Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Áhá, közben találtam egy légy naprakész az 1. résszel 5 perc alatt IGN videót.
Köszi! -
nubreed
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Szerintem ha van is maszk rajtad, nem tudod olyan gyorsan kirabolni a vonatot, hogy ne kapjál bountyt. Én meg félmunkát nem akarok végezni.

Habár most rákaptam egy másik elég stabil pénzszerzési lehetőségre és ráadásul kevés kockázat van benne. Az Emerald Ranchen lévő csávónak, akihez volt is egy quest Hosea -val, na neki viszem az elrabolt szekereket, kocsikat. Általában 40 -et fizet egyért de nem kell messzire menni a ranchtól és mindig lesznek elvihető kocsik.
-
arcitec
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Nem a vonat rablása a cél , hanem a vonaton lévő értékek és utasok kifosztása.Semmi értelme lenyúlni a vonatot,azonnal ellepnek az üldözők, no meg egyébként is értelmetlen , mire jutsz vele?
Olyan napi küldi volt menj x mérföldet vonattal. Na ott fel lehetett szállni az álló vezető nélküli vonatra és vezetni. Jópofa volt,mert mások is megjelentek, várván a lehetőséget. Nekik is napi küldi volt. 
-
omfgk
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
Szerintem Chapter 4-ben lesz elérhető.
Bemész valami küldi miatt egy boltba és a bejáratban kizsebelnek. Utánaszalad az ember, visszaveszi a pénzt és akkor beadja a Challenge lvl 1-et.
---
Én speciel csak a Master Hunter-t, Explorer-t és Sharpshooter-t csináltam végig. Ezekkel meglesz a lvl 9 Stamina, Dead Eye és Health amúgy. -
arcitec
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Jó,jó most majd megteszem azt amit mondtok,hogy szerintetek körbe megy. Eddig nekem ez nem sikerült. A 6 órás tárcsában ami van az csak ott van. A 6 órásban meg szintén mindig u.a kerül.Adott tárcsából csak mindig csak egyet tudok kivenni. Ha u.a tárcsából már 1 nálam van és ki akarok venni egy másikat, akkor kicseréli. Nem tudom , hogy ez már így érthető-e?
Annak örülnék a legjobban ha ez, mint ahogy alant írtátok, nem így van. Csak nekem nem jön össze. Egyébként meg szar az a rendszer mert a fegyverek lehetnének simán egy helyen és nem kellene szarakodni melyik hol. -
-
Kiskokó
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
Küldj 40 aranynak megfelelő összeget és megoldom!
(már csak azt kell tisztázni az RDR-ben hány unciás egy aranyrúd, 14000huf/g áron)
Lásd milyen vagyok 1 arany is elég
Valamikor jöhetnél te is Discordra, vagy 3 éve nem hallottam a hangod

PLATA
Neked ez az Outlaw van meg ugye ?

-
gyugyo79
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Yukon Nick az pont az amit én is csak úgy láttam, hogy 1 re kb 100% mutatja az npc -ket. Mint pld itt. De nekem ott is csak az első fázisban. Amikor viszed be már nem mutatja őket (amikor én csináltam legalábbis)
De ha elrontod véletlen és előröl kezded akkor már nem mutatja ott sem. -
negyven2
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Barbaralla esetében csináld azt, hogy a lövöldözést azzal kezd (vagyis addig ne vegyenek észre amíg ezt nem teszed meg), hogy kilövöd a lovát. Ugyanis ilyenkor nem menekül el, max. be a bányába. Én azt úgy csinálom, hogy az egyik magas dombra felmászok ahonnan szépen RBR-el elkezdem lőni őket (mindig a lóval kezdve). A szikla fedezéket is tud nyújtani ha hátrább mész, így aránylag hamar le lehet őket szedni.
-
gyugyo79
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Igen arra gondoltam.
NagyonTitok : A BH 1-es az 0$ -ért ha még annyiba kerül mindig egy jó kezdő ló pld. a fent említett ajándék ultimatest le cserélni pld jó de ha már nem 0 $ akkor ez nem biztos, hogy igaz

Triathlete Na pld PvP -re pont a legjobb választás szerintem is az eddigi tapasztalataim alapján (de az még nem sok van az arab -ot sztori módban használtam sokat de a 2-es kötődés online mindent elmond). Igazából PvE nincs is annyira kiélezett helyzet ahol annyira számítana 1-1 kis eltérés.
negyven2
Ez van online is ?
Amúgy pld. szamarat befogni és a táborban tartani + málha cipelésre használni tök fun volna ... -
Prosector
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Nekem is 100% a cel, sokszor elofordul, h napokig nem csinalok story questet, van, h side questet sem, csak hajtom a legendary allatokat/halakat, kincset keresek, perfect pelteket lovok. Fast travel direkt fel sincs oldva.
Ezzel a metodikaval haladtam is az 1 honap alatt, mindennapi jatekkal 51%ot
-
negyven2
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
-
Stormrider
tag
válasz
gyimger
üzenetére
Köszi mindenkinek.
A szekeret hogy lehet "gyorsan" megszerezni?Csak 4-es trader vagyok ahoz meg aszem 10-es szint kell.A lasszózás és leszúrás az tök jól megy amig sik terepen üldözőm a vadat.Van mikor megszivat és borulok akkorákat
ijjal azt hittem lehet csendben ölni de nem mert,amikor meglövöm hiába döglik meg egyböl még felbőg és a többi meg már fut is szét
-
Plata
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
Én fent voltam kb másfél órát,persze Online,nem akarom elkiabálni,de sokkal jobban ment a játék,az a barom Crisp nem rakta el a táborom egyszer sem.Ami csoda mert állandóan ezzel szivatott eddig.
És mintha jobban futott volna a játék is.
Meg lett a Trader 5-ös szint végre.
Meg 20-as szintű is lettem. -
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Én a kocsikra is kötöttem. Ha nem kötsz is ki fogod fizetni idővel azt az összeget csak így mindig ki is kell fizetned a díjat mielőtte vissza kapod tehát be kell mászni a menübe amúgy meg 2 perc és van rendes eredeti lovad minden féle varázslat nélkül.
Persze ha tudod, hogy nem végleges/ sokat lesz használva akkor nem biztos, hogy megéri .... -
Mike
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
nem kell menni a fegyverboltba, csak a fejlesztésekért
a katalógusból is tudsz rendelni fegyvert, azonnal a lóra kerül
mindenből tudsz többet venni, kivéve ha rajta van, hogy owned
és ez mindenre igaz, nem csak a fegyverekre
amiből sok lehet, pl gun oil, vagy ammunition, ott azt írja out of stoick -
szTotyy
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
Tegnap csak pár percre nyomtam be, hogy az új driver-ről alkossak véleményt, de javulást eddig nem láttam és pár másodperces fagyás még mindig van, sőt talán még hamarabb is, mint korábban. Ma még beállitom aszerint amit korábban itt mutattak képekben, aztán hagyom a fenébe, játszani tudok vele most is és szép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!