami azt illeti, én nem alapoznám a várható játékélményt olyan vki tapasztalataira, aki talán még az 50%-át sem fedezte fel online világának.
A döntés lehetősége a tied. Te játékod, te szabadidőd.
-
gyugyo79
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, ha az ő hozzászólásai t olvasnám nekem sem biztos, hogy lenne. De tedd fel magadnak a kérdést. Miért van az, hogy még mindig itt van ha már több hónapja is leírta, hogy egy sz@r az egész és inkább megy SOT, WOT, KOT, LOT és stb -vel játszani ....
Érdekes én ugyan azzal a játékkal játszom mint ő engem mégse támadnak meg össze vissza. Az elmúlt 2 hónapban 2 alkalommal támadott meg defensive -ből játékos/ok úgy, hogy én is abban voltam és mind a 2 szer napi feladatnál a kicsinyes bosszú hajtotta őket mert azt hitték én elvittem előlük, holott ha nem buták a játékhoz oda sem jönnek már. Ráadásul mind a 2 alkalommal olyan bénák is voltak, hogy csúnyán pórul is jártak mert kb a lovam lelövéséig jutottak ...
Ha defensive -be vagy és úgy csinálsz feladatot nem tudnak ártani. Az elejébe volt ami hibás volt és pld a területre hatók sebeztek de azt már javították.
Tehát jelenleg ha tisztában vagy a játék működésével és csak olyan dolgokba vágsz bele amik nem vesznek ki defből károd nem lesz.Én pld a BH leadást csak az utolsó 30 mp -ben szoktam így 5+ perceket szoktam állni a Sheriff előtt úgy, hogy egy másik gépen netezek közben, ahol a városokban azért jó pár játékos megfordul ez idő alatt ...
Ha nincs semmi "event" amiben vagy akkor persze le tud lőni akárki de vagy én játszok érdekes mód mindig nagyon szerencsésen vagy itt vannak nagyon szerencsétlenek de nekem teljesen jók a tapasztalataim. -
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Az L betűvel elő bukkanó menüben online options,ott lehet offensive-ról defensive-re tenni magad,kevésbé sérülsz és nem tudnak meg kötözni talán.
Jah én kilövöm azt a szar csetet,sok retardált állat ordibál rajta.
Nem nagyon van azon normális ember,csak hülye szerintem.
Nincs kedvem hallgatni a vernyákolásukat.
Mindig tábor körül szoktam vadászni szekérrel,ha jön egy hülye akkor bemegyek.
Szánalmas hogy néha mit össze nem szenved egyik másik hogy megpróbáljon kiszedni a táborból.De a táborban akkor sem lesz bajod ha dinamitot dobál.
Crisp viszont lazán leszedi ha a táborba bejön. -
arcitec
addikt
Köszi. A Fehér zászló azt kint van, de ha a tábortól eléggé messze vagyok, pláne akció közben, akkor nem igazán jön össze a tábor.A defensive mód az hogy van? Hol kell beállítani? Illetve mi a hatása?
Egyébként ha közvetlen cset nincs is, beszélni lehet,mert voltam online-ban story küldetésen és olyan alakok voltak,hogy úgy egyébként nem szeretnék találkozni velük. Még élőben sem.
Szláv,orosz karattyolással, agresszív hangok stb ... -
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Csald be a táborba.Ha fent van a fehér zászló Crisp agyon lövi.
Szerintem egyszerű,defensive mód és kerüld a játékosokat.
Nagyrészt úgyis gyökér az összes.
Találkozhatsz normálisokkal is,de az ritkább.
Valamelyik nap is találkoztam egy csapat idegennel akiket támadtak eladás közben és rám is lőttek az ellenségeik,de ők nem piszkáltak engemet én meg lelőttem két támadójukat.
De legtöbbször ha bandával futok össze biztos hogy be próbálkoznak. -
arcitec
addikt
Nekem meg újabban azzal van tele a hócipő, "kék" játékosok elkapnak. Nem piros,kék.
Viszem a szekeret vissza, amit elloptak(küldetés). Látom ám hogy mögém kerül egy kék, mire észbe kapok leszed,majd porig égeti a szekeret.Ennek mi értelme? Na ezek után mentem vadászni, látom ám, hogy egy kék ott áll vagy 100m-re előttem. Fejlövést kapott ,holott lehet Ő ártatlan volt.Ki is írta gyilkos vagyok. Na azt, hogy békében megtámadnak,csak úgy, az valahogy nem jön be nekem.Hogy lehetne ezeket megszívatni? Bandába kellene verődni.
A múltkor is ketten voltak Ők ellenem békés kóricáláskor. -
Plata
félisten
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Jut eszembe,online a táborban érdemes fejleszteni a sátrat vagy sem?
Mi az amit érdemes megvenni a kondéron kívül a táborba?
Kutyám is van már,csak hogy ne unatkozzon Crisp. -
Plata
félisten
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Csalódtam,azt hittem úgy sütöm meg a kacsát hogy meg kopasztom és feltűzöm egy nyársra,ehhez képest csak az van mint a többi húsnál.
Így nem az igazi.Lőttem varnyút,pulykát,kacsát,libát,de egyiket sem lehet,csak kibelezni és azt a húst ami ki jön belőle ki sütni.
Az nem igazi tábori sütögetés.
[kép] [kép]
Viszont kárpótlásul a tábor mellé jött egy rakás csúnya bácsi akit lelőttem meg felrobbantottam a készleteiket.Így kaptam egy kis moonshiner xp-t.
Pont a táborom mellé rakta őket a játék amikor haza mentem fast travellel a horgászversenyről. -
Plata
félisten
Nem de mindjárt felmegyek és kisütök valakit.

Nem szoktam madarakra lőni igazán.
Még nyulat sem lőttem.
Túl kicsi Crisp-nek.
Vicces hogy pont Picard-ot raktad be.
Ma derült ki hogy fizetős lesz a két hajója,ha igaz a lootcriteres twitter üzi.De a borg hajó is pénzes.
Alig várom már hogy a két új Galaxy-t megvehessem.Megyek is a hajógyárba átfesteni a pici kis Galaxy dread-emet.Gondolom az új hajók skinje rámegy. -
-
arcitec
addikt
Hogyan lehet megjeleníteni az állatokat a térképen? Van , hogy látszanak van, hogy nem.
-
-
Plata
félisten
Én mindig a vagonról vadászom.
RBR-el.
Ha bölényre mész az 5 bölény leszedhető róla nyugisan,őz vagy szarvas már gázosabb de 3-4 az is lekapható a szekéren ülve.Ha jól lősz.
Maxos távcsöves RBR-el nagyon lazán lehet vadászni szekérről.
Sosem megyek messzire a tábortól vele,olyan táborhelyet választok amihez közel van jó sok vad,vagy great plains,vagy emerald station mellé.
Mert ott is van egy nagy bölény csorda spawn hely.#5629) szTotyy
Mivel szinte mindennap sikerül ki fogni valami szar bugot.(#5630) LaciCRM
Van nekem egy űrkompom,szerintme neked tetszeni fog a neve.
[kép]
-
szTotyy
őstag
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Jogos. Plata, már vagy végtelenszer említetted, hogy eleged van a játékból!
-
őstag
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
A Hunting wagon alkalmas arra amit te szeretnél. 875$, + 125$ a már említett biztosítás.
Túl nagy elvárásokat ne támassz vele szemben.
- Lassú, bénán irányítható és zajos.
- Vadászni nem igazán lehet róla. Leszállsz és gyalog vadászol, majd szépen visszabattyogsz hozzá.
- A lóval ellentétben ez nem jön oda hozzád, nem követ, nem tudsz neki fütyülni.
- Egyszerre a lóval nem tudod használni.
- Menüből hívod, sokadik almenün keresztül, ez automatikusan elküldi a lovadat.
- Az úton szeret közlekedni, ha az úttól távol hívod lehet, hogy oda sem jön, neked kell az úthoz menned. De volt már, hogy az útról hívtam és akkor meg a semmi közepébe ment.
- Elküldeni szintén a menüben kotorászva tudod. Ekkor megint van lovad.
- Ha elküldted 2 percig nem tudod újra hívni.
- Ami rajta van nem tudod levenni, mint a lóról. Vagy törlöd róla, vagy eladod, vagy beadod a táborba.De hogy ne csak a hátrányokat említsem:
- Amit egyszer felraktál rá, az nem vész el ha kidob a játék vagy te lépsz ki.
- Nem kell a táborig egerészni vele. Lóval, vagy (ha már lesz neked is) gyors utazással elmész a táborba, egy közeli útra odahívod és csak onnan hajtasz be vele.Némi ügyeskedéssel használható, de csodát ne várj tőle. 5 nagy tetem vagy 5 nagy bőr fér el rajta. Sima bőrből nem tudom mennyi fér rá, eddig maximum 38-at tettem fel.
Lóval is lehet hatékonyan tölteni a tábort. Egész tetemeket vigyél, minél értékesebb annál nagyobbat tölt a készleten. Pl. perfect szarvas bak 12$. Ennél értékesebb a perfect puma, az ha jól rémlik 16 vagy 18$, de elég ritka és nehéz perfectre lőni. Ezeknél nagyobb állatokat már nem tudsz felemelni, azokat csak nyúzni lehet és úgy kevesebbet érnek.
Már írták, hogy egyet tudsz tenni a lóra egyet meg húzol magad után lasszóval.
Lényeges, hogy milyen állatot milyen fegyverrel/lőszerrel ejtesz el és hol találod el, mert csak így nem veszít a minőségéből. -
Ybron
senior tag
Igen és még ezekről nem is beszéltem, a játékon belüli bugokról, mert az egy dolog hogy nem indul el csak 3-4. próbálkozásra a játék, meg hogy kidobál.
Táborom hol van hol nincs Moonshine 10-ből ha 6x működik normálisan. BH-is bugos volt tegnap. Eladás is gyakran szarakodik a daily challenge-ről meg nem is beszélve.
2 hónapig nem vettem fel ezeket, de most már meguntam. -
Plata
félisten
Amúgy is egy bughalmaz az egész,nekem is elegem lett belőle.
Moonshine shack újra be bugolt.
Megint csinálta azt hogy odamentem,be akartam lépni,de nem rakott be hanem az ajtó elé rakott és nem lehetett kezdeni semmit a játékban.Térképről eltűnt minden,nem tudtam elővenni fegyvert sem,lovat sem tudtam használni,semmit se,csak az újra indítás segített.Akkor meg szét szakadt a táborom,az egyik fele a mocsárban volt a másik fele hearthslanden,de egyik felét sem tudtam használni.Csak ott volt és kész.Letoltam ma egy napi küldit meg két bounty hunter küldit és leléptem,a sok bugtól elment a kedvem. -
Ybron
senior tag
No, most untam meg a játékot. Második próbálkozásra se sikerült belépnem, de ehhez már úgy ahogy hozzá szoktam. Képtelenek chat-et belepasszírozni, hogy legalább tudjak kommunikálni másokkal, így dög unalom.
-
Plata
félisten
válasz
pendre54
üzenetére
Attól függ,ha azt írja hogy Crisp felszedte a tábort és elhúzott a rákba akkor újra lerakod és odaviszed a bőrt,de ha a tábort Crisp nem szedte fel csak be bugolt,vagyis láthatatlanná vált,akkor bukta van.Megpróbálhatod ilyenkor is átrakni máshova,de valószínűleg nem lesz elérhető a tábor menüje mert be bugolt.
Néha a tábor meghülyül és csinál ilyet,akkor ciki amikor tele van a szekered,olyankor max egy jó nagy anyázás segít.
-
-
szTotyy
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Egy bizonyos trader szintet el kell érj, hogy meg tudd venni a hunter kocsit. Addig marad a ló. Próbálj meg csak 3 csillagos állatokat vinni Cripps-nek, az ér sokat. Lóval 2 nagy állatot (egy a lovon, egyet meg húzol lasszóval), 2 közepeset és sok kicsit be tudsz vinni. Sokat számít, hova teszed le a táborhelyet (pl.: Heartlands jó vadászhely).
-
A multi elején nincs valami olyan küldetés, vagy bármi más, amivel hozzá lehetne jutni egy olcsó szekérhez, amivel pl, ha lelövök egy-két vadat, azt be tudnám vinni a táborba, mert lóval egyesével behordani, háááát naaa.
A katalógusba meg az elérhető szekerek 875 dodóba kerülnek, annyi pénzem meg így az életbe nem jön össze.
Így most gyakorlatilag, ez a Cripps-féle bizniszelés sem működik, de ha van valami más értelmes javaslat erre, amiről nem tudok, azt is megköszönném.
-
arcitec
addikt
Ismételten az a szitu állt elő,hogy online belépéskor 2 piros-al jelzett alak, elkezd rám vadászni. Eleddig mindig leszedtek. Gyanús,mert becélzom, - a táv akkora,hogy csak távcsövessel lehet - már lőnék,erre odébb lép,mintha tudná mi jönne, majd gyorsan céloz és leszed. Ez véletlen - nála - vagy rutin. Illetve ezek gépi játékosok vagy sem? Mintha említette volna itt valaki, hogy át lehet menni a karakterrel rossz fiúba. Azt hogy?

-
Triathlete
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem akkor volt ilyen mikor bounty volt rajtam.
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A Blackwater-től nyugat, délnyugatra fekvő terület, csak a finálé után nyílik meg.
-
arcitec
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Így már én is voltam belépek,lövöldöznek,de a kellős közepében vagyok,mire ocsúdok már ki is terítettek. "Ismétléskor" már piros pontok jelzik az ellent, lehetne is akciózni ellenük,de lefagy és volt már ilyen. Ismételten már normál a kezdés.Bizton bug. Véletlenül berak egy akcióba.
-
LendvaiFeri1
veterán
Beléptem a nyugati részre, erre random spawnolt néhány fejvadász, és 5-6 lövésből megöltek. Rá két percre ugyanez. Ez valami bug, vagy nem mehetek arra a területre?
-
arcitec
addikt
Korábban a hó volt a probléma, most meg nálam mindig vagy esik az eső, vagy éjszaka van .A hócipőm van tele az állandó sötétséggel.
-
Đusty
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha az explorer kihívásokat megcsinálod nem lesz gondod pénzzel. El sem kell adni az aranyrudakat elég néhányat.
-
arcitec
addikt
Az hogy van, ha Bounty Hunter küldetésen likvidálom a bandát és csak megjelennek olnline játékosok és kifosszák előlem a delikvenseket? Nem fer. Mint az élet. Nem véletlenül van rendészet. Mi lenne ha nem lenne. Ölné ki kit lát, az tuti. Még jó, hogy a levadászott alakot nem tudják elvinni.
-
Plata
félisten
Volna egy kérdésem,van bármi értelme venni a karakternek töltényöveket?
Van valami funkciója mint a holster-nek vagy csak dísz?
Több lőszer lehet nálam ha veszek bandolier-t vagy max hülyébben néz ki tőle a karim?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest