Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azt próbáld ki esetleg, hogy bekapcsolt hangszóró mellé teszed, és hallgasd hogy"bepittyeg"-e amikor hívnak (amikor az értesítő SMS-t kapod akkor biztosan fog).
Az én készülékemmel arra jutottam, hogy 90% eséllyel a rádiós része hibás, néha pár mp-ig abszolút érthetetlen vagyok a másik félnél. Holnap visszaviszem egy T-Pontba, és addig ütöm a vasat amíg ki nem cserélik (mert lefogadom ott akkor megint nem fogja produkálni a hibát a szervízesnek).
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Értem, hát akkor itt valóban megállt a tudomány. Ennek sajnos kinéz egy szerviz. Pontosabban egy azonnali csere, mer gondolom nem javítják.
Bár jobban átgondolva, ha haldoklik benne valami alkatrész, annak nem kellene ilyen részleges hibát okoznia. Mondjuk ilyet most látok először, úgyhogy én is csak találgatok.
A rom újrahúzás biztosan legyalul minden adatot a telefonról? Nekem nincs még meg a készülék, egyelőre nem vagyok tisztába a folyamatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest