Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
GabenBFG
üzenetére
Hát nem tudom. Szerintem ennek a dokkolgatásnak nincs létjogosultsága. Ameddig a telefon és a dokkoló árából veszel két komoly eszközt, addig semmiképp sem tekinthető szerintem a jelenlegit kiváltó technológiának ez. Ráadásul még csak működni se fog a telefon nélkül semmi, szóval véleményem szerint ez nem jó út. Persze ez csak az én meglátásom, attól még lehet ez lesz a jövő.

-
kolosanyi
veterán
válasz
GabenBFG
üzenetére
Miért akar mindenki egy tabletre, vagy telefonra PC-s oprendszert feltenni? Semmi értelme szvsz. A hardver nem mondható olyannak, meg egy pár collos kijelzőn bénázni a start menüvel? Minek? Ott a könnyen kezelhető droid UI (meg egy rakás launcher), meg a direkt erre írt alkalmazások. Egy PC-s alkalmazást valószínűleg úgyse arra terveztek, hogy érintőkijelzőn kezeld, ráadásul egy profi alkalmazás erőforrás igényes lehet, ahhoz meg kevés az Atom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Androidos fejegységek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest