- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
válasz
wwenigma #766 üzenetére
A Samsung felirat nem garancia a minőségre!
A Spicám 2x volt szervizben, hülyéskedik a wifi, és nem talál GPS jelet. Első javítás után ugyanez, a második után kaptam egy szakvéleményt (eredeti Samsung), hogy ha a pusztában, fedetlen fejjel, autón kívül 50 percig tart mire a GPS megtalálja hol vagyok, az még működiknek számít.
A wifi szintén rossz maradt, pedig állítólag komplett vezérlést cseréltek (nem tudom mit takar). Ha be van kapcsolva a wifi, mikor lezárom, akkor nem talál jelet, miután feloldottam. A wifi ki- és bekapcsolás segít, de 50%ban lefagy kikapcsolás közben.Szóval lehet, hogy a ZTE rosszabb, mint a Samsung, de a Samsung sem jó.
-
tpeti78
senior tag
válasz
wwenigma #495 üzenetére
Félreértesz kicsit!
Gyári rommal a pléd nem igazán jó. CM-el, vagy CM átdolgozással, okos launcherel NEKEM, AZ ÉN IGÉNYEIMNEK tökéletesen megfelelt. Az ACE-t is próbáltam más romokkal, de nem volt jó. Egy példa a wifi, nálam soha nem úgy működött, ahogy szerettem volna. Vagy az normális működés, hogy wifi bekapcsolásánál újraindul a telefon? És nem csak gyári rommal produkálja....
Egy átlag felhasználónak, aki nem romol, emailt néz, böngészget, stb., jó a gyári pléd is, és az ACE is. Ezzel nincs gond. De nekem jobban teljesített a penge, ez van. Amúgy ízlések és pofonok. A Skate túlárazásáról beszéltek! Akkor a samuk, és társaik mennyire túlárazottak már??!! Mert rajta van egy Samsung felirat? Azokból is ha "normálisat" szeretnél, minimum hetven-nyolcvan lepedőt le kell rakjál érte! Na nekem ez a túlárazás! Egyébként a Skate teljesen stabilan megy 1GHZ.-en....
-
tpeti78
senior tag
válasz
wwenigma #427 üzenetére
Nem azért, de bada és win7 telefon hogy jön ide? Nálam számításba sem jöhet a win, a bada meg nem tetszik, szvsz nem jó összehasonlítási alapok.
Egy " normálisabb " droid meg nem 5-10000-el drágább. Az Xperia Mini csajtelefon, bár jó a vas benne az tény. Ace ilyesmi árban van, egy rakás xar, ahogy van...Egyébként a Blade is érzésre nagyon sok telefont ver egy jó főzött rommal, és ez tapasztalat.... Minden alakítás visszaállítható, áthúzott garijegyek maximum user error miatt lehettek, de én nem igazán hallottam ilyet.
Ennyiért ez van, és nem rossz ajánlat szerintem. Az itthoni support pedig qrva sokat számít szerintem, ahogy a pengénél is, úgy itt is. Valaki említette az OT990-et is, ezzel szemben. Hagyjuk mááááár...Nem flame, csak ez a véleményem.
-
umek7
őstag
válasz
wwenigma #411 üzenetére
"Viszont jelentős visszatartó erő a plédnél már tapasztalt dolog, hogy amennyiben megpiszkáltad a szoftvert, ugrott a gari, legyen bármilyen baja."
Nem igaz, ugyanis a Blade-nél (legyen bármelyik szolgáltató) van publikált megoldás arra hogy teljesen gyári, garanciális állapotba kerüljön a készülék.
-
_NCT
addikt
válasz
wwenigma #442 üzenetére
Ezt a csomagolásos dolgot nem értem, de mind1 is talán. Igen én is szeretem újonnan kibontani, szerintem mindenki szeretné... Nem hiszem h az emberek többsége használt dolgokról ábrándozik, te is megvetted volna, ha megtehetted volna. Tudod, addig nyújtózkodj.... Ha nem tudsz, akkor jön a használt, vagy a spórolás, mindenkinek egyéni szociális problémája, hogy mit hogyan vesz.
Az a 3-5% mesébe illő is lenne
Jó lesz az 30-40%-nak is
Én notit vettem 1x használtban, elég volt... Külsőre jónak tűnt, de a torka is véres volt (pedig helyben HDD sentinel, gyors diagnosztika volt)Aztán kiderültek a turpisságok.... A garancia sem egy hátrányos dolog, főleg hogy kamu cégtől kamu pecséttel származott...Jött a rendőrség, feljelentés, azóta sem történt semmi. Ekkor mondtam azt, hogy inkább megfizetem a boltit... De ez csak egy eset a sok közül...
Persze én csak örülök neki, hogy ekkora mákod (is) volt, van mikor jó vásárt csinál az ember
-
_NCT
addikt
válasz
wwenigma #438 üzenetére
Igen csak az ilyen eladó Magyarországon ritka mint a fehér holló....10.000.000:1-hez esélyed van kifogni.... Sajnos itt az eladók többsége nem a megbízhatóságról híres, tisztelet a kivételnek. De nem csak itt, általánosságban, nem csak műszaki cikk....
Ezért aztán megértem azokat akik boltból veszik meg inkább 20-30k-val drágábban, mint a kétes eredetű 70ezres telefont.
-
atillaahun
veterán
válasz
wwenigma #411 üzenetére
Hát nagyobb is lett az akku kicsivel, szóval összességében valszeg ugyanott lesz mint a Blade, aktív használat mellett 1 nap, lájtosan meg 2. Bár mostanában már úgy vagyok az akkuval, hogy amíg a csúcstelefonok se tudnak jelentősen többet, addig nem idegesítem magam vele, hogy naponta tölteni kell.
Igaz voltak időszakok, amikor kétséges volt a garanciáztatás, de általában inkább az ellenkezője volt a jellemző, most is vannak olyan nyilvánosan elérhető, és egyszerűen felrakható visszaállító csomagok, amik tökéletes gyári állapotba varázsolják a telót, bármit is hekkeltél rajta.
Az megint más kérdés, hogy van aki ész nélkül nekiáll a moddolásnak, aztán a visszaállítás lehetőségéről csak akkor kezd el olvasgatni ha már baj van.Arról a két telóról meg dobhatnál valaki linket, mert egyiket sem találtam meg 50 alatt sehol.
-
-
_NCT
addikt
válasz
wwenigma #408 üzenetére
Ez sajnos így igaz...Már a Blade is szenvedett a nagy kijelzővjével, de ebből nem tanulván, a gyártó kiadott egy nagyobb, böhöm kijelzővel szerelt telefont egy low-end gpu-val... Ez sajnálatos dolog, bár korai még temetni a Skate-et, de akinek volt Blade-je tudja miről beszélünk itt páran. A tesztből is kiderült, ez nem lesz akkora durranás, nem lesz best buy sajnos....
Ár/Érték-ben nem lesz jó, akinek van esze úgyis költ rá +5-10 ezret egy klasszisokkal jobb telefonért, vagy nem is vesz semmit
-
válasz
wwenigma #135 üzenetére
Elfogyott a szerkesztésem, de egyébként már a HTC G1 óta ez az Android egyik "érdekessége", inkább ellentmondása: a rendszer nyitott, de a gyártókat senki nem kötelezi, hogy a gyártott telefon is az legyen.
A fejlesztői telefonokat és a mostanában szerencsére egyre népszerűbb hivatalosan kinyitott bootloadereket leszámítva verejtékes munka kellett ahhoz, hogy azt futtasson az ember, amit akar. Merthogy a HardSPL-ek nem maguktól íródnak, és pláne nem a gyártó adja. A kriptográfiai aláíráshoz szükséges kulcsok meg sose lesznek nyitottak.
(Plusz szerkesztettem az előző hozzászólást még, nézd meg
)
-
válasz
wwenigma #127 üzenetére
Na, megnézem, hogyan telepítesz egy Motorola Milestone-ra saját forgatott kernelt. Igen tudom, hogy most már valahogy megoldották az OpenRecovery-vel, de hosszú hónapokon át (vagy inkább év?) egyáltalán nem volt megoldható az eltérés a Motorola által aláírt rendszertől.
(#135) wwenigma: Igen tudom. De ehhez elég sokáig kellett izzadniuk, a Motorola szarik arra, hogy nyílt legyen a telefonjuk. A HTC-nél is volt egy ilyen szakasz, ahol exploitolni kellett ezerrel
És nem a kernel forrás hiányzik, hiszen kinn van. A forrás csak egy szükséges, de nem elégséges dolog, ezt szajkózom a kezdetek óta.
-
F-ECT$
titán
Volt wave 1-em, tudom miről beszélek. De ez itt full off, a wave topicban meg már 1000x ki lett tárgyalva, hogy nagyon sok app hiányzik még (pl egy normális voip - skype), és az alap appok is hagynak kívánnivalót maguk után (pl elfogyó memória böngészés közben). Talán a 2.0 után javulni fog a helyzet, de ezt a javuló helyzetet várja minden bada tulaj már másfél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Tőzsde és gazdaság
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest