Hirdetés
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem október óta van meg a telefon, azt hiszem az elsők között rendeltem meg. Nekem is az volt a benyomásom, hogy rendkívül takarékos kis telefon - régebben kibírt 4-5 napot. Aztán, ahogy nálad is, kb 1,5-2 hónapja elkezdte ezt a merülős dolgot. Sajnálom, mert eddig nem volt vele különösebb bajom. Se lock screen fagyás, se kikapcsolgatás nem volt. Ez viszont rendkívül idegesítő, úgy, hogy nem csinálok vele semmit - az utóbbi időben kaptam céges telefont, úgyhogy azt használom, ezt pedig átirányítom arra az előfizetésre - 1,5 napot bír ki. Tegnap este 50%-on volt még az akksi, ma reggel meg már kérte a töltőt (18%). Úgy, hogy az asztalon volt az éjjel (kikapcsolt wifi, mobilnet, gps). Szóval, nem tudom. Ha az elején is ilyen lett volna, lehet, hogy nem problémáznék, de így...
Már próbáltam mindenféle megoldást (bocs, a V2-t még nem): először B06 volt fenn OTA-val telepítve, azon gyári visszaállítás többször. Aztán próbaként feltettem a Next V3-at. Majd a merülés újraindulása után ott is gyári visszaállítás. Ezek után jött a B04... de a történet ugyanaz. Szóval én holnap megyek a T-be aztán meglátom mire jutok velük. De ez nem mondható normálisnak. Ha ennyire pörög a háttérben valami, egy idő után tönkrevágja az akkut is ez a folyamatos merítés-töltés. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kb. másfél hónapja. Igen, csupaszon is ilyen. Nem merül drasztikusan, de érezhetően nem olyan az üzemidő, mint eddig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest