- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #9592 üzenetére
Valóban egy nagyon kellemes kényelmi szolgáltatás lenne, de a ZTE-nek jelenleg annyira telik, hogy van egy nem működő FM rádiónk, meg egy félig működő lámpánk, úgyhogy az RGB led-től még szvsz jó pár évre, és néhány modellre vagyunk.
Más.
Egyébként lefagytam ma is vagy hatszor, úgy látszik ez a hosszan nyomós power csak egyszeri eset volt hogy segített, azóta se éledt fel tőle a képernyő többet.
Plusz átállítottam még a WiFi csatornát is 13-asra melóban, hátha ott kevesebb a jelzavar, de nagyjából szart se ért, fagyott tovább kitartóan a kép.
Úgyhogy egyelőre végeztem a WiFi-vel, meg sajnos a WiFi alapú helymeghatározós profiljaimmal is.(#9594) kelekyle
Melyik program is ez?(#9595) Garry84
Nálam egyértelműen router függő a fagyás. Itthon kb. hetente egyszer, melóban naponta hatszor.
És eddig a router-t sem tudtam úgy konfigolni bent, hogy bármi változást elérjek.(#9599) agressor12
Mindannyian elmondhatatlanul örülünk neki, hogy hibátlan darabot kaptál, kösz a segítséget.(#9609) Keeperv85
Nem a Nagy faszt. Akkor mitől van, hogy a Blade 600-as procija van akinak már 650 MHz-n összeszakadt, van aki meg 800-ig is felhúzhatta, és ment napokat? Sehol nincs ez a minimális hibahatárhoz.
Ugyanez igaz az összes OC kernel-es telefonra. Mi ez ha nem hardverszórás?
GPS vevőkről nem is beszélve. Nálam olyan mint a villám, 1 mp alatt 11 hód ablak mellett felhőkkel, van aki meg kockára fagyhat a pusztában akkor se lock-ol neki. Tudom, az LG-m is ilyen volt, vissza is vittem.Viszont a hálózatot már dobta le...
Ne már. Az enyémnek sose volt még baja. Nem user error lesz az?(#9619) Keeperv85
A Trémobil hálózata hibátlan. Én is azon beszélek napi fél órákat. Kizárólag akkor nem értem teljesen mit mond a másik fél, mikor a kolléga ordibál mellettem.
Biztos jól tartod a telefonokat?Más.
Szvsz a Google szerverekhez sincs semmi köze a szürke WiFi-nek. Tegnap vidáman lerántottam 2 programot is Play-ről. Szürkületben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest