Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti425
tag
Üdv!
A problémám változatlanul megvan,minden szép minden jó egész addig amig az Adatkommunikációt rá nem teszem!
Egész éjjel ment,semmi gond,reggel rárakam adatot,1-2 másodperc után azonnal fagyás,elég látványos mert a gyári Nexus élő kép a hátterem,megmered a kép,majd jó pár másodperc után magától újra indul.............
Beirom a pint,de azonnal lekell venni az adatot rola,még hálózatot nem talál,mert másképp tünet ismét a fagyás.......Ma még annyit kisérleteztem vele,hogy az aksit is kivettem pár percre,majd vissza,inditás,minden oké,feléled a rendszer,majd ráraktam az adatot,és ismét fagyás.........
Minden a gyári,semmi rótolás,semmi másik rom,ugyhogy ez van.....ja,és majdnem 9 honapos a gép,eddig abszolut nem volt vele semmi gond........
Van vkinek ötlete mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Politika
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest