- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atillaahun #723 üzenetére
Köszi. GT540-re 1 nap kellett hogy mukodjon ebbol 17ora volt a forditas egy 6magos proci+jonehany G ram tarsasagaban. Ha bebootoltatta onnan mar nincs messze.
Zsolt_72: köszi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#40993792 #720 üzenetére
CM csapat semmit nem jelent, a fejlesztoje mit mond? (CM tamogatas csak akkor van ha egy telohoz van aki fejleszt es beepiti a core CM team altali modokat) Csak mert mostani telomon mar van ICS amiben a GSM/WIFI reszt kell fixalni es mukodik. Sok telonal elakadtak a developerek, gyk. be se tudjak bootoltatni vele. (pedig gyorsabb mint a 2.3 bar nem akkora ugras mint a 2.1 ->2.2/3 volt)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atillaahun #665 üzenetére
Hardverapróba nézelődj.
mod: nem akarok megint belemenni abba, ki mennyire szereti igy reggel a frissen bontott teló illatát...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atillaahun #662 üzenetére
Olvass vissza mar egyszer kitargyaltuk, mint irtam a kijelző mérete kell vkinek akkor ez, de pl. Optimus7 vagy Samu Wave I siman jobb es olcsobb...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
VámpírAngyal #659 üzenetére
Én lefogom előbb utóbb, elgondolkodtató a skate de ezen az áron még nem eléggé. 35 körül esetleg megérné, de 45-46e már az a kategória ahol tudsz venni normalis telót is vagy max kicsit melléteszel és sokkal jobbat vehetsz. Ha kell a nagy kijelző akkor esetleg, de azert ne gondolj valami űber sebességre/minőségre, mégiscsak ZTE. (olvass vissza)
Blade-re valtani nem lenne előrelépés, gyk. több memó van benne ennyi a plussz. Normalis ROM-mal GT540 sacc/kb azert ottvan. (Tudom, kijelzőfelbontas+technologia de mind a kettőn van kép és tapizható....)nagyobb kijelző - Y
2.3 gyári - Y
akku - N (nagy kijelzo....)
Progiknak hely - Y/N (link2sd particionalt uSD karival? ... )
Jobb proci - Y/N (ennyit tud a GT540 is, ha ezt meghuzod se tud sokkal többet...max 20%) -
wwenigma
Jómunkásember
#408 - azert nem mindegy milyen proc megy 1GHz-en.
Ha már a normalis telókat felhozod a későbbiekben. No meg ez a proc van mas teloban is, abban is huzhato lehet akár.
Amugy igy mar ok, csak az előző hsz-ek kicsit félreérthetőek voltak és elfogultnak tűntek pöppet.
Ez a wifi bekapcsolasos reboot meg tuti hogy kibukott volna NPI részen, szoval oda inkabb user errort tudok elképzelni. Galaxy Mininél van ilyen, adblock hostfile frissites utan ujraindul a teló - ez viszont adblock program/roothiba szerintem.
Nem csak a Samsung feliratot fizeted meg, hanem az ezzel jaro extra garanciat - ha szukseges - , gyors és stabil mukodest, szervízhátteret, gyors ugyintézést. Wifi hiba könnyen reprodukalhato, néma usernek meg ugyfélszolgálat se hallja a hangját.De. Mint irtam, EZ nem lesz rossz telo, de ezzel a hardverrel szerintem jogos elvaras a 40 alati ár. Még ha előszobatukor-méretű kijelzőt pakolnak is rá. Akkor siman ajanlott lehetne, igy maximum tetszett.
mod: wifi errornak utanaolvasva a DDKQ5 2.3.4-es update megoldotta a problemat tehat szoftverhiba volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Depression #494 üzenetére
Nem igaz. Tartsd maskepp..
tpeti78: pléd topik 70% offtopik.
Brutális eb: hja, egymilliard légy nem tévedhet.
Egyebkent meg szidjatok az Ace-t, hogy milyen xar gyári rommal, közben ugyanezt mondjátok a gyári plédről is? Összehasonlitasi alapnak meg CM moddoltat vesztek? Legalább döntsétek már el hogy mi van... ejj, elvakultság.
-
wwenigma
Jómunkásember
Csaladban 3 telefon, 37" LCD TV, videokarim, szghaz+tap, procim ez mind mind akkor atcseszes volt.
Ezeken kb. 100e felett fogtam.
Nem tudom, en annak orulok, hogy a kilós szeletelt kenyér csonagolasat en bontom ki elsőnek... de orulok ha vannak akik megtehetik hogy mindent kizarolag ujonnan es joval dragabban vegyenek meg.
Eladokra meg egy szora visszaterve, aranyaiban 3-5% korul lehet az atveros fajta, csak akik megszivjak azoknak nagyobb a hangjuk, ezert tunik ugy, hogy szinte kizarolag csalo uzletel a pH!-n vagy barhol.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #437 üzenetére
Mindenki jon ezzel az uj mizériával, semmivel sem rosszabb a hasznalt, persze meg kell nezni mit veszel. Egyik haverom szokott kiboritani ez ügyben, az még egy krva jo 1 napos téves vásárlású TV-t se venne 50%-os aron, mert biztos éjjel-nappal ment.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #434 üzenetére
Apróba 70e, par honapos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atillaahun #426 üzenetére
Mint irtam Optimus 7 apróból 43e-től van, S8500 pedig GSMLine-nal volt 46e de most nincs készleten. Mashol a romlo forint miatt perpill 55e ujonnan, apróból pedig 35e-től beszerezhető.
-
wwenigma
Jómunkásember
Elméletileg 800x480 maradt a kijelzo, tehat kicsit segithet a picit gyorsabb proci, de akkor ha ezt figyelembe vesszuk, ez nem mas mint egy kicsit javitott pléd amiben a szerencses usernek olyan procit raktak ami jol tuningolhato.
De a 4,3"as kijelzo jobban is fogja enni az akkut.
Rákolteni +10et es normalis telod lesz, vagy akinek kell a 4,3"as kijelzo az ugyis megveszi ezt. Még én sem zárom ki, hogy amennyiben 35e körül/alatt elerheto lesz, veszek egy ilyet. Viszont jelentős visszatartó erő a plédnél már tapasztalt dolog, hogy amennyiben megpiszkáltad a szoftvert, ugrott a gari, legyen bármilyen baja.
mod: belegondolva a +10e rákoltésbe, lehet hogy még annyit se kell. LG Optimus7 mar 50 alatt elviheto apróból, vagy a vesszőparipám a Samu S8500 is 50 alatt, ujonnan boltból.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz #407 üzenetére
Ne felejtsuk mar el folyamatosan, hogy az a proci ami benne van nem "csak +200MHz" de 1GHz Cortex-A8 ami keresztbe nyeli le a Skateben levő 800MHz-es ARMv6-os procit (akarmennyire is huzhato), a GPU része meg... na az simán bealázza.
Ha a nagyobb kijelzohoz nem tarsul eleg eros vas, hát akkor nem igazan tolti be a funkcionalitasat.
Most jöhet az hogy "ár/érték" - megint.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atillaahun #389 üzenetére
Végülis csak másfélszer annyiba kerul az Ace, no meg nem dzsunka gyártótól van.
-
wwenigma
Jómunkásember
Videó hova lett a cikkből? Kilagolt?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
anglergab #137 üzenetére
Ne menjunk mar bele ezekbe, az árról van/volt szó illetve hogy mit lehet megcsinalni a telóval... custom rommal ugyanolyan sebessegre lehet hozni a kevesebb memó ellenére a GT540-et mint a plédet.
Karma: igen, elmeletileg 18hónapig kéne supportálni, frissitesekkel ellatni a telókat, de xarnak ra sajnos. Sajat ROMra mindig lesz igény, hosszabb tavon ugy is a nyilt rendszerek fognak gyozni bár azért lehetséges hogy többen hasznaljak stock rendszerrel a készüléket mint custom ROM-mal. Hasonloan a szamitastechnikahoz, ahol elenyeszo a tuningolok szama az ossz PC-hez.
Lattam hogy kiadtak a forrast, ezekszerint eleget tettek a gplnek.
Anno pont motorolaval volt (E398) hogy az oroszok feltorték a 128bites kulcsot ami védte a rendszert, ejj mi volt ott.
Proci felhuzva 80MHz-re, kamera egybol ment magasabb FPS-sel nagyobb felbontason.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
anglergab #133 üzenetére
Bocsi, akkor en kerek elnezest, mert GT540 alatta van/volt árilag.
Karma: a way to boot a custom kernel after the phone's stock kernel has been loaded
Arrol meg nem tehetek hogy a Motorola nem adta ki a forrast. Ezt irtam fentebb is.
hallerlaller: nekem is van 1db porszem a kijelzon belulrol, de nem szaporodik halistennek.
Visszatérve az eredeti témához, ezzel a hardverrel ennyiért sok. A kijelző mentheti meg az egészet, meg a custom ROM-ok. no meg ha beesik minimum 40 alá.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Graphics #129 üzenetére
Tetszik/nem tetszik, az biza konstrukciós jellegű hardveres hiba. Való igaz hogy magába a PCB-n nem volt konstrukcios hiba, de ez kb a telók 99,9%-ról elmondható.
Arra próbálok célozni, hogy a kollega teljesen általános dolgokat emlit ugy, mintha az csakis kizárólag a plédre lenne igaz. Tudom hogy neki, nekik az az isten - mint azt be is valljak a topikban - de azert nem art neha megalljt parancsolni ezeknek a dolgoknak.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mas telefongyartok kiadott forraskodjara gondolok ,amit csak le kell forditani es mukodik. Nem a guglis AOSP rendszerre. Ezutan mar "csak" bele kell haxolni a fent emlitett dolgok tamogatasat es kesz.
Az emliettt USB eszkozkezelést és a NAND ujraparticionalast pl. GT540-en is meg lehet csinalni, a nand particionalas pedig mar alapnak szamit, 150/234MB-os felosztasra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
anglergab #119 üzenetére
Ha a hardver adott, miert lenne lehetetlen? Ahol sajat kernelt tudsz csinalni (ki van adva) azon mindegyiken meglehet. Es elmeletileg mindegyiknek ki van adva, gugli GPL vagy mi a szösz. Ne legyunk mar ennyire szemellenzősek...
Szerintem alapits egyházat.
A ZTE Blade-nél konstrukciós jellegű hardveres hiba nem volt.
Hát a kijelző porosodása sem az.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem igazan tudsz olyan alkalmazast mondani amire ne lenne megfelelő Bada rendszerben, no meg gyk. ez egy telefon. Inkabb lemondok a tamagocsi alkalmazasrol, de normalis fényképet, videót készít, amit normalis kijelzőn nézek meg normális sebességgel.
dokee78: +1
mod: még annyit mondanék, egy MSM8255T snapdragon proci az 512-768MB memóval egyutt kb. 35-50$ nagy tételben a gyártótól. Ez igy hardveresen kb PCB-vel egyutt kerül ennyibe+a kijelzo.
mod2: egy teljesen alap, gyári Android, majd a júzer piszkálja, ahogyan akarja., persze ofc, csak aztan majd keresztbehuzzak a garipapirod mint arra volt példa plédnél bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest