Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
kis tanácsot kérnék
Az alap játékot végignyomtam, nagyon zsír volt, szuper sztori, szuper megoldások minden ízben. Nagyon tetszett.
Mondom akkor nézzük most az online részt
Megcsináltam az elejét, amit kért. Igaz a felét nem lehet elolvasni amit kiír, mert 3 helyre is van írva info, és így nagyon gáz, hogy mi is van, meg mit hogyElső kérdés ami felmerül bennem :
Mi a szart kell csinálni, és ami fontosabb miért ?
Mi értelme tápolni a karaktert már ha lehet ?
Erősebb lesz a fegyverem vagy mi ?
Az egy dolog, hogy a lovam olyan fos, hogy 5 m után elfárad, ( megszoktam a jobbat ) ezt megértem hogy érdemes
de azon kívül ?
Volt itt valami hideout, ami csak úgy megjelent hirtelen mellettem
Azt kitisztítottam, de minek ?
nem adott semmit, vagy én nem vettem észre ?
Na mondom nézzünk valami küldetést. Rányomtam valami rockstaros ikonra, és ilyen death mach jött be. ment a hentelés, hát elég gagyi volt, mert atom lagg 1-2 játékoson
mindegy nyertünk
kaptam némi aranyat
6 os szintre léptem.
Szóval valami összefoglalót szívesen vennék akár link formájában is, mert így nekem atom értelmetlen a dolog.Most horgászgassak hogy legyen "szebb" a camp vagy mi ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest