- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
tsabeekaa #4507 üzenetére
Blade iii pro változat érkezéséről nincs hír?
Blade iii gps gondokkal küszködik, a másik kiszemelt az Alcatel ot-995 ott is a gps a gond.
most itt van ez az Y300 ami még alternatíva az olcsó telenor előfizetéses telók közül, annál azt mondod nincs baj a gps-szel, de nekem szempont a nagy hangerő márpedig az Y300-ról azt írják, nem túl hangos.
Nem zene miatt fontos, hanem hogy kihangosítva jól halljam a munkatársaimat amikor 1 méterre vagyok a telótól és dolgozik a munkagép mellettem. -
Outlander
addikt
válasz
tsabeekaa #4439 üzenetére
Mitől meg hogy? Megérteném, ha állandóan kártyát cserélgetnénk, de én pl egyszer beleraktam és azóta a hátulját le se vettem...(#4440) x1port
iT ember.Mellesleg...
Leadáshoz csak a telefon, az aksi és gari papír kell, a hátulját is visszaadják... mondjuk nem árt ha erőszakosak vagytok és a töltőt is cseréltetitek, mert szerintem az is egy fos...
-
x1port
addikt
válasz
tsabeekaa #4319 üzenetére
Ha jól emlékszem Te linkelted be nekem a B10 -et
Ezen kívül igen ,egyszer offoltam a több darabból álló sms miatt.
Bosszantott ,hogy mindig többet küld el ,időm meg nem sok volt keresgélni..
De kaptam is rá gyorsan választ(köszi még egyszer apeelmének)
Szerintem azért van a fórum,hogy minél többen minél többet kérdezzünk. -
x1port
addikt
válasz
tsabeekaa #4092 üzenetére
Azt konkrétan nem tudom,hogy mit csinál de full gyári telefonosok még nem panaszkodtak újraindulásra.
Ezért kérdeztem...
Én még esetleg a memóriakártyára gondolnék..
Nekem mindig kiírja,hogy az sd váratlanul el lett távolítva.
Lehet ,hogy másnál nem ezt írja ki hanem esetleg újraindul neki .... ? -
apeelme
addikt
válasz
tsabeekaa #3799 üzenetére
Ennél azért picit komolyabb dolog ám hogy találgatásba ess...és ráadásul egy szöveget illesztettél ide....mit kezdjünk vele?
Visszakérdezek akkor...amit mutattál ez az a recovery ami a fórumtárs idehaza vásárolt készülékén van? Mert az hogy B10-es az kevés...nézz csak utána hogy mennyi B08-as van forgalomban a világon.
De hogy még világosabb legyen. Fel lehet tenni ezt a B10-es gyári recovery-t, de én nem tudom megmondani hogy az ugyanaz-e mint ami a kollégának kell csak akkor ha van a készülékére való hivatalosan elérhető B10-ese. És elhiheted hogy nem is fogom vakátban eldönteni ezzel kockáztatva az ő garanciális állapotát. Ez felelőtlenség...
-
apeelme
addikt
válasz
tsabeekaa #3795 üzenetére
Így viszont a kollégának eléggé félrevezető volt a tanácsod...hiszen B08-al nincs ilyen gond.
Ezért nagyon fontos hogy pontos információval lássuk el a fórumozókat hiszen sokat lehet vele veszíteni...erre figyeljünk oda.(#3798) tsabeekaa : Nincs olyan hogy "száma"...adat tartalom van.
-
apeelme
addikt
válasz
tsabeekaa #3793 üzenetére
Ha te is a B10-esről beszélsz akkor hallgatjuk hogyan csinálod más is tanulhat belőle...de eddig pont erről volt szó hogy nem lehet letölteni a hivatalos gyári B10-es magyar szoftvert.
Márpedig ha tényleg nincs akkor B10-es gyári recovery-d sincs már.
""a garanciáról meg annyit, mivel nem rootolok, elvileg a gyári recovery visszaállítható - ezt a mondatodat nem is igazán értem...ha nem root-olsz akkor visszaállítható? és ha root-olsz nem? a recovery-nek semmi köze a root-hoz.
-
-
apeelme
addikt
válasz
tsabeekaa #3786 üzenetére
Egyetlen nagyon fontos pont miatt helytelen amit írtok, és ezáltal ugrik a gari.
A CWM-et fel kell rakni hogy backup-olj, de ezzel máris nem az eredeti állapot mented el mert a gyári recovery helyén a CWM van. És ha nincs meg az eredeti akkor azt tuti nem állíthatod vissza.
Másik esetben az online nandroid esetén pedig root-olnod kell a készüléket hogy használd...máris nem garis állapotot mentesz el....az unroot pedig - megmagyarázhatatlan okok miatt - sok esetben nem sikerül 100%-osra.(#3783) x1port : ...a szoftver mindenhol ugyanaz.
-
eurolac
senior tag
válasz
tsabeekaa #3680 üzenetére
Nekem nincs a sim-en semmi, üres. Töröltem a google szinkronizált névjegyeket is, mert ott sem volt jó. SD-ről töltöttem be névjegyeket amik csak a telón vannak, de nem jegyzi meg sem az mp3 formátumot sem a saját hangjait. vagyis kiválasztás után egy-két napig azon a hangon szólnak, utána alaphang....
Nem bírok rájönni, mi a trükk!Arni: nem gondolsz hülyeségre. Most már emlékszem - most hogy felhoztad -, hogy szívtam az előző y200-al is az egyedi csengőhangokkal, de ott hasonló gond volt mint amire gondoltál: sd-ről is be volt töltve a névjegy és a google is beszinkronizálta, de csak az egyiknél volt társítva. Amikor töröltem a google névjegyeket minden ok volt, a huawei y200 simán hozta a névjegyekhez rendelt egyedi hangokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest