Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NagyonTitok

    tag

    válasz peterson79 #5652 üzenetére

    Online:
    Bugok sajna előfordulnak. Ill. ha R* ha kijavít egyet, akkor behoz 2 újat. :DDD Ugyanakkor viszont pl. én messze nem futottam bele olyan nagy tömegben, mint néhány kiválasztott. Ill. a bugok többsége (fórumon leírt) egyszerű trükkökkel áthidalható.

    Más játékos engem kb 5-ször lőtt le úgymond ok nélkül a több, mint 500 órás játékidőm alatt. (Leszámítva a friendlistemben lévő elvetemült gonosztevőket! :DDD)
    Pedig sokszor én sem vagyok deffensive mode-ban (amúgy sem jelent abszolút védelmet), mert bizonyos küldiknél a játék kivesz, s én elfelejtem visszaállítani.
    Többször is segítettem már ismeretlen játékosnak eltakarítaniaz npc-ket, amikor egyedül vitte a szállítmányt.Volt, aki szó nélkül tovább lovagolt, meglepődve megköszönte, volt, aki adott jó tippet, hol van remek loot. Szóval, saját (eddigi) tapasztalataim alapján közel sem olyan idióták a játékosok, mint pl. gta-ban.
    Szerk.: Ja igen, ha lelőnek, simán ki tudsz hátrálni a konfliktusból, csak ismerni kell a játék adta lehetőségeket. ;)
    Kb. 90% visszainteget, ha köszönök neki, pedig félszemű, bajszos pasi karakterem van. ...lehet, hogy pont ezért?! :D

    Csapatban kétség kívül szórakoztatóbb és eredményesebb is. Ha nincs senki a szoci barátlistádban, akkor van PH-s banda és discord is. Belépésnek van némi feltétele, de a nagyfőnök egészen légyszívű! (Már félsiker, ha szereted a V8-at! :D )
    Igaz, némiképp' megfogyatkoztunk, mert szó, mi szó alább hagyott a kezdeti izgalom, de azért olykor összeverődünk. Ami jól látható az itteni fórum hsz-ek ritkulásán is.

    S ami azt illeti, én nem alapoznám a várható játékélményt olyan vki tapasztalataira, aki talán még az 50%-át sem fedezte fel online világának.

    A döntés lehetősége a tied. Te játékod, te szabadidőd.

    [ Szerkesztve ]

    Never ever drink and drive!

Új hozzászólás Aktív témák