-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gasston
csendes tag
Üdv,
Nemrégen szereztem be egy Grand x-et. Előtte egy LG P500-at használtam, meglehetősen nagy teljesítmény ugrást tapasztaltam. Karácsony után nem sokal rendeltem meg T-mobil webshopban, a konkurenciáhpz képest kedvező az ára.
Azonban van egy kis problémám. Vettem hozzá egy Kingston 16 GB-os microSDHC-t (class 10). És nem akarja megenni a telefon. Formáztam mindenféleképpen Pc-n, a fényképezőm felismeri, formázni is tudja. A régebbi LG P500 szintén tudja használni, de a ZTE annyit ír, hogy: üres vagy nem támogatott adattípus.
Keresgéltem hátha lehet valamit kezdeni vele, és a végén a ZTE hungary oldalán találtam egy SD card support updatet, azt feltelepítettem egy 2 GB-os SD-vel, amit beolvas. Sajnos ez sem segített a dolgon, a telefon megkérdezi mindig hogy formázza e, de mintha átugorná ezt a lépést.
Nos ha valakinek van még ötlete, akkor még a hétvégén meglehet próbálni, de még a 3 napon belül vagyok, szóval valószínű visszaviszem.Valaki aki vett már más 16 GB-os microSD-t és működik? Más gyártó terméke bevált más grand x in tulajnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest