- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istenátka81
csendes tag
válasz
Keeperv85 #342 üzenetére
Lehet van benne hiba, de nézzünk téged!
"Készüléket kössük össze a Pc-vel (Nem USB-Tár mód)"
Én vagyok a kezdő fiatal tegyük fel: "Akkor hogyan? Mit nyomjak?"Miért kellene nyomni bármit is? (adb reboot bootloader) parancs mire van?
Azt feltételeztem, hogy annyi esze mindenkinek van, hogy nem kikapcsolt készüléket dugja rá!Ez valamilyen szinten jogos!
""Mielőtt bármihez kezdenél, csinálj egy Backupot!""
Ha már a recovery fent van, de még mielőtt Rootolnád, csinálsz egy backupot, akkor nagy valószínűséggel nem veszik észre a szervizben, ha a lementett romot töltöd vissza.
Én már csináltam így!Helyesírás!!!
""A helyesírást meg hagyjuk. Én is rosszul gépelek, de amit kijavít a böngésző, azt legalább nem hagyom benne egy szakmainka szánt leírásba! > "ezzzel" és társai.""Szóval Te még nem gépeltél el semmit?
Akkor ez mi?
""1, a leírást nem én emeltem át, ezt a kört ne velem fusd le, ellenben én sz.ptam vele mire érhetőre összeraktam""
"szakmainka" és ez?"Te" kisbetűvel kezdve, stb..!
Mivel senkit nem kértem arra, hogy feltétlenül rootolja a készülékét, és azt hiszem oda is írtam, hogy "Mindenki csak saját felelősségre csinálja, az elromlott készülékért felelősséget nem vállalok!"
Én nem szívtam fel magam, csak ami sok az sok!
Üdv! -
Istenátka81
csendes tag
válasz
Keeperv85 #340 üzenetére
Én bizonyítsak?
Köszi,ezt inkább kihagynám!
Én már bizonyítottam eleget,majd Te megoldod!
De talán az a baj, hogy egy (,)-vel több van a leírásban....Ui: Rossz fát hugyoztál le!
Neked köszönhetően ezentúl nem válaszolok egyetlen kérdésre sem, így arra kérek mindenkit, hogy Keeperv85
fórumtársunknak szegezze a kérdéseit, mint ahogy liti64 is tette, csak rossz helyre küldte!
Én kiszálltam ebből a fórumból! -
Istenátka81
csendes tag
válasz
Keeperv85 #331 üzenetére
Érdekes...
Többen jelezték, hogy jó a leírás, de látom ez egy kibaszott nyelvsuli, mert mindenki a helyesírással törődik!
Csak ha ennyire ÁSZOK vagytok, nem értem miért az ÉN leírásomból csemegéztek?
Ezt a legkönnyebb, más munkáját átfogalmazni, kicsit szapulni, majd csinálni egy tök ugyanolyan leírást. Aztán lehet dicsérni magad!
Gratula nektek! -
Istenátka81
csendes tag
válasz
huhuhuu... #288 üzenetére
:-) Kicsit kezdesz vicces lenni!
Ha ezt nem èrted,akkor valami gond van veled!
Ha ennyire okos vagy,mièrt nem Te osztòl meg hasonlò informáciòkat?!
Légyszi legközelebb kímélj meg a hasonló hozzászólásoktól!Mèg 2 dolog!
1.
Jaaa,ès ha ezt nem tudnád,csak 5 percen belül tudsz szerkeszteni a hozzászólásodon,uánna nincs lehetőséged!
Szóval ne haragudj,amiért nem módosítottam a Te ízlèsedre a leírást2.
Nem kell semmit formazni a recoweryben,mert a script megcsinálja!UI: èn itt befejeztem a vitát,mert itt nincs helye!
Ha esetleg neked nem lenne elèg,akkor légyszives privátban írd meg,hogy mi bántja kicsi lelked! -
Istenátka81
csendes tag
-Felmásolod az SD-re,
-Kikapcsolod a készüléket
-Hangerő LE gombot nyomva tartod,és közben bekapcsolod,nyomod mind a kettőt 5mp-ig,elengeded vársz egy kicsit és ott lesz a Recovery menü.
-Hangerő gombokkal le navigálsz az install zip form sdcard okézod a Home gombal
-choose zip form sdcardhome gomb
-Kiválasztod a Rascally81v1.zip-et home gomb
-YES home
Vársz amíg meg nem csinálja,aztán vissza nyíllal visszanavigálsz a kezdőképernyőre rebbot system now-al újraindítod!Telefonról minden adat törlődik,,csinálj előtte mentést!!!
-
Istenátka81
csendes tag
Elkészült az ígért Rom!!!
Plusz 2 app hozzáadva!
-Good Night (22h-7h némára veszi a telefont)
-Contact WidgetKöszönet huhuhuu... fórumtársunknak!
Lényegesen könnyebb dolgom volt! -
Istenátka81
csendes tag
válasz
huhuhuu... #282 üzenetére
:-)
Örülök,hogy sikerült megoldanod!
Köszönöm a linket!
Üdv -
Istenátka81
csendes tag
válasz
luciferk #274 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni!!!
Akinek huawei ascend y van,nyilván nem fogja agyon sztárolni!!
Nekem egy HTC ONE X a fő telefonom,,de el kell mondjam,hogy 2. készüléknek ár érték arányban jobbat nem is választhattam volna!!!
Szeretem a kicsit,,,főleg hogy 3 napja nem látott töltőt,és 56%-on van,a memória átlagosan 270mb körül,restartnál 335Mb. -
Istenátka81
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Csináltam külön topikot a ZTE KIS PLUSnak,,de hammar Offolták,mivel már van sima ZTE KIS topik.....
Készítettem egy leírást,ami érdekes lehet azok számára,,akik még nem láttákNemsokára megosztok veletek egy Custom Romot,amiből minden felesleges app ki van szedve,és a gyári Launcher helyett az ADWLauncher muzsikál,kevesebb memória használattal.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged