- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
Úgy látszik boldogul a játékokkal is talán!
-
tpeti78
senior tag
válasz
ruzsabazsa #511 üzenetére
Khm, miért, Ti most mit csináltok?
Egyébként, ha már régebbi SE és kamera... A K800 képességét szerintem egyik mai készülék sem üti meg....
( Legalábbis azok közül nem, melyek megfordultak mostanában nálam... )
-
tpeti78
senior tag
válasz
hodostamas #502 üzenetére
Jogos!
Nekem az ACE nem nyerte el a tetszésem, a pléddel meg nem volt bajom, így személyes tapasztalatom nincs a szerviz háttérrel.
-
tpeti78
senior tag
válasz
wwenigma #495 üzenetére
Félreértesz kicsit!
Gyári rommal a pléd nem igazán jó. CM-el, vagy CM átdolgozással, okos launcherel NEKEM, AZ ÉN IGÉNYEIMNEK tökéletesen megfelelt. Az ACE-t is próbáltam más romokkal, de nem volt jó. Egy példa a wifi, nálam soha nem úgy működött, ahogy szerettem volna. Vagy az normális működés, hogy wifi bekapcsolásánál újraindul a telefon? És nem csak gyári rommal produkálja....
Egy átlag felhasználónak, aki nem romol, emailt néz, böngészget, stb., jó a gyári pléd is, és az ACE is. Ezzel nincs gond. De nekem jobban teljesített a penge, ez van. Amúgy ízlések és pofonok. A Skate túlárazásáról beszéltek! Akkor a samuk, és társaik mennyire túlárazottak már??!! Mert rajta van egy Samsung felirat? Azokból is ha "normálisat" szeretnél, minimum hetven-nyolcvan lepedőt le kell rakjál érte! Na nekem ez a túlárazás! Egyébként a Skate teljesen stabilan megy 1GHZ.-en....
-
tpeti78
senior tag
válasz
ruzsabazsa #486 üzenetére
Tényleg nem vita, de ne tesztekből indulj ki...
Gyári rommal a blade tényleg elég vicces. Egy jó CM-el már nem. Nem mondom, hogy nincsenek hiányosságok, de tökéletesen használható. Míg az Ace NEM!
Hazai romfőző mestereknek hála, lehetőség nyílt a data növelésére, a system és cache méretének csökkentésével. Ez valószínűleg a skate-nél is meg lesz, nem fog hat hét alkalmazás telepítése után kiabálni, hogy nincs hely. Persze van app2sd, meg nem tudom, de azért jobb ez a megoldás, mint a memkarira telepítgetés, átpakolás. Tehát amennyire tudom, az itthoni support a többihez képest eléggé ott van. Nem véletlen van már a pengének is a harmadik topic nyitva... Egyébként a SE telefonok tényleg ütősek droid fronton, egyre inkább. De a Mini nagyon kicsike, a Live nekem tényleg nem is tetszik, meg nem is hallgatok annyi zenét, hogy olyan kelljen. De azért tudnék választani közülük.... Meg a samuk közül is, jóhogy!
De én nem adok ki esetlegesen százezret egy telefonért, vagy még többet.... Annyira nem érdekel a dolog, meg azért ez rengeteg pénz ilyen célra, nekem legalábbis.
főleg, hogy pár hónap alatt ötvenet buksz rajta. Akkor viszont a 4,3-as kijelzővel, ennyi pénzért jó lesz ez. Vagy nem, majd kiderül, ahogy egyre több embernek lesz.....Depression: +1
-
tpeti78
senior tag
válasz
ruzsabazsa #469 üzenetére
Mindkettővel van tapasztalatom.... Az ace nagy melléfogás a samu részéről, hidd el. A blade-hez képest is.... ( Csak olvass bele a topicjába, ha eddig nem tetted, van ott baj nem kevés.... )
Több sebből vérzik, az ára 70%-a a samsung felirat rajta.... És akkor a többi " kisgalaxyt -t " már nem is említem....(#474) hodostamas : +1
(#477) wwenigma: Perszepersze...
-
tpeti78
senior tag
válasz
wwenigma #427 üzenetére
Nem azért, de bada és win7 telefon hogy jön ide? Nálam számításba sem jöhet a win, a bada meg nem tetszik, szvsz nem jó összehasonlítási alapok.
Egy " normálisabb " droid meg nem 5-10000-el drágább. Az Xperia Mini csajtelefon, bár jó a vas benne az tény. Ace ilyesmi árban van, egy rakás xar, ahogy van...Egyébként a Blade is érzésre nagyon sok telefont ver egy jó főzött rommal, és ez tapasztalat.... Minden alakítás visszaállítható, áthúzott garijegyek maximum user error miatt lehettek, de én nem igazán hallottam ilyet.
Ennyiért ez van, és nem rossz ajánlat szerintem. Az itthoni support pedig qrva sokat számít szerintem, ahogy a pengénél is, úgy itt is. Valaki említette az OT990-et is, ezzel szemben. Hagyjuk mááááár...Nem flame, csak ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest