Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos.nagy
tag
Nos, most döntöttem úgy, hogy nem próbálom az aktuális WEB ROM-ból kihozni, hogy mitől indulhat újra.
Tegnap tökre örültem, se reggel, se melóba biciklizés közben nem indult újra. Majd nyolc órát pihent az asztalon. Mikor felmentem az öltözőbe, s leraktam magam mellé a padra, indult újra először. Hazafelé semmi baja nem volt, de amint hazaértem, egy olyan gyönyörű öt perces "bootolás közben is bootol" effektust hozott össze nekem, gyönyör volt nézni. A harmadik, vagy negyedik boot után, mikor a PIN kódig se jutott el, meguntam: aksi ki, aksi be, működik.
Ma eddig nem használtam, de hallottam, ahogy csipog: e-mail, facebook, stb. Majd most kézbe vettem. Bekapcsológombot megnyomva a Lock Screent még előhozta, majd megint a boot képernyő fogadott. Annyi időm nem volt, hogy a képernyőt megérintsem, s feloldjam a billentyűzárat.
Azt hiszem, most kap egy gyári B11-et. Amiben segítségeteket szeretném kérni, hogy a B11-et hogyan tudom felrakni? CWM, vagy gyári recovery kell, hogy a telefonon legyen? Honnan, mit töltsek le, s rakjam rá a recovery-vel? Próbáltam utánakeresni itt, de sikertelenül. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest