- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindössze rendkívüli módon zavar, hogy nem képesek a kamera oldalra hangsúlyt fektetni a gyártók. A PV kicsit túlment a józan ész határain, de ki lennék vele békülve ha mindenbe kb ilyen kamera lenne. Én ettől ájulok el nem a 4 magtól meg a retina mittudoménmilyen kijelzőtől. Szemebe nulla aminek nincs rendes kamerája.
-
szezso15
addikt
& Beci9595:
Köszönöm, ez megnyugtató!
Azért majd beugrok egy T-Pontba, hogy megnyomkodjam..
A háttérkép témára: Én azt gyanítom, hogy dr. Kind a GXI előtt egy akármilyen hTC-t használt, és onnan mentette le a képet a teló, amit a szinkronizálásnál alapból visszaállított a GXI.
-
Bermuda3
csendes tag
-
Pete55555
addikt
Csak megerősíteni tudlak, melléraktam az SGS1-emet full fényerőn volt mindkét teló, tény, hogy fakóbb valamivel, de az SGS meg köztudottan túlszaturált, tehát a GXI valahol az arany középúton van, persze van aki szereti a túlszaturált színeket (pl: jómagam, és ha jól tudom dr.Kind is) de teljesen vállalható színekkel operál a telefon, egyáltalán nem fakó.
tzsolesz: GXI 2 évre 49491 Ft; L9 ugyanúgy 2 évre 62991 Ft
Ne az L9 előfizus árát hasonlítsd már a GXI dominósához
(tudom, tudom, te nem hasonlítottad hozzá, csak éppen a GXI dominós ára lett megemlítve, te meg az L9 előfizus árát mondtad rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest