- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Sajnos azt kell mondjam amilyen fasza telefon volt az elején, annyira szar lett.. 0 support, semmi szoftverfrissítés stb.. Még akkor vettem meg mikor kijött, jóformán elsők közt volt meg a teló, de erősen gondolkodom hogy lecseréljem mert katasztrófa.
-
boratsagdiy
tag
Mire elég az 1 mag 1.6 Ghz Intel atom proci 1 gb ram-al ? jelen helyzetek szerint megéri vásárolni ? Itt ph-n 19.000 ért már van.
-
Lustig
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni tőletek . Páromnak van egy ilyen telefonja természetesen pár hónapja járt le a garancia és egyik napról a másikra tönkre ment a mikrofonja ugyan ezen a napon teljesen tönkre ment az akkumulátora (1óra alatt teljesen lemerül és forró) továbbá ismét ugyan ezen a napon az LCD panel bal alsó sarka a töltő csatlakozónál sokkal sötétebb lett . Az LCD panel annyira nem zavarja mert még "használható" kérdésem az lenne hogy mennyibe kerülne javítani a mikrofont ? -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Második telefonnak kellene amíg a sony p-met nem tudom leadni javításra.Mennyire vállalható minőség ez a telefon? Ja t.mob. függő és ár függő vagyok sajna. -
dokee78
félisten
Van valami versenyzős játék ami fut rajta?
-
Tomtt
csendes tag
Üdv!
Nekem lassan egy hete ZTE Grand X IN-em van, teljesen megvagyok vele elégedve, amit eddig én feltettem rá minden gond nélkül elindult és működik is(játékok, antivirus, gps progi).
Én nem vettem észre, hogy kicsit erőteljesebben kellene a kijelzőt nyomni h reagáljon, nekem minden nyomásra reagál tökéletesen.
Az akksija...hát ki mire használja, nálam nem lóg egész nap a neten, nem szinkronizál folyamatosan így már második napja megy, jelenleg is az akksi 65%-on mozog, vagyis nálam kb 3 nap max 4 ami tökély a mai okostelefonok körében.
Ha valakinek kérdése van bátran tegye fel. -
amisis
aktív tag
Engem is érdekelne egykét dolog de legjobban az hogy mennyire zavaró hogy a kijelzőt jobban kell nyomkodni és hogy erre lesz e 4.2 vagy legalább 4.1 ?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Lhet, ilyen keszuleket vennek kozelebbrol, ezert lenne par kerdesem. Akinek ilyen telefonja van, mi a velemenye rolla? Sebesseg, hasznalhatosag stb...
Progrmok kombatibilitasa?Tipushiba? Keszulekhaz minosege (kopas/recsegesek)?
-
formengil
tag
válasz
Vadász0529 #227 üzenetére
Szerintem próbáld meg a hátsó USB-be dugni.
-
Vadász0529
csendes tag
Tudja valaki miért nem ismeri fel a Grand x IN emet a gépem. nem talál illesztőprogramot. Egyik ismerősöm azt mondta, h a beállitásoknál kell valamit állitgatni! valaki tudna segiteni?
-
natë
nagyúr
válasz
Willanyasz #224 üzenetére
Advance-t vennék. Szerintem nem is kérdéses.
-
Attila_26
aktív tag
sziasztok hol tudok ehhez a moslék talóhoz drivert letölteni meg hogy meghajtóként lássam az explorerben és ne médiaeszközként? köszi
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
SGS Advance, ZTE Grand X IN
A kettő közül melyik a gyorsabb,stabilabb,a játékok melyiken futnak jobban,melyik időtállóbb?
Melyik csinál szebb fényképeket?a 4" képátló tökéletes.
Előzmény:
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt álok de 1 picit tanácstalan vagyok.Most egy samsung wave 2 van de az nem az igazi a bada miadt .Először a wave 3-ason gondolkodtam mert külsőre nagyon tetszik,meg az nem lassul be meg nem fagy le mint az előd.Ugye ezek Badás készülékek.
Tegnap vettünk 1 androidos készüléket ami nagyon tetszik csak a program letöltéseknél kér mindenhez hozzáférést: telefonszám ,sms,hívásnapló.Ezzel lehet valamit csinálni?
Amit elvárok a telefontól:
Kijelző: 4"körüli nagy betekintési szöggel,gorilla glaszos kijelző
1 Gb ram
5 megapixeles kamera
Amire használom:
levelezés,netezés,Gps,játék,filmnézés,zenehalgatás.
Ár max 88 ezer újonnan,de nem baj ha kevesebb. -
pencike9
csendes tag
-
xto
csendes tag
Sziasztok,én is az L9 és ZTE Grand X között vacillálok,de nem nagyon vágom a telefonos témát.Ami nekem fontos lenne:hogy költségmentes (ingyenes) GPS-t is rá lehessen tölteni pl.IGO v. vmi Szerintetek ez megoldható mindkettőnél?
Meg amit szeretnék:-jó minőségű fotókat-videókat hamar feltölteni a netre
-e-maileket könnyen kezelni
Amit még nem olvastam egyikről sem,hogy van rajtuk videónál fókuszálás? és kézremegés gátló?
A másik ,hogy a néhány hónap elteltével változott vmi ? Típushiba? stb.
Köszi ,előre is... -
spuros
őstag
Sziasztok!
Jelenleg mi a legfrissebb T-mobilos rom? Bátyám vett egy ilyen műszert. Nem rossz. Jelenleg 4.0.4 üzemel..
-
dokee78
félisten
Mennyit dob a 3.0.3-as Antutu gyári ROM-al?
-
Tomi326
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy óránkénti IMAP szinkronizációval (mobilinterneten) és mérsékelt használat mellett mennyit bír ki az aksija?
Válaszokat előre is köszi!
-
kelkaresz
csendes tag
Sziasztok.
Be lehet a GXI-nel állítani, hogy a képekre a GPS koordinátákat tegye rá?
-
-
Gasston
csendes tag
Üdv,
Nemrégen szereztem be egy Grand x-et. Előtte egy LG P500-at használtam, meglehetősen nagy teljesítmény ugrást tapasztaltam. Karácsony után nem sokal rendeltem meg T-mobil webshopban, a konkurenciáhpz képest kedvező az ára.
Azonban van egy kis problémám. Vettem hozzá egy Kingston 16 GB-os microSDHC-t (class 10). És nem akarja megenni a telefon. Formáztam mindenféleképpen Pc-n, a fényképezőm felismeri, formázni is tudja. A régebbi LG P500 szintén tudja használni, de a ZTE annyit ír, hogy: üres vagy nem támogatott adattípus.
Keresgéltem hátha lehet valamit kezdeni vele, és a végén a ZTE hungary oldalán találtam egy SD card support updatet, azt feltelepítettem egy 2 GB-os SD-vel, amit beolvas. Sajnos ez sem segített a dolgon, a telefon megkérdezi mindig hogy formázza e, de mintha átugorná ezt a lépést.
Nos ha valakinek van még ötlete, akkor még a hétvégén meglehet próbálni, de még a 3 napon belül vagyok, szóval valószínű visszaviszem.Valaki aki vett már más 16 GB-os microSD-t és működik? Más gyártó terméke bevált más grand x in tulajnak?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék vásárlásán töröm a fejem, és arra lennék kíváncsi, hogy ezt a TouchPal-t le lehet-e tiltani és másik billentyűzetet használni helyette? Teszem azt, a SmartKeyboard-ot.
Köszi!
-
andikaaa
aktív tag
válasz
fireman85 #195 üzenetére
BÚÉK Neked is!
1. Nekem minden képet feltölt, de ha nem, biztos azért, mert nem volt adatkapcsolat folyamatosan.
2. Szerintem ezt a telefonban lehet beállítani: beállítások-->fiókok és szinkronizálás-->email fiók--> kivenni a pipát a Picasa szinkronizálás mellől... Szerintem... -
fireman85
csendes tag
válasz
andikaaa #194 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget sikerült nagy nehezen kitörölni.Még az lenne a kérdésem hogy miért teszi bele ebbe az albumba a fényképezőgép által készített képeket és azok közül is csak némelyiket nem mindent?Illetve hogy lehet azt beállítani hogy ne tegye bele a képeket, mit kell beállítani?
Boldog új évet! -
fireman85
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még itt, zte grand x-em van ICS van rajta, az lenne a kérdésem hogy a galériában vannak a képeim és van egy olyan mappa vagy nem tudom mi aminek a neve " instant upload" ebből szeretném a kípeket kitörölni vagy az egész mappát kitörölni. amit a fényképezővel csináltam azokat a képeket tette ide is és nem kell!valaki segítsen
Előre is köszi -
nbukta77
addikt
válasz
hudini1993 #190 üzenetére
Meg.
-
hudini1993
csendes tag
Jelenleg lumia 710-em van megéri erre lecserélni?
-
ithomas
őstag
Talán ha átjönnétek a másik topicjába...ott csak cirka 5500 hozzászólás van...
[link] -
nbukta77
addikt
A kijelzo karcallo?
-
RIC5I
tag
sziasztok az én kérdésem az lenne hogy asszem olvastam valahol hogy kilehet kapcsolni a Hyper Threading et az akku üzem idejének növelésére de azóta nem találkoztam ezzel a kijelentéssel és érdekelne hogy ez igy van-e és ha igen akkor hogyan kivitelezhetö ?
-
RIC5I
tag
24 órája van nálam a készülök de amiket eddig tapasztaltam:
- Milyen a hangkimenete?
-Jó a hangszóró elég hangos beszédközben is hozza a kellő hang erősséget bár metron érdekes- A kijelzője szép képet ad?
-A kijelző teljes mértékben szép,fényes,éles,nincsenek pixelhibák- Elfut rajta a legtöbb szoftver?
-24 óra alatt egyedül a GTA Vice City volt az egyetlen olyan dolog ami nem indult de 24 óra kevés idő- Az akku milyennek mondható más telefonokhoz képest?
- Az akku tűrhető ha fényképezel és ismerkedsz vele sokat jártatod a külső hangszórót akkor 54% rol 10%-ra lemegy olyan 6 óra alatt bár ha jol olvastam régebben van esély a Hyper Threading kikapcsolására így sokkal kíméletesebb az akkuval úgy kifejezetten jó üzem időt lehetne kiszedni belőle hogy csak terhelés alatt kapcsolnánkbe- A készülékház milyen ellenálló (mennyire kell rá vigyázni)? -
-Nem spórolták ki belölle az anyagot masszív csak annyira kell vigyázni rá mint bármely más 60ezres telefonra- A hangszóró milyen minőségű?
-Jó de lehetne jobb is- Előreláthatólag lesz rá a későbbiekben 4.1?
-ELMÉLETILEG igen -
rep3at
őstag
Egy ilyen készülékre tervezek váltani, de előtte azért feltennék pár kérdést róla.
- Milyen a hangkimenete?
- A kijelzője szép képet ad?
- Elfut rajta a legtöbb szoftver?
- Az akku milyennek mondható más telefonokhoz képest?
- A készülékház milyen ellenálló (mennyire kell rá vigyázni)?
- A hangszóró milyen minőségű?
- Előreláthatólag lesz rá a későbbiekben 4.1?Előre is köszi a válaszokat!
-
nbukta77
addikt
Hi. Tudom lehet nem itt kene megkerdeznem de ket telefon kozott vacilakok. Galaxy advenced es ez. Melyik erosebb hardverben? A kijelzo itt gg? Mert nem talaltam rola infot. Elore is koszi.
-
mherdey
csendes tag
Nem tudjátok a Grand X In -en lehet screenshotot csinálni??????
-
Rodgy
csendes tag
Üdv! Nemrég vettem egy ilyen készüléket, gondoltam megosztom itt saját tapasztalataimat. Szóval: a kijelző jó, színek szépek, érzékenysége egész jó, bár néha nem úgy reagál, ahogy az ember várná. Az auto. fényerő szabályozás engem speciel zavar, de ez szerencsére kapcsolható. Nálam sötét képernyőn kicsit oldalról nézve halvány párhuzamos csíkok láthatók végig, nem tudom miért, de nem zavaró. (Tippek esetleg?) A kamera szerintem jól teljesít bár gyengébb mesterséges fénynél elvérzik...A vaku szintén elég jó, hasznos cucc. A touchpal témát én is ajánlom azonnal cserélni. A zenelejátszó nem kínál túl sok lehetősèget, de jól használható. A legidegesítőbb talán az, hogy a cikkben leírtakkal ellentétben, nálam a hátlap erősen recseg. Hirtelen ennyi jutott eszembe, összességében jó vétel. Remélem segítettem.
-
tahepa
senior tag
válasz
menyhartlevi #169 üzenetére
Kiszedtem madárnyelven a jövendő "tulajból" mlyiket tartja jobb telónak....a samura voksolt...de még nem tudja hogy a kés alá tette a nyakát..
..azt hiszi hogy más cucc lesz a fa alatt...feltéve hogy nem olvassa ezt a forumot..
-
hegyitaho
tag
válasz
menyhartlevi #169 üzenetére
azért mert mindenki imádja az ősöreg wvga-t 4"-en ráadásul pentile-el megfejelve hogy igazán használhatatlan legyen. emlékszem mikor anno haverom megvette samu S1-et én meg nézegettem h mitől ilyen ótvaros a képe utólag már tudom h ez az előbb említett förmedvénynek köszönhető. hardveres szempontból meg ez hozza egy kétmagos teljesítményét csak kisebb fogyasztással. inkább qhd és 4,3" pentile nélkül legyen az bármilyen technológia....
-
nggabi
félisten
válasz
menyhartlevi #170 üzenetére
nincs, januárban lesz rá JB frissítés. kicsit mondjuk off itt a téma
-
menyhartlevi
aktív tag
Szerinted is inkább akkor 13 évesnek a samsung mint a zte?
Miért? -
menyhartlevi
aktív tag
Én is emiatt e kettô között gondolkodok
.
-
andikaaa
aktív tag
Sziasztok! Megvettem, egyelőre nagyon tetszik, biztos így is marad! Két hülye kérdésem lenne: 1. hogy lehet törölni a galériából a már üres albumokat? 2. hogy lehet képet csinálni az aktuális képernyőről? csak olyan találtam a g playben, amihez rootolt telefon kellene, de azt nem akarom! Köszi előre is a válaszokat!
-
daniel909
addikt
erre felmegy a JB hiba nélkül?
-
tahepa
senior tag
Tényleg meglepetés ajándék lenne tehát nem választhatja ki
Most Sony xperia x8 telót használ , karc nélkül , tokban, már egy éve. -elmetélném a torkát ha kinyírná a telót
Köszönöm a megtisztelő válaszokat. -
nggabi
félisten
válasz
philoxenia #160 üzenetére
a fűrész hibátlanul üzemel azóta is
ha ajándék lesz honnan tudná h melyik tetszik neki
ez az ajándék lényege h nem tudod h mit kapsz...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azért mert Te még a láncfűrészre se tudsz vigyázni....
Ha tud rá vigyázni, akkor ezek is jók, ha nem, egy olcsóbbért is kár... Azonban ajándéknál az ajándékozott véleménye számít leginkább, Neki kell mindhármat megnéznie, a legjobban bejövős lesz a legjobb neki, akkora különbség nincs a három között... A fiam például teljesen elégedett a Sony LWW-jével, holott húsz elmúlt... -
tahepa
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy banális kérdés...egy 14 éves kölyöknek vajh jó ajándék lenne ez a készülék ? Nézegetem a samu galaxy s advance és az Lg optimus l9 készülékeket is...ki melyiket ajánlaná? Valszeg játék , szövegelés és netezés lenne műsoron...Várom a szakik megtisztelő reakcióját....(mobil fronton őskövület vagyok , leragadtam a N6230-nál -
Roxkex
senior tag
Sziasztok
Ez a telefon jó lenne játékozás használatára ? -
kolosanyi
veterán
válasz
GabenBFG #154 üzenetére
Hát nem tudom. Szerintem ennek a dokkolgatásnak nincs létjogosultsága. Ameddig a telefon és a dokkoló árából veszel két komoly eszközt, addig semmiképp sem tekinthető szerintem a jelenlegit kiváltó technológiának ez. Ráadásul még csak működni se fog a telefon nélkül semmi, szóval véleményem szerint ez nem jó út. Persze ez csak az én meglátásom, attól még lehet ez lesz a jövő.
-
válasz
kolosanyi #153 üzenetére
Hogy miért akarnék? Leginkább kísérletező jelleggel próbálnám meg telepíteni, vagy csak azért, mert "megtehetem".
Ha nem is ez a készülék, de majd a nagyon közeljövőbeliek már bőven elegendőek lehetnek arra, hogy akár PC-s Windows-t és arra való komolyabb alkalmazásokat is futtassunk rajtuk. Manapság is jönnek ki nagy teljesítményű, négymagos telefonok egyre komolyabb 3D-képes GPU-val, melyek lassan, de biztosan képesek lesznek arra, hogy megbirkózzanak akár ilyen komoly feladatokkal. Természetesen én sem úgy gondolom hogy majd az érintőkijelzőn fogom nyomni a 3DSMax-ot, de ha hozzápattintok egy nagyobb kijelzőt (microHDMI porton - jó, ezen pont nincs...) és egeret + billentyűzetet (bluetooth-on) vagy egy erre kialakított dokkolóba teszem a telót, akkor már elgondolkodom rajta, hogy minek is nekem asztali PC, amikor ott van a zsebemben. Ja és akár használat függően lehetne bootolni: asztali PC mód - Windows, Smartphone mód - droid UI.
-
kolosanyi
veterán
válasz
GabenBFG #145 üzenetére
Miért akar mindenki egy tabletre, vagy telefonra PC-s oprendszert feltenni? Semmi értelme szvsz. A hardver nem mondható olyannak, meg egy pár collos kijelzőn bénázni a start menüvel? Minek? Ott a könnyen kezelhető droid UI (meg egy rakás launcher), meg a direkt erre írt alkalmazások. Egy PC-s alkalmazást valószínűleg úgyse arra terveztek, hogy érintőkijelzőn kezeld, ráadásul egy profi alkalmazás erőforrás igényes lehet, ahhoz meg kevés az Atom...
-
randras
veterán
Ezzel a HTC Sense kopi háttérképpel veszed ki a telefont a dobozból?
-
válasz
Beci9595 #146 üzenetére
Az még lehet, hogy elég is, mert anno az ASUS EEE PC 701SD és SDX modellek 8GB illetve 4GB háttértárral jöttek ki és nekem a 701SD-re simán felment egy lebutított XP, ezért lehet, hogy a 4GB-ra is felmenne. Arról meg nem is beszélve, hogy SD bővíthetősége van 32GB-ig, az meg már elég lehet sok mindenre.
-
Kíváncsi lennék, hogy erre lehet-e Windows 7-et vagy 8-at telepíteni? Természetesen asztali változatra gondolok. Én ebben látom a jövőt (illetve az x86-os múltat), hogy PC-s (legacy) alkalmazásokat is tudjak futtatni az okostelefonomon. Az valóban a PC-s éra végét, illetve egy új kezdetét jelentené a számomra. Szerintem hatalmas potenciál lenne ebben a lehetőségben.
-
ihlet
csendes tag
Ha hiányzik az FM-rádió, akkor javasolnám a ZTE V970-est, a mixeshop.com-on most 159 dollár az ára, és DHL-lel szállítva (+25 dollár) 5-8 nap alatt itt van. Ez szállítással együtt is kb. 40.000 Ft. Persze az áfát illik még bekalkulálni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #137 üzenetére
Igen, ez a opció lenne a legjobb és a webes felületen szépen le is lehetne kezelni egy megfelelő adatbázisból, ahogy azt sok áruház teszi, hogy mit lehet a csomagba válogatni. Mehetne ki simán headset, töltő, usb kábel nélkül, természetesen levonva ennek a felárát az árból. Illetve lehetnének továbbra is ilyen egybe válogatott csomagok külön árfekvésben. ("Telót+minőségi fülest akarok, töltő nem kell" <> "Telót és töltőt szeretnék, SD kártyával, füles nem kell" etc.. )
..de az ilyen csodákra még várni kell úgy érzem.
Bár már volt aki meglépte ezt: DoCom Japan. FLA telókat kérnek. (Nem kell még a doboz sem, csak a készülék és az IMEI matrica hozzá, ami ők tesznek bele, majd saját cuccaik pakolják a telók mellé, pont ilyen opcionálisan)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Keeperv85 #136 üzenetére
Az a baj, hogy kompatibiliset nem mindig kapni, a fiam nagy hedszettes, a Nokia 5230, meg jószerivel csak Nokia hedszettel akart működni.... Az meg ugye elég drága.
és nem is tartósabb, vagy hármat elhasznált az itthon lévőkön kívül, amiket mi nem használtunk és odaadtunk...
Igazából a legjobb az lenne, ha lennének opciók, mint az autóvásárlásnál... Hedszett nem kell, de kéne, dokkoló, dokkoló nem kell, de kéne autós tartó navigáláshoz, stb. ... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #134 üzenetére
Nyilván, de én mégis célszerűnek tartanám kihagyni inkább, mivel -ahogy írod is- úgyis vesz az ember a zene miatt másikat, így ez ott marad a dobozban, mint felesleges kacat...
-
NoMagix
addikt
Amikor megjelent a telefon, a topikjában sok pozitív beírás volt, nagyon belelkesedtem, hogy megvegyem.
De a tesztben említett hibák és már a fórumban is olvasottak után eléggé elvegte a kedvem a vásárlástól. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kolosanyi #131 üzenetére
Hát én olvastam az ilyen DAC-ra írt tesztjüket korábban,de ott valami nem 100%, az is biztos. Ahhoz képest, hogy a frekvenciamenet csaknem lineáris maradt, akkora jel-zaj fázist mértek, ami eleve irreleváns bármennyire is hitelesített és egyébként remek teszteket szoktak írni a srácok. Noha meg kell jegyeznem, hogy nincs az a tesztkamra, ahol én levegőben meg mernék mérni ilyesmit, legyen az bármilyen hangszigetelt, illetve legyen bármilyen hitelesített mikrofonom.
A valóságban a szintetikus teszttől eltérően elég kellemesen szól cucc, bár nyilvánvalóan egy középkategóriás mp4 lejátszó még így is mérföldekkel veri. Viszont az meg kell jegyeznem szintúgy, hogy a gyári fülhallgató egy kukába való ipari hulladék. Ha lehet inkább ezzel kellene spórolni és kihagyni úgy ahogy van, mert ennek ezen a státuszon nem sikerült átlépni: "van", de hogy minek...
Egyébként lehet valami hiba a dekóderben is, amivel erősen rábukott a mérnökség a szerszámra, mert egyfelől az alacsonyabb bitráta érezhetően tisztábban/élesebben szól, a maga jelenlévő veszteségei mellett, másfelől pedig az FM rádió nem véletlen nem megy. Nyilván a BCM sorozatú chip, mint mindig eddig, ahányszor beépítésre került nem hajlandó tudomásul venni, hogy takarodjon már el a bluetooth funkcióval, ha az I2C-n egyszer CSAK FM rádiót kérnek...
-
kolosanyi
veterán
válasz
ígyvanferi #61 üzenetére
Esetleg az OMAP 4xxx-es telók (pl Galaxy Nexus). Azokban egy TI kodek van (TWL6040), nem vészes az, de mondjuk nem is kiemelkedő. De egyébként ha már nem túl szar, akkor nem az lesz a lánc gyengepontja valószínűleg. Sokkal inkább a füled, meg a füles/fejes.
A probléma ott kezdődik, hogy kevés a nem túl szar hangú teló is. (Pl ugyanaz a Wolfson WM8994 van az LG O2X-ben is, mint a Galaxy S-ben, de szarabbul szól mégis kicsit.) Amúgy a gsmarena tesztel hangminőséget érdemben is, ajánlatos tanulmányozni. -
nyuszi123456
aktív tag
intel Atom? Hát ez ígéretes.
Vajon nem lehetne az összes tesztből elhagyni a külső oldalankénti, rendkívül hosszadalmas és idióta bemutatását?
Tökmindegy, hol a töltő, a csatlakozókábel, a fülhallgató helye, amíg nem a s...em lukában. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Kolondrum #125 üzenetére
Pedig ma már vannak elég apró kompakt gépek, azok kabát belső zsebében simán elférnek, nyáron meg egy hátizsák vagy oldaltáska és meg is van oldva.
Nem akarlak rábeszélni a fényképezőre mert tényleg vannak olyan telefonok, amelyekkel egész pofás képeket lehet csinálni, de egy kompakt géppel akkor sem tudják felvenni a versenyt.
-
Mindössze rendkívüli módon zavar, hogy nem képesek a kamera oldalra hangsúlyt fektetni a gyártók. A PV kicsit túlment a józan ész határain, de ki lennék vele békülve ha mindenbe kb ilyen kamera lenne. Én ettől ájulok el nem a 4 magtól meg a retina mittudoménmilyen kijelzőtől. Szemebe nulla aminek nincs rendes kamerája.
-
ToMmY_hun
senior tag
Én csak az ARM tárgyesetét nem értem... magyarul mondva se jó és angolul se. Most akkor hogy is van ez?
-
xbadi74x
csendes tag
Játékok játszására pl Nova 3 vagy Minecraft, melyik telefon a jobb? ZTE Grand X In, vagy Samsung Galaxy S Advanced
-
Amúgy valaki jutott már olyan eszmefuttatásra, hogy ez egy x86-os processzor?
Vajon mit lehet erre rámókolni
, na lehet lesz ebből még olyan top-támogatottság, hogy csak na
-
rizso
addikt
Jól emlékszel, többször is volt már, hogy az ennél jóval gyengébb eredmények egész jó/teljesen használható/korrekt minősítést kaptak. De ahogy te is írtad: ahány tesztelő, annyi vélemény
SymbianOS: csak nem egy PV tulaj tévedt erre "tetszése" kifejezésére? Nem lehet, hogy a PV-n nézted meg a tesztképeket, és csak simán pixelesen láttad, azért nem tetszik?
Nem szabad elfelejteni, hogy ez a kamera nem a PV ellen száll harcba, teljesen más kategória a kettő, és éppen ezért nem is érdemes ugyanolyan eredményt elvárni tőle - az nem mostanában lesz, mikor androidos mobil PV képminőséget produkál
-
VIBO
őstag
Engem a Nokia 5800-ra emlékeztet.
-
strar
tag
Fotós vagyok, és azt kell mondjam a képek minősége telefonhoz mérten teljesen rendben van!
Több forrásból is kerestem próbalövéseket, és az alapvető probléma leginkább az élességgel van, ellenben a dinamikaátfogás meglepően jó, és a legtöbb esetben a színek is rendben vannak.
Nyilván ahány tesztelő - annyi vélemény, de úgy rémlik előfordult már errefele, hogy hasonló vagy éppen gyengépp teljesítményre dicséret járt. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
leslie_smith #111 üzenetére
Nem, ennyire nem tud valaki programozni...
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem tetszik!Bár furcsak az FC és csomagfájl hiba kép.Ilyen rossz a proci?
-
szezso15
addikt
& Beci9595:
Köszönöm, ez megnyugtató!
Azért majd beugrok egy T-Pontba, hogy megnyomkodjam..
A háttérkép témára: Én azt gyanítom, hogy dr. Kind a GXI előtt egy akármilyen hTC-t használt, és onnan mentette le a képet a teló, amit a szinkronizálásnál alapból visszaállított a GXI.
-
szezso15
addikt
Must have!
Legalábbis nekem... Eddig nem hittem benne, de a cikk meggyőzött.
Kérdés: Akiknek van, tényleg erősebben kell nyomni a képernyőt?
Valamihez tudnátok hasonlítani?
-
moleculez
veterán
Nem rossz a cucc. Mivel minden temaju alkalmazasbol 47fele van a play-en, ezert a veletlenul nem indulokra van alternativa. Szolgaltatoi akcioba eltom kepzelni 45-be is...
-
Ádyka
őstag
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ennek az időjárás widgetnek mi a neve és, hogy lekapható -e marketből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest