Hirdetés
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
ToniSoprano #114 üzenetére
Vgy legalábbis nem Kígyónyelvű Gríma a kommunikációs igazgató.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Blizzardking #113 üzenetére
Samu az jó fej mindenért Mordor és a sötét városa a hibás, meg a gyűrű.
-
Blizzardking
őstag
válasz
DummyBoy #105 üzenetére
"És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna."
Hadd ajánljak néhány samut, amiktől szintén ne felejts el megszabadulni, hisz teljesen egyértelmű, hogy ezek is hibásak:
Samu1
Samu2
Samu3"Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki"
Semmi. Az égvilágon semmi. Az őnekik gyártott aksik, technológiájukban, megvalósításukban teljesen különböznek a világ összes többi aksijától, így csak ezek hibásodhatnak meg. Másik nem. Ha esetleg ugyanez a beszállító másnak is szállít akkumulátort, természetesen az nincs veszélyben, mert Samu telefonok gyulladtak ki.
joey20 #111 - Kapásból arra gondoltam, hogy vajon kinek szállít még be ugyanaz a cég.
-
t72killer
titán
Így van, ha jól rémlik UK-ben gyűlt meg a baja egy full normál s7-nek a kávéházi hangulattal, ill egy s7edge durrant el a tulaj nadrágjában. Az elsőnél ugyan akadnak gyanús elemek (miért mozog egy biztonsági kamera
), de a készülékfotók alapján én elhiszem. A második bírósági eset, szintén feltételezem, hogy nem kamu.
"ez trollkodás nélkül is egy ésszerű feltételezés volt." - ha az illető nem képes elismerni, hogy más gyártóknál, konkrétan a kedvenc almájánál is voltak ugyanilyen esetek, akkor a "feltételezés" nem több nettó trollkodásnál. Jó adag önellentmondás is megfigyelhető a reakciókban: beállítják a szifont atombiztonságos telónak tűzveszély szempontjából, aztán az ágyában meghalt páciens példáján jönnek, hogy áá, dehogy, az áldozat a hibás. Véletlen se érdekeljen a kudarcot vallott hővédelem.
Egyik 19, másik 20-1.
-
joey04
titán
válasz
t72killer #110 üzenetére
tehát baromságra baromsággal kell válaszolni
btw volt olyan vélemény, hogy azért volt pont most valami alsós samunak meg s7-nek is gondja a tűzzel, mert esetleg a gyártósoron olyan gebasz van/volt, ami az összes akksinál előfordulhat, nem csak a note 7-nél. ez trollkodás nélkül is egy ésszerű feltételezés volt.
-
t72killer
titán
A note7 egyértelműen hibás széria, amilyen gyorsan lehet 100%-ban ki kell pucolni a piacról.
Amit írtam, az arra volt reakció, hogy egyesek a teljes portfólióra kiszélesítik a dolgot, kijelentve, hogy a samu 1:1-ben robbanóakksis telókat gyárt szériától függetlenül, ami pont annyira igaz, mint amennyire pl az apple gyárt 1:1-ben robbanóakksis telókat.
-
laci_csk
senior tag
hajra' samu!
-
-
t72killer
titán
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem pedig nagyon nincs... Mondjuk sokat számít hogy én ezzel foglalkoztam sokáig.
Az akku veszélyes üzem, ergo amibe beépítik az is. Ilyen számú és jellegű meghibásodás nagyon durva széria hiba.
1-2 extrém eset előfordulását nem lehet sehol megelőzni, de ha tizesével gyulladnak ki a telefonok, az nem csak azt jelenti, hogy b@sztak a tesztelésre, hanem hogy alapvető védelmi funkciók is hiányozhatnak. És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna.
Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki?
-
janeszgol
félisten
válasz
flatline#2 #102 üzenetére
Nem biztos, hogy lenyomja. Inkább nem fognak annyit legyártani, amennyit akartak. Majd jön az S8, a legtöbb vásárló úgy is azt keresi. (Lásd ezért is hozták azt a döntést, hogy a Note 5 nem jelenik meg Európában, ami nem kicsi piac.)
-
flatline#2
tag
Nem mondom, hogy még örülök is neki, de jövő tavasszal esedékes a telefonom cseréje, valami phabletet szeretnék és ez a balhé csak lenyomja a Note 7 árát. Mondjuk ha van egyéb javaslat, akkor jöhet
Amúgy a hozzáállás a részükről korrekt, bár azért ez így normális.
Legtöbb esetben egyébként ez a baj, hogy ha valami úgy történik ahogy kellene, akkor azt agyon dícséjük, megjegyezzük, hogy milyen fasza, miközben ennek természetesnek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- IFA 2025: Éles hangon
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest