- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindössze rendkívüli módon zavar, hogy nem képesek a kamera oldalra hangsúlyt fektetni a gyártók. A PV kicsit túlment a józan ész határain, de ki lennék vele békülve ha mindenbe kb ilyen kamera lenne. Én ettől ájulok el nem a 4 magtól meg a retina mittudoménmilyen kijelzőtől. Szemebe nulla aminek nincs rendes kamerája.
-
Ahogy elnézem ebbe sem sikerült rendes kamerát tenni ahogy eddig egyik droidos telefonba sem. Miért nem foglalkoznak a gyártók a kamera témával? Az S4-be is 13Mp-t terveznek ami már nekem nem fekszik mert jó legyen, de nagyon ütős szenzor kell, hogy elfogadjam.
Én szem szerint arra ugrok, az az a pont amiért hajlandó lennék androidra váltani. De nagyon ütősnek kell lennie. Nézzétek meg ezt a képet. Ha a gyártó rendes kamerát rak bele, még a szőkeséget is jobban szemügyre tudtuk volna venni. Ez a ZTE hibája! Mondjon le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest