- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
sziasztok az én kérdésem az lenne hogy asszem olvastam valahol hogy kilehet kapcsolni a Hyper Threading et az akku üzem idejének növelésére de azóta nem találkoztam ezzel a kijelentéssel és érdekelne hogy ez igy van-e és ha igen akkor hogyan kivitelezhetö ?
-
RIC5I
tag
24 órája van nálam a készülök de amiket eddig tapasztaltam:
- Milyen a hangkimenete?
-Jó a hangszóró elég hangos beszédközben is hozza a kellő hang erősséget bár metron érdekes- A kijelzője szép képet ad?
-A kijelző teljes mértékben szép,fényes,éles,nincsenek pixelhibák- Elfut rajta a legtöbb szoftver?
-24 óra alatt egyedül a GTA Vice City volt az egyetlen olyan dolog ami nem indult de 24 óra kevés idő- Az akku milyennek mondható más telefonokhoz képest?
- Az akku tűrhető ha fényképezel és ismerkedsz vele sokat jártatod a külső hangszórót akkor 54% rol 10%-ra lemegy olyan 6 óra alatt bár ha jol olvastam régebben van esély a Hyper Threading kikapcsolására így sokkal kíméletesebb az akkuval úgy kifejezetten jó üzem időt lehetne kiszedni belőle hogy csak terhelés alatt kapcsolnánkbe- A készülékház milyen ellenálló (mennyire kell rá vigyázni)? -
-Nem spórolták ki belölle az anyagot masszív csak annyira kell vigyázni rá mint bármely más 60ezres telefonra- A hangszóró milyen minőségű?
-Jó de lehetne jobb is- Előreláthatólag lesz rá a későbbiekben 4.1?
-ELMÉLETILEG igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest