- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Az túlzás hogy boldogul, inkább éppen hogy játszható ( bár én nem vagyok a telefonos játékok híve), shift 2 alatt erősen izzad, szinte látni az üvegen az apró izzadság cseppeket.
Én pont ezért nem játszok telefonon, mert nem erre találták ki, főleg nem a alsó-közép telefonokat. Max Angry birds vagy valami fejtörő, és ennyi. FPS meg az ilyen 3D csillivili játékok maradjanak a 70k+-os telefonoknak
-
hodostamas
addikt
Túlárazott ACE, szervizfutárral, melynél max 4 nap alatt visszakapod a telefont, és a házból sem kell kimozdulnod. Nemtudom, de nekem egy ilyen szolgáltatás megér plusz x e forintot, hogy adott esetben nem kell várnom egy hónapot mire visszakapom a telót.
és akkor innentől lehet az ACE akármilyen hibás, tudom hogy visszakapom jól, plusz a Samu nem nagyon szokta azt mondani hogy ez nem hiba -
wwenigma
Jómunkásember
#408 - azert nem mindegy milyen proc megy 1GHz-en.
Ha már a normalis telókat felhozod a későbbiekben. No meg ez a proc van mas teloban is, abban is huzhato lehet akár.
Amugy igy mar ok, csak az előző hsz-ek kicsit félreérthetőek voltak és elfogultnak tűntek pöppet.
Ez a wifi bekapcsolasos reboot meg tuti hogy kibukott volna NPI részen, szoval oda inkabb user errort tudok elképzelni. Galaxy Mininél van ilyen, adblock hostfile frissites utan ujraindul a teló - ez viszont adblock program/roothiba szerintem.
Nem csak a Samsung feliratot fizeted meg, hanem az ezzel jaro extra garanciat - ha szukseges - , gyors és stabil mukodest, szervízhátteret, gyors ugyintézést. Wifi hiba könnyen reprodukalhato, néma usernek meg ugyfélszolgálat se hallja a hangját.De. Mint irtam, EZ nem lesz rossz telo, de ezzel a hardverrel szerintem jogos elvaras a 40 alati ár. Még ha előszobatukor-méretű kijelzőt pakolnak is rá. Akkor siman ajanlott lehetne, igy maximum tetszett.
mod: wifi errornak utanaolvasva a DDKQ5 2.3.4-es update megoldotta a problemat tehat szoftverhiba volt.
-
domerator
veterán
Nagyon igaz... az Ace egy félelmetesen jól összerakott telefon, csak éppen az ace-e hibás.
Tényleg bele kell nézni a topikjába... telisteli van mindenféle hibával... nem emlékszem olyan bejegyzésre, ami azt sugallta volna, hogy valamelyik rom tökéletes lenne.
Azon kívül valóban úgy van, hogy a Skate-hez képest az Ace szinte semmiben se jobb (kijelzőben pláne nem), mégis sokkal jobban sztárolt telefon. Az akku használata egy kabaré, nincs autobrightness, kicsi a data... tényleg lehetne sorolni.
Érthető, hogy jó értelemben vett kockáknak a Skate nem valami nagy durranás, de azt be kell látni: ez telefon és a kezünkbe fogjuk venni igen sűrűn... akkor pedig a kijelzőt fogjuk bámulni... és nagyon nem mindegy, hogy 2-3 inch, vagy 4 inch feletti az a display. Nagyon sokaknak elég lesz a VGA video, a gyengécske kamera (ami lehet, hogy szoftveresen sokat javul... nem egy példa volt rá), még a játék teljesítmény is javulhat optimalizálással hiszen nem nagyobb a display, mint a bléden.
Jó lesz ez, hacsak valami nagyobb gyári gikszer nem jön közbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest