- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
válasz
Istenátka81 #284 üzenetére
Látom ott van a GTA 3 ikonja. Frankon fut a telefonon?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Istenátka81 #341 üzenetére
Üdv!
Elmondom egyszerűen mi a helyzet, mi történt.
Adott a Hungariandroid fórum ami többek között az enyém, magántulajdon, itt több ZTE készülékkel is foglalkozunk, a ZTE Kis-el viszont nem.
Majd a napokbanban hirtelen megjelent egy új topic ami ehhez a készülékhez kapcsolódott, ide pedig egy callvote nick névvel regisztrált felhasználó feltöltött egy leírást, amiben voltak hibák-hiányosságok.Mivel van egy fórum szabályzat, ahol ez található meg:
Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.
Így a kérdéses hozzászólás szerkesztésre/javításra került, természetesen a felhasználók érdekében.
Sem én, sem senki más nem tudta, hogy az adott tartalom ollózva lett, majd forrás megjelölése nélkül, de nick név említésével került ki az oldalra.
Mivel nincs készülékünk, sem kapacitásunk erre a modellre, így nem tudunk vele foglalkozni érdemben.
A segítő szándékod köszönöm.Ennyit szerettem volna írni.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Illetve megkérnék mindenkit hogy térjünk vissza a topic témájához, a ZTE Kis készülékhez.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Istenátka81 #344 üzenetére
"Miért kellene nyomni bármit is? (adb reboot bootloader) parancs mire van?"
Ami nem fog menni, mert nem tettem usb debug módba ugye. Igen, láttam később leírtad, de ezt a kollégának nem sikerült odaát reprodukálni.
"Ha már a recovery fent van, de még mielőtt Rootolnád, csinálsz egy backupot, akkor nagy valószínűséggel nem veszik észre a szervizben, ha a lementett romot töltöd vissza"
Ez oké, rendben is van! Bár meg kell jegyezzem az unroot mellé nem kell komplett rendszermentés. De nem írtál egy szót sem arról, hogy hogyan csinálják meg, az egyébként halál felesleges folyamatot!
Next...
Hogy szeretnéd a CWM-et levenni szerviz előtt, hmm? Mert ott azzal indítanak, hogy FTM módban felteszik rá a gyári szoftvert. Csakhogy nincsen FTM mód és semmi támpontot nem adsz arra, hogy miként lehetne visszatenni!
Látom figyelsz a helyesírásra, akkor játszunk:
"(adb reboot bootloader) parancs mire van?" << Mondat elején kisbetű.
Dupla idézőjelek, szinte mindenhol. A "Te"-t nem kell nagybetűvel írni, csak ha más szabály miatt (pl. mondat eleje) nagybetűs lesz.
"Én már csináltam így!" << ezt egy kijelentő mondat, tehát nem megfelelő írásjel. Folytassuk vagy itt sikerül megérteni, hogy NEM ÉN szóltam elsőre a helyesírás miatt?
..és akkor most idézzünk pár elégedett usert is, jó?
"Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot .
Ebből a leírásból nekem sem jön össze , pedig nem tegnap kezdtem . Tégy vele valami okosat !
"
"Üdv!
Én megcsináltam a leírásod alapján, és szépen fel is ment a recovery, ám egyszer jött elő, közvetlen a felrakás után, legközelebb megint az FTM felirat ugrott be. Mi lehet a baj? Többször is megcsináltam, utána is ugyan úgy FTM."
Még mindig várja a fórumtársad a válaszod! Nem akarod neki elmondani mit rontott el?
-
huhuhuu...
tag
válasz
Keeperv85 , apeelme , Kelcsoca és még néhányan valóban jól csinálják a dolgukat . Szánnak rá időt , türelmet meg egy csomó munkát . Ilyen emberektől kapják meg azt az emberek , amit szeretnének . Tőlem sem , mert ennyi időm nincs . Mint ahogy a ROM telepítési leírást is kénytelen voltam "csak" átollózni egy már normálisan leírtból , mert a másik
Csak már nem bírtam nézni.... Brrrrr ! Nem megsértődni , hanem elgondolkodni érdemes a jogos kritikán .
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Köszönöm, a kérdést megkaptam pü.-ben és ott válaszoltam is rá. Én nem bántottalak, szóval nem értem mire szívod fel magad, a kifogásolt tartalom miatt először apeelme szólt a másik fórumon, én azt sem tudtam akkor még, hogy a leírást te csináltad, csak később kerestem meg és nekem maradt a kijavítása.
Hogy ne csak off legyen, mutatom miről van szó >>
1.c:\adb".
Ezmiez? Felette azt írod ez az első parancs. Tudhatnád, hogy a fiatalok nagy része mennyire ért a parancssorhoz (semennyire), ezzel nem megy semmire. Így nem fog történni semmi!
"Készüléket kössük össze a Pc-vel (Nem USB-Tár mód)"
Én vagyok a kezdő fiatal tegyük fel: "Akkor hogyan? Mit nyomjak?"
Mielőtt bármihez kezdenél,,csinálj egy Backupot!
Oké, ismét kezdő vagyok: "Hogyan? Minek? Miért? Mihez kezdjek vele? Ha megcsinálom a leírást elveszik a garanciám?"
Na szóval: te is érzed, hogy ez így nem kerek szvsz.
A helyesírást meg hagyjuk. Én is rosszul gépelek, de amit kijavít a böngésző, azt legalább nem hagyom benne egy szakmainka szánt leírásba! > "ezzzel" és társai.
Ja igen, már majdnem kihagytam: nekem lehet írni nyugodtan, szoktam válaszolni, ha tudok, ellenben veled, ugyanis ha közvetve is, de az FTM-es kérdés téged illet meg, elvégre te írtad a mindenre kiterjedő leírást, aminek külön nyitottál topicot is. Ha valakinek elveszik a garanciája, majd visszaküldöm hozzád a telóval én is.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Istenátka81 #338 üzenetére
Én nem bántottalak úgy gondolom, szóval ezt nem hiszem hogy egészen nekem akartad címezni.
Közben megcsináltam más leírása alapján is, és ugyan azt csinálja a telefon, annyit tud mondani, hogy FTM. Nem értem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Istenátka81 #275 üzenetére
Ehj-ehj... most oltás jön, de sajnos muszáj... Szóval:
Nincsen gyári recovery ugye a leírásban. (Ezt már közben megoldottam)
Kapásból rossz az első parancs.
Az igyekezet szép, de a helyesírásod még az enyémnél is borzalmasabb...(Központozás ember! Vessző után szóköz, max. két mássalhangzót használ a magyar nyelv, nem hármat... stb...
)
szerk:
Deodexeleted a custom romot? Mert akkor tudom miért nem megy az email...
-
barni79
csendes tag
válasz
Feltettem az általad linkelt Rom-ot. Első benyomásra teljesen korrekt. Viszont amit tapasztaltam, hogy az E-mail alkalmazás indítás után hibaüzenettel bezár...
-
barni79
csendes tag
válasz
Istenátka81 #294 üzenetére
Éppen azzal foglalatoskodok, de W7 x64-en nem akar menni.
Egy kérdés hozzá:
- ide másoljam be a fájlokat: C:\ADB Fastboot\ vagy esetleg C:\ADB_Fastboot\ ? -
huhuhuu...
tag
válasz
Istenátka81 #290 üzenetére
Tőlem úgy csinálod , amit csinálsz , ahogy akarod !
Egy biztos :
Akik ezt a fórumot olvassák hasznos segítségre számítanak .
Tudom , hogy vannak fórumozó "nagymenők" , akik direkt úgy fogalmaznak , hogy a beavatatlanok ne érthesék .
Ez a nagyképű hozzáállás .
Aki segítséget vár , az így vagy akár egy hiányos leírással nem kapja meg amit szeretne .
Amúgy minden vita nélkül . A leírt lépésekbűl , ha kihagyod ezt-azt semmi nem garantálja a normális működést .
Azt meg , hogy melyikünk ért jobban a dologhoz inkább nem vitatnám meg .
Üdv ! -
barni79
csendes tag
válasz
A ROM csere menetét le tudnád írni?
-
mandras81
senior tag
válasz
Óriási, köszönet mindkettőtöknek! Ahogy lesz időm, ki is próbálom a root-ot is, meg a rom-ot is.
Arra szerintetek van esély, hogy egy ICS féle rom jöjjön össze rá? Főleg a lezárt képernyőnél való állapotsor használat hiányzik...
-
huhuhuu...
tag
válasz
Istenátka81 #281 üzenetére
Íme egy kitünő rom :
http://blog.podtwo.com/android/rom/de-branded%20ROM%20for%20ZTE%20Roamer2%20[gingerbread].html
A root leírásod csak nem lett javítva.. .
Én megcsináltam , de nem a leírásodból . -
mandras81
senior tag
válasz
Én is várom nagyon a custom ROM-ot.
Tudnál majd esetleg linkelni leírást is a ROM csere menetéről? Gondolom, ez még nem root-olt. Arról nincs véletlenül híred?
-
KTU
addikt
válasz
Istenátka81 #277 üzenetére
nekem van az is
mivel több számom van, de 1 jó dualosért nem vagyok hajlandó annyi pénzt kifizetni, inkább 2db olcsóbb, de jól használható készülék,
nagyobb üzemidő, ha az egyik bedöglik akár még ideiglenesen is, van alternatíva.Köszönöm munkád, és hogy megosztottad!
-
RaZroX
addikt
válasz
Erre várok mióta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged