- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
kriszpontaz #456 üzenetére
Ez egyénfüggő, és mindenkinél más. A legdurvább példa itt is az autó, van aki vesz egy új suzukit, és van, aki ebből a pénzből egy 5 éves BMW-t, van akinek meg ez túl sok, és vesz egy 20 éves golf-ot. Mindkettőnek kell lennie. Te, aki megveszed újonnan garival a telefont, te is számítasz rá, hogy lesz majd olyan, aki szívesen használná, amikor neked már nem tetszik. És igen, valakinél, valamikor tönkre fog menni. Ezt nem lehet elkerülni, de ettől még nem biztos, hogy az eladó a hibás.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #437 üzenetére
Mindenki jon ezzel az uj mizériával, semmivel sem rosszabb a hasznalt, persze meg kell nezni mit veszel. Egyik haverom szokott kiboritani ez ügyben, az még egy krva jo 1 napos téves vásárlású TV-t se venne 50%-os aron, mert biztos éjjel-nappal ment.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #434 üzenetére
Apróba 70e, par honapos.
-
Blyan
félisten
válasz
kriszpontaz #433 üzenetére
Ezért mondom, hogy kb egál, különböző területen nyomják le egymást felváltva, az egymagos mezőnyben bőven megállják a helyüket - inkább a baj az, hogy a Qualcomm MSM8255-ben lévő Scorpion core lehetne kicsit erősebb - jobban lökné a GPU-t is.
De amúgy nincs igazából összehasonlíthatóság, mert a PowerVR-t több gyártó is használja,a míg az Adreno a Qualcomm sajátja, nincs is más gyártónál terítéken.
-
Blyan
félisten
válasz
kriszpontaz #429 üzenetére
Az A205 és a GX540 kb egálban van egymással.
-
MxM19
aktív tag
válasz
kriszpontaz #429 üzenetére
60-70k ért már akkor egy LG OPTIMUS 2X nem?
-
Richee11
senior tag
válasz
kriszpontaz #410 üzenetére
én is követem a példádat, és imádkozom hogy a Defy+ ne legyen drága nagyon
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #407 üzenetére
Ne felejtsuk mar el folyamatosan, hogy az a proci ami benne van nem "csak +200MHz" de 1GHz Cortex-A8 ami keresztbe nyeli le a Skateben levő 800MHz-es ARMv6-os procit (akarmennyire is huzhato), a GPU része meg... na az simán bealázza.
Ha a nagyobb kijelzohoz nem tarsul eleg eros vas, hát akkor nem igazan tolti be a funkcionalitasat.
Most jöhet az hogy "ár/érték" - megint.
-
pszili8
aktív tag
válasz
kriszpontaz #397 üzenetére
Akkor lehet,hogy minden szolgáltatónál.Nekem vodás bennfentes ismerős mondta,hogy a vodás Defy-k elvileg vodásak,gyakorlatilag függetlenek.
-
Richee11
senior tag
válasz
kriszpontaz #394 üzenetére
jó lenne, ha kijönne a T-bél, és kb karácsonyra lemenne 55-re
-
lolll3
tag
válasz
kriszpontaz #394 üzenetére
Függetlenbe már láttam. [link]
-
kolosanyi
veterán
válasz
kriszpontaz #288 üzenetére
Teljesen. Ez a vas mindenre elég (jó, flash tartalmakkal azért óvatosan kell bánni, pl videót csak 360p-ig lehet vele nézni, onnan diavetítés), zenelejátszásban a Wolfson DAC miatt baromi jó, a kijelző is jó (nem AMOLED, hanem SLCD, de ez nálam csak előny), szóval ezért az árért az egyik legjobb vétel a piacon. Hasonló tudású készülékek még mindig 90-100 körül mennek függetlenül.
Viszont ennek is van hibája, pl a gyengébb wifi. Ha érdekel, akkor ajánlom a topikját, mert szétoffolom ezt. -
kolosanyi
veterán
válasz
kriszpontaz #284 üzenetére
Ne is mondd. Múltkor láttam valahol 65-ért, kb röhögőgörcsöt kaptam. A Nexust vettem 70-ért, pedig azért nem egy kategória a kettő.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #284 üzenetére
Jogos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest