Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz kelekyle #9592 üzenetére

Valóban egy nagyon kellemes kényelmi szolgáltatás lenne, de a ZTE-nek jelenleg annyira telik, hogy van egy nem működő FM rádiónk, meg egy félig működő lámpánk, úgyhogy az RGB led-től még szvsz jó pár évre, és néhány modellre vagyunk.

Más.
    Egyébként lefagytam ma is vagy hatszor, úgy látszik ez a hosszan nyomós power csak egyszeri eset volt hogy segített, azóta se éledt fel tőle a képernyő többet.
    Plusz átállítottam még a WiFi csatornát is 13-asra melóban, hátha ott kevesebb a jelzavar, de nagyjából szart se ért, fagyott tovább kitartóan a kép.
    Úgyhogy egyelőre végeztem a WiFi-vel, meg sajnos a WiFi alapú helymeghatározós profiljaimmal is. :(((

(#9594) kelekyle
    Melyik program is ez? :)

(#9595) Garry84
    Nálam egyértelműen router függő a fagyás. Itthon kb. hetente egyszer, melóban naponta hatszor.
    És eddig a router-t sem tudtam úgy konfigolni bent, hogy bármi változást elérjek.

(#9599) agressor12
    Mindannyian elmondhatatlanul örülünk neki, hogy hibátlan darabot kaptál, kösz a segítséget.

(#9609) Keeperv85
    Nem a Nagy faszt. Akkor mitől van, hogy a Blade 600-as procija van akinak már 650 MHz-n összeszakadt, van aki meg 800-ig is felhúzhatta, és ment napokat? Sehol nincs ez a minimális hibahatárhoz.
    Ugyanez igaz az összes OC kernel-es telefonra. Mi ez ha nem hardverszórás?
    GPS vevőkről nem is beszélve. Nálam olyan mint a villám, 1 mp alatt 11 hód ablak mellett felhőkkel, van aki meg kockára fagyhat a pusztában akkor se lock-ol neki. Tudom, az LG-m is ilyen volt, vissza is vittem.

Viszont a hálózatot már dobta le...
    Ne már. Az enyémnek sose volt még baja. Nem user error lesz az?

(#9619) Keeperv85
    A Trémobil hálózata hibátlan. Én is azon beszélek napi fél órákat. Kizárólag akkor nem értem teljesen mit mond a másik fél, mikor a kolléga ordibál mellettem.
    Biztos jól tartod a telefonokat?

Más.
    Szvsz a Google szerverekhez sincs semmi köze a szürke WiFi-nek. Tegnap vidáman lerántottam 2 programot is Play-ről. Szürkületben. :Y

Új hozzászólás Aktív témák