Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Nem egységet, kell eladni, hanem eladást kell megcsinálni. Ez a Challenge a Monnshiner óta bugos, Előtte ez a úgy volt akkor leírva, hogy 3 közeli eladás a másik meg 2. És akkor tényleg 3 vagy kettő eladást kellent leadni. december óta viszont ha leadsz akár 1db, 1db árút tartalmazó ($2.5/$3.12 értékű) szekeret már akkor megadja a 2/2-őt! Ezt tapasztalatból írom.
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
én meg azt sem tudom kaptam e egyáltalán valamit, mert nem igazán tűnt fel
hol lehet ezt átvenni? a postán? -
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
10db Challange-ért járt az egyszeri jutalom. Vagyis a napi maximálisan elérhető akár 19 Challege-ből (egy hétre levetítve maximum 133db) kellet 10-et megcsinálni. Én 4db után megkaptam az összes (10db-ért járó) jutalmat. Szerencsére vannak ilyen pozitív bugok is a játékba (pl. a mai Trader Challenge, aminek az a követelménye, hogy csinálj 2db távoli eladást, de már egy után megadja).
-
p a s s e r
őstag
volt most ez a daily challenges akció... én úgy értettem, hogy minden nap, ha megcsinálok x mennyiségű napit, akkor jár érte a nyilvessző, az érmek, meg nemtommár mi volt még a tizedik napiért cserébe... > úgy értettem, minden nap jár... én a legelején kaptam egy pakk érmet, stb, de utána nem... ezt most félrenéztem, mert csak egy alkalommal járt az adott időintervallumban?
köszi...
-
negyven2
nagyúr
Heti akciós lista, és bónuszok (június 29-ig)
Moonshiner bónuszok:
- Minden Moonshiner eladás 50%-al több pénzt fizet (eladás indításakor a normál árat írja, de miután leadtuk már az emelt pénzt kapjuk, így pl. a Strong ***Moonshine eladása után $247.50 helyet $371.25 jár)
- Minden Moonshiner küldetés (Story) valamint minden Free Roam-ban lévő event (pl. Bootlegger) dupla Role XP-t add
- A Moonshiner biznisz elindítása 25 arany helyet csak 20 arany
- Minden Moonshiner Role item 35%-os kedvezménnyel vehető megBounty Hunter bónuszok:
- Minden Bounty Hunter küldetés (Free Roam-os és Legendary) 50%-al több pénzt add
- Minden Bounty Hunter küldetés (Free Roam-os és Legendary), valamint minden Bounty Hunter Free Roam Event dupla Role XP-t add
- A Bounty Hunter License kiváltása 15 arany helyet csak 10 arany kerül
- Minden Bounty Hunter Role item 35%-al kedvezménnyel vehető meg- Az eddig elérhető összes Limitált (ideiglenesen kapható) ruha ismét kapható
Twitch Prime előfizetők az alábbi jutalmakat kapják ebben a hónapban, amennyiben összekötötték a Social Club fiókjukat a Twitch Prime fiókjukkal:
- A Trader Role elindítása 15 arany helyet csak 10 aranyba kerül
- 6,000 Trader Role XP
- 40% kedvezmény egy szabadon választott lóra
- 40% kedvezmény egy istálló helyre
- 40% kedvezmény egy Shotgun-ra
- 50 Incendiary Buckshot Slugs (Shotgun tüzes lőszer)Egyelőre semmi jele egy esetleg érkező Upadte-nek, bár a PC-re érkezet egy kisseb bugfix csomag
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Na én ma megtettem azt amire Mike régóta vágyik és szőrén ültem meg a lovat.

A ló nem tudom kié volt vagy hogy került oda,a minimapon egy fura vörös szem ikon száguldozott.Jah és ez volt a harmadik session amiben nyugi volt,az első két sessionnak az lett a vége hogy a játék összeomlott,ugyanis valaki rángatott.Mind a kétszer crashelt tőle a játék,szóval kívánom hogy az összes tetű modder dögöljön meg.
Háromszor kellett újraindítani a játékot mire le tudtam a napi küldit,de ma nagyon laza küldik vannak.Megcsináltam vagy négyet ötöt,már nem is emlékszem.
Viszont akárhányszor a moonshine shackban cseréltem decor-t,az NPC-k eltűntek.

Közeli vasútállomáson meg nagy csihi puhi volt,meg volt ereszd el a hajamat is.
Sok tetű modderrel komolyan kezdhetnének valamit,mert nem hiszem hogy tényleg normális az hogy tönkre teszik más játékát.
Azért menjek fel hogy rettegjek mikor ránt el valahova a francba egy gyökér?
Ez a száguldozó vörösszem ikon is nem tudom mi a franc volt.
Ha lovon is ment minimum rakétameghajtású ló lehetett,vagy nitrót ivott víz helyett. -
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Beszámolhatok ha gondolod,de nem fog tetszeni.
Itt épp álcában vagyok,mivel a karim romalány és az álcázásból kilépve szép sebzés bónuszt kap,no meg spéci hajója van és álcáábú is tud harcolni.
[kép]
Itt meg má kigyüttem álcábú.
[kép]
Jah,mivel STO-hoz jött fizetős cucc így van miért játszani.RDR-ben semmi nem jött így nem sok értelme van játszani.
Megvettem a packot és kezdtem egy romalányt.Még tök kezdő meg minden,de majd kialakul.Egyenlőre húzom a repuját,gír utána jön.
[kép] [kép]
tessék,meg van a napi beszámolóm.
-
p a s s e r
őstag
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Ja, nem "lámaság" miatt írtam így, hanem, hogy más, nem annyira informáltnak is szolgáljon ez az infó...
más..
Mivel úgy néz ki, hogy Plata eléggé el van maradva a "Napi beszámolóim a lósz*ros prériről" rovattal ezért most én hoznék fel egy érdekességet ezekben a bugterhes időkben:
Tegnap olyan lobby-ban volta, hogy szerintem manapság nem igazán van hozzá hasonló. Három olyan dolog is történt ami eddigi 1800 órám alatt soha, ebből kettő igazából kicsi, mert az egyik, hogy fél évvel a bekerülés után beadta nekem a Beaver Hollow-i hideout-ot, amit sose csináltam, pedig elég gyakran járok arra. De a mellette lévő Ambush-t se adta be eddig nekem.
De a legérdekesebb, hogy megtörtént az első Camp Raid-em (NPC-k megtámadják a táborom). Amióta kijött a Trader (tavaly szeptember), soha nem volt még támadásom. És ahogy meg van írva el is buktam, de elég érdekesen. Jött ugye a kutya, hogy támadás van, először nem is figyeltem, mert azt hittem random event, de aztán jött utánam. Elindultam a tábor felé, beadta a gyors utazást. Odaérek, de támadás sehol a tábor üzemel. Jó, hát akkor ki gyors utazok. kb 20 perc múlva jelzet a tábor, hogy kell neki resupply... remek mert ahogy számoltam ekkor már csak 6 árú kellet volna a teljes 100/100-hoz. Na igen.. beérek a táborba de 94 árú helyet csak 19 van és a material szinte üres... ugyhogy valahogy mégis megtörtént a támadás, csak valami bebugolt... Ami azért furcsa mert eddig úgy tudtam, hogy ha elbukjuk a tábor megvédését akkor max. Supply, és material tűnik el, kész árú nem.
Na mindegy... amúgy ez a lobby szó szerint tömve volt állatokkal, random eventek-kel hideout és ambush-al pedig egy stabil 22-27 fős lobby volt. 3 térképet is szerzetem fáról és kettőt pedig loot közben. -
p a s s e r
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
persze, otthagytam őket... köszönöm...
amúgy talán annyira már nem vagyok láma (százakárhányas), csak sok dolgot nem látok még át, lassan tanulok... az ilyen free roam invite-okat pl. csak most próbálgatom, ma horgásztam online először, de a szinteket, legfontosabb dolgokat idővel (kb. 2 hónap online játék) összemelóztam...
ilyen ládás móka nekem eddig nem volt... de olvastam itt, szal mindenkinek kösz, aki itt informált ezzel kapcsolatban! -
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Tele van a térkép ládákal,szekrényekkel, és egyéb kinyitható dolgokkal. De ezek nagy részében nincs semmi (általában a házakban lévő villogó dolgokban azért lehet találni ezt-azt). A kincsesládákat a villogó sziluett mellet, még egy felszálló arany füst is jelzi (legalábbis amit a térkép add), pluszban kontroller esetén még gyorsuló pulzálás is van, ahogy egyre közelebb érünk hozzá. Az, hogy a hackerek le tudnak ilyet rakni, azt igazából szerintem észre lehet venni.
Legalábbis úgy gondolom (szerencsére Xbox-osként nincs ilyen gondom... még), hogy nem fogják magukat törni azon, hogy az a láda úgy legyen letéve, hogy az illeszkedjen a világba (pl. az út közepén lévő láda nagy valószínűleg ilyen csapda). Plusz a nem nyitottál ki térképet akkor nem gond, mert csak úgy nincsenek kincsesládák. Ráadásul kinyitás után még ki kell venni a kincset (reward), vagyis ha ilyen random ládát találsz, és nincs kinyitva kincestéképed (és nem is Moonshiner Camp-ben vagy), akkor hagyd ott. -
p a s s e r
őstag
elmentem rhodesba és ott volt egy pár raklapon a fast travel mellett vagy 5-6 láda... nem kerestem direktbe...
Plata: mondjuk én azt nem tudom, hogy milyenek ezek a sima ládák... nem szoktam kincses térképezni... rápróbáltam, de nekem mindig valami semmiséget adott (kártya, pl.)... gondolom nem értek valamit ebben a treasure map dologban, de sebaj...persze nem nyúltam hozzájuk...
de akkor, ha jól értem, ha térképről keresem és ha a sárga körön belül van, akkor valszeg nem moddolás, pláne ha nem sok láda van egy kupacban...
danke!
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
ne nyisd ki ládát, csak ha nem kerested és a sárga körön belül van
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Jah azokat sehogy,olyanok mint a sima ládák.
(#7979) p a s s e r
Tudtommal azok ugyanolyanok mint a sima kincsesládák. -
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Milyen ládákat?
-
p a s s e r
őstag
azokat a bizonyos ládákat úgy lehet felismerni, hogy sárgán villognak hunter eye módban, és sokan vannak kis helyen?
-
paltom
tag
Nekem eltünt szinte majdnem minden benefit amit eddig szereztem. Nem írtàk hogy csak egy bizonyos ideig hasznàlhatók fel, azt hittem megmaradnak...
-
törölt tag
na: újraindítottam mert mintha valami furcsaság lett volna az idővel, és azóta minden megvan
-
törölt tag
ez az interaktív térkép [link] hogy működik? eddig semmi ( 5dolog )nem volt meg amit kerestem. régen csináltam már, akkor egyszerűbb volt. se tojást, semmit nem találtam ez alapján.
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Pedig ugyan az mindenhol az idő, itt konzolon eddig minden Free Roam-ban ugyan annyi volt (sőt GTAO-ban is ennyi az idő). A térképen is azért van rajta. Maximum játékbeli idő szerint pár perces eltérések lehetnek a RDO/GTAO és a térkép között.
Viszont arra figyelni kell, hogy a játék indítása után már csatlakozik az alap online szerverekhez, vagyis ha belefutsz egy "módszer"-be akkor annak a ténykedését csak a játék (és elképzelhető, hogy PC-n a launcher) teljes újraindítása után tüntető el.
Persze anomáliákat előfordulhatnak mindig, de én még nem igazán találkoztam ilyennel
-
p a s s e r
őstag
lám a kérdés nyilván:
én azt gondoltam, hogy a rdr2o órája mindig ugyan az, bármelyik sessionben... de modderes session-öket leszámítva sem igaz, össze-vissza változik... szóval ezt rosszul gondoltam?
a netes collector térkép órájához sincs sok köze általában...
előre is kösz...
-
Plata
félisten
Én nagyon szeretem a Trade route eventet.
Vonatos is meg pve is.Bár hülye csapattársak el tudják rontani.
Tegnap is volt egy majom aki folyton lökdösött mindenkit aki a mozdony mögötti szenes kocsin volt,le is esett kétszer.
Pvp tényleg nem érdekel,hangyányit sem.
WoW-ban sem pvp-zem,kivétel a tavalyi 15 évfordulós két vagy három hónapos bg event,ott sokat mentem pvp-re,aztán valahol a pálya közepén stealthben végig szunyáltam az egész balhét.
Xp úgyis jött.
Mióta van warmode öszvisz kétszer volt nekem bekapcsolva,mert lag volt és véletlen rányomtam.
GTA-ban sem szoktam pvp-zni,mert nem értem mi a jó abban.
Star trekben néha szoktam,de nem tisztességesen,hanem csak felhúzom az ellenséges frakció játékosait a lőtávolságukon kívülről.A hajómon enchanced battle cloak van,ami alól tudok tüzelni,a hajómon olyan fegyver van ami az ő lőtávolságuk másfélszereséről indítható.
Azzal szoktam hergelni őket néha.De az is csak trollkodás,nem igazi pvp.
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
-
negyven2
nagyúr
Szerintem soha, vagy maximum akkor amikor majd megjön a vonattársaság update...
Hogy ha csak a sztenderd vonatirányokat nézzük, akkor mindig csak egyfajta irányba halad mindig. Pl. ha Flatneck Station-nél futunk bele a vonatba akkor mindig Rhodes, Saints Denis irányába fog fordulni és nem Valentine felé. Ha Valentine-nál akkor a vonat Emerald Station Saints Denis irányba. Saints Denis esetében meg Van Horne, Annasburg, felé fog menni. Most így nem emlékszem, hogy teljes kör esetén változik-e a dolog, vagyis más irányba megy-e.A New Austin vonalon kicsit érdekesebb az egész, mert ott MacFarlane-röl indulva elmegy ugyan Armadilloba, de utána már csak a Benedict Point-nál áll meg, mert az ott lévő elágazásnál nem fordul vissza Armadillio felé, hanem csak körbe körbe megy a Tumbleweed körüli pályán. RDR1-ben viszont a vonat átmegy Mexico-ba is és onnan érkezik vissza Blackwater-be majd megy majd Manzanita MacFarlane irányba (ott nincs benn viszont a Balckwater-töl északra lévő területek.
Amúgy ezt z irányt megváltoztatják egyes Free Roam küldetések. Pl. Bounty Hunter esetén ha vonaton van a célpont akkor a menetirány változik meg annál a vonatnál (Pl. Annasburg-Van Horne-Saint Danis irányba jár a vonat. Illetve már futottam bele olyanba, hogy Trader eladás közben a vonat (normális, nem ami a BH küldetés esetén jár) Saints Denis-böl kifelé jött Caliga Hall irányába, bár az üres lobby volt.
Az el nem készült rész meg, a sztorimód végén fog majd elkészülni. Ugye az Online a sztori előtt egy évvel játszódik 1898-ban. A sztori meg
véget.1907-ben ér Az RDR1 sztorija meg 1911-ben kezdődik, de addigra már kész a kettő Mexikói vasúti híd, meg egy normális híd. pluszban ott már jár a vonat Tall Trees és Great Planis-ben is. Meg egy csomó új állomás is van mint: Blackwater, Manzanita Post Amúgy a vonat képes sztoriban hátrafelé is menni! érdekes, de bizonyos szinten érthető, hogy Online mért nem lehet.
-
Plata
félisten
-
negyven2
nagyúr
Ugye a tavaly májusi update óta már New Austin-ban is közlekedik a vonat, így kvázi egyszerre kettő szerelvény lehet aktív egy lobby-ban. Mivel a Online térkép regionális P2P alapon épül fel, így a vonat spawn is függ a környéken lévő többi játékostól is. Amúgy általában állomások közelében jelenik meg akkor ha a többi vonalon lévő állomás közelében nincs senki, vagy éppen nem utazik, vezeti valaki a vonatot, vagy nincs folyamatban éppen aktív Bounty Hunter vagy Trader resupply küldetés.
Amúgy igen, a MacFarlane Ranch az olyan hely ahol nagyon gyakori a vonat megjelenése (ha nincs szinte senki a lobby-ban akkor igazából mindegyik az), főleg azért mert a térkép azon részén nem nagyon használják a vonatot (a forgalmasabb Tumbleweed-ben meg nem jár a vonat). -
Plata
félisten
Srácok a vonat online-ban az hogy spawnol vagy mitől függ hogy mikor jön?
Macfarlane ranch mellett volt a táborom és nekem a vonat kb percenként arra jött.
Kicsit már túl sűrűn jött,alig ment el az egyik jött a másik.Környéken vadászgattam kocsival de állandóan útban volt.A táborom a sín mellett volt.

Jah volt egy vicces dolog is.
Eladás végén armadillo városka közepén nagy tűzharc volt.
Páran a kocsma emeletéről lövöldöztek,a lövöldözésben kigyulladt a kocsma és megégett fent két barom.Eladás után a kocsma ugyanúgy égett maradt.a kocsmáros is megvolt pörkölődve.
Voltam trade route eventen is,ami érdekes volt.Volt modder bent,miután a vonat kiért Saint Denis-ből az ellenségek furán viselkedtek,lovastól elfeküdtek a földön és odacsúsztak a vonathoz.Mellesleg szép napos idő volt és közben villámlott meg dörgött. -
negyven2
nagyúr
Tényleg sokkal könnyebb pénzt szerezni, és még igazából a Collector se kell hozzá. Nekem minden kollekcióból már vagy április eleje óta megvan a maximális 10db (néha eladók egy kollekció Coin-t, de már régen nem foglalkozok vele úgy ahogy kéne. Ennek ellenére csak a Daily-k, néhány küldetés, PvP, egy-kettő Legendary és sima Bunty, illetve legalább napi egy Moonshine eladással megvan a napi ~1000-1500$+. Igaz, nekem annyi előnyöm van, hogy igazából már nincs mire költeni.
-
paltom
tag
Lefoglalja őket a következő update
Amúgy rdro-ba sokkal könnyebb pénzt gyüjteni mint gtao-ba és erről a collector szakma tehet. -
z0l1ka
aktív tag
Sajna én nyitottam modder által letett ládákat ha emlékeztek rá, de ez nem tresaure map volt ,ha nem letett egymás mellé vagy 5 ládát én meg kinyitottam ahogyan rajtam kívül még sokan mások..na mindegy ,lényeg h lett írva a supporta ,nem is nagyon lehet eltéveszteni ,ennek már vagy 2 hete de semmi válasz nincs azóta..most vagy ennyire leszarják ,vagy fogalmam sincs mivan
-
negyven2
nagyúr
Az 1800 Gold Dollár abban a ciklusban mindig bugos (ez Lemoy-ban egy ház mellet a kútban). Ez ellen sajnos nem lehet tenni semmit. Az 1792-es érmék esetében szerencsére igen. Nem szabad, hogy a 1792-es Liberty Quarter-böl 10db legyen. Ha 9 van akkor fel tudod venni a sima 1792-es Quarter-t. H*lye bug, tudom...
De amúgy számomra pont az ilyen apró bugok a legidegesítőbb. Meg a random Dc-k, mert ugye vannak olyan játékbeli dolgok amik nem azonnal szinkronizálnak. Ilyen pl. a fegyverállapot, és az aktuális helyzet. Nagyon jó dolog, mikor Armadilo-ból megyek eladni a Lemoy-ban lévő moonshine-t, majd eladás közben kapok egy DC-t. És bár visszalépéskor a moonshine megmarad, de mehet vissza újra a shack-be Armadilo-ból (persze pl. a gyorsutazás pénzt az egyből leveszi). Vagy amikor megtisztítod a fegyvered, kapsz egy DC-t, majd visszalépve a fegyverolaj/pénz-t elvette, de fegyver ugyan-úgy retkes.
És ezen felül még rengeteg kicsi bug van, ami nem okoz nagy problémát, csak kellemetlen (olyan mint amikor a pop-corn beakad a fogaid köze
).És nem egy ilyen hiba van ami már egy éves. Lehet szidni pl. a UbiSoft-ot a sok bugosan kiadott játék miatt, de ők legalább megcsinálják a hibákat. Ráadásul ami a Rockstar-nak vagy nem megy, vagy nem is foglalkoznak vele, az a játékosok felé intézet kommunikáció (illetve annak a hiánya). Még egy roamap-ot se kaptunk, csak ígérgetéseket, hogy ezt szeretnénk majd valamikor. És ez nem csak RDO esetén van így, hanem GTAO esetében is. A mosatni állapotban való kommunikáció nélkülisége pedig nagyon sok játékosába kerül a cégnek.
-
negyven2
nagyúr
Bőven elég lesz az az 56k a következő 5-10 update-re. Csak azért írtam, hogy átlagosan kevesebb a pénzem 460-os szinten, mert az átlag GTAForums tagoknak ilyen szinten már vagy (legit) félmilliója van. De azok nagy része nem ember... minden nap összeszedik az összes lehetséges collector dolgot, plusz csinálják mellette a Trader/moonshine-t is.
btw. most visszaléptem, és megkaptam az össze Daily bónuszt, pedig csak 4 Daily-t csináltam meg ma még

Igaz csak 3db-ot mert jelenleg az érmék azok amik nincsenek meg 10/10-re, csak 9,5/10-re. És ma nem mivel bugos a ma felszedhető 1800-as Gold Dollar, valamint véletlenül hamarabb szedtem fel a 1792-es Liberty Quarter-t mint a sima 1792-es Quarter-t, így ma nem aok el érmegyűjteményt.
Ugye ha a 1792-es Librty Quarter-böl 10db-od van akkor nem tudod felszedni a 1792-es Quarter-t addig amíg legalább egy db-ot nem adsz el az 1792-es liberty-böl.. -
negyven2
nagyúr
válasz
szTotyy
üzenetére
Bemásoltam, mert a múlthetén is jópár emberke csodálkozott rá az ingyenes lótonikokra, és a triplás lóversenyekre.
Én Mike nevemben nem tudok nyilatkozni, de számomra a heti akciók döntő többsége nem igazán hoz lázba. A játékban lévő összes abilyty kártya már nagyon régóta megvan maxon (talán nem sokkal a szeptemberi update után meglett), lóból van 8, köztük az összes 20-as Role ló. Az összes fegyver megvan, tuninggal, színezéssel, és max Familiarity-vel (300 ölés). konkrétan nincs már miért fejlődnöm benne, ezért inkább kitűzök különböző célt (awardok, bizonyos pénz/arany/szint elérése). Minden nap felmegyek legalább azért, hogy a Daily-et megcsináljam.
Úgyhogy nem csak én, de azért az aktív RDO közösség is hétről hétre nagyon csalódott, mert nekik, nekünk nem igazán egy ösztönző dolog, hogy kapunk ajándék kincses, collector térképet, ingyen kártyákat meg egyebeket. Meglátszik a számokon (de ez igazából a kezdetek óta így van), hogy arányaiban sokkal kevesebben játszanak RDO-val mint GTAO-val. Mármint pl. 1000 GTA V tulaj közöl vagy 4-5x többen játszanak az online részével mint 1000 RDO tulaj esetében, és emiatt evesebb az eladott ingame vaulta RDO esetében Egyrészt emiatt ingyenes minden DLC, másrészt nem akarják megosztani a játékos közösséget.
És ez egyfajta oda-vissza folytam. Kevesen játszanak mert kevés a tartalom, és mivel kevesen játszanak ezért nem fektet bele akkora energiát a Rockstar mint GTAO esetén (ami miatt meg kevesen játszanak).
Most Xbox-on a Game Pass miatt azért látszik a játékos növekedés, de ez ideiglenes, meg néha azért kényelmetlen is (ok az alacsony szintű vérpisti, bár ők nem ellenfelek
).Engem szerencsére mindig magával tud ragadni a játék hangulata, de igazból ez a Daily-ket leszámítva a nagy semmit tevést jelenti. Grindolni már nincs kedvem (bár az átlag 460-as szinthez képest "kevésnek" számít a 160k +40k pénz)...
-
Mike
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
azért igen
vettem egy csomó akciós göncöt, amit sosem hordok
a gazdagok gondtalan életét élem
ha van kedvem megcsinálok több napit is, ha nincs, nem
olyan lovat használok ami tetszik, nem érdekel a statja
tradert se nagyon csinálom, moonshinert se
mégis már megint 56 ezrem van
igaz, lovas akcióban már nem tudtam venni semmit, mert tele vagyok
szóval ja, ha akciós és megtetszik, megveszem
ami meg kell azt megveszem akció nélkül is
pl a lovat 5.60 dolcsis kajával etetem, az istállóból és madam Nazartól veszem a hozzávalókat
de még igy is nő a pénzemszeretem a játékot, pont azért mert nem kötelező benne csinálni semmit. kikapcsol
másfél év alatt sem untam meg
ugyanakkor akikkel kezdtem, már szinte mindenki abbahagyta, azért is rontom itt a levegőt -
szTotyy
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
November 5-én jött ki a játék, az újév első napjaira már úgy éreztem megvan mindenem és mellette dollármilliárdosnak éreztem magam (ettől függetlenül még egy zseniális játék).
Neked, vagy Mike-nak, akik már régebb óta tolják, még jelentek valamit ezek az akciók? Vagy már annyira sem érdemesek, hogy vállat vonjatok miattuk? (bár annyit ér neked, hogy bemásold ide nekünk, amiért köszönet!) -
negyven2
nagyúr
Heti akciók...
50% Off Tier 3 Ability Card Upgrades
40% Off Camp Dogs, Tents, Themes, Flags, Fast Travel Post
35% Off Pistols
30% Off ALL Items available at Madam Nazar
- Includes Collector Maps, Refined Binoculars, Pennington Field Shovel and Metal DetectorDaily Challenges rewards:
- 3 Daily Challenges to get 10 Poison Arrows
- 6 Daily Challenges to get 4 Collectible Coins
- 10 Daily Challenges to get a Treasure MapPick up the Collector's Bag for 10 Gold Bars
-
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
védelmemre a ludatonatus záradérkra hivatkoznék...
-
Mike
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
milyen telex, sürgöny
-
Mr.Franczy
aktív tag
Pontosan így van!! Csak akkor még, kevésbé voltak vidámak s meghittek a vasárnapok!! 😁
Passer.
Kérlek valótlanságokat ne állíts!! Hiszen nincsen is ojjektumod, Árpád nem helyi érdekeltségü lakos, és végül, de nem utolsó sorban, nem kaptál még semmilyen zengedélyt a tanács részirül!! 😁
Teccik érteni! -
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
persze, közben meg háromszázer litér moonshine-ból veszem ki a zoxigént... nem érek én rá erre...

-
Plata
félisten
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Ahaa,már világos,akkor ezek hittérítők vótak.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Na de Jenő hogy a ragyába kerülne egy amerikai polgárilag jogtalan hivatalba?
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Küldesz egy telexet, a helyi postahivatalból a Jenőnek, polgárjogilag a hivatalba! 😁
-
arcitec
addikt
válasz
üzenetére
Nagy tudású TE....Dr Prof mi ?.....
Kibicnek semmi sem drága , másban a szálkát is TE meg egy nagy gerenda vagy ... 
Mike:
Utólag könyű . De nem gond, nagyon sok aranyam van. Könnyen jött, könnyen ment. Talán azért is történt ez... Laza voltam , meg fáradt. De azért látod mindig akad egy nagy tudású kritikus ...Persze ezt nem rád értem ..Egyébként igen nyomni kell , de ebben az esetben azért rákérdezhetne , hogy valóban kótyavetyélni akarok?
Egyébiránt a lényeg, hogy a régi lovam megvan ma az lenne gáz. Mert ez már szinte mindent tud. Ez az új Arab fekete meg a fasorban sem volt mellette, alapon indult és ez idegesített de nagyon , picsán lett rúgva.
-
p a s s e r
őstag
1899-et írunk... hogy lehetne már perelni egy discard gombért?
-
Plata
félisten
Nekem útmutató kéne ahhoz hogy hogyan kerüljem el a tetves moddereket.
Ma nagyon felhúztak.Megcsináltam egy napi küldit,lőttem három szarvast a táborból.Behordtam őket mikor mellettem moonshiner event lett,egy moonshiner főzőt kellett felszámolni.Majdnem végeztem,már csak egy két gyökér élt amikor a semmiből lángok kezdtek jönni,majd én is meggyulladtam és égni kezdtem,majd a játék kilépett errorral de úgy hogy a windowst is újra kellett indítanom. -
szTotyy
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
Képzeld el, hogy az összes gombhoz (..és most Laci példájára egy mikróhoz is) "írnak egy használati útmutatót", hogy mire jó és hogy mit okoz a gondolatlan használata. MINDEN eshetőséget figyelembe véve (a macskát is a mikróban)! Még most is azt olvasnád játék helyett.
De egyetlen mikró nyomtatott használati útmutatójához kivágnák az összes fát a földön.
Az amerikaik meg hülyék. (..és igen, ez valóban általánosítás) -
-
törölt tag
válasz
arcitec
üzenetére
Így van! A hülye játék kiírja hogy discard ( eldob, elvet, megszabadulni valamitől - Google), erre te rányomsz és ez meg is történik. Mint a mikróra sem volt ráírva hogy macskát nem lehet benne szárítani, ezért mentek is perelni. Perelj te is mert ezek hülyék. ( Nem te. Véletlenül sem)
-
lo_jo
senior tag
Már a játék is csal, nem csak az afk-zók

-
arcitec
addikt
Sikerült belekavarodni a lovakba. Beállítottam melyik hol, majd cserélni akartam de nem engedte.Bementem istállóba hogy majd ott. Nem lehetett , majd Discard-ot nyomtam és eltűnt a ló. Megvettem ismét de csak nem tudtam a régire cserélni. Discard Ez is eltűnt Akkor most buktam 64 aranyat?
-
Mike
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
az se zavar, ha nincs plusz stat
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
99-et lehet mindegyikből
Ezek akciósak most "máig" (kb. holnap de.11-ig):
- Horse Medicine
- Potent Horse Medicine
- Horse Stimulant
- Potent Horse Stimulant
- Horse Reviver- Orchard Apple
- Local CarrotInterneten keresztül is be lehet rendelni ezeket, az Online katalóguson keresztül
-
negyven2
nagyúr
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Mert ezen a héten (holnap kb. de 11-ig), ilyen lovas akció van. Ezért még most amíg az ingyenesek ezek a dolgok, érdemes bevásárolni belőlük...
-
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
a katalógusból tényleg ingyen van a lóre...
-
Mr.Franczy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bocs, csak viccolnék...
Egyébiránt a lényeg, hogy a régi lovam megvan ma az lenne gáz. Mert ez már szinte mindent tud. Ez az új Arab fekete meg a fasorban sem volt mellette, alapon indult és ez idegesített de nagyon , picsán lett rúgva.