Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz DummyBoy #105 üzenetére

"És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna."

Hadd ajánljak néhány samut, amiktől szintén ne felejts el megszabadulni, hisz teljesen egyértelmű, hogy ezek is hibásak:
    Samu1
    Samu2
    Samu3

"Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki"

Semmi. Az égvilágon semmi. Az őnekik gyártott aksik, technológiájukban, megvalósításukban teljesen különböznek a világ összes többi aksijától, így csak ezek hibásodhatnak meg. Másik nem. Ha esetleg ugyanez a beszállító másnak is szállít akkumulátort, természetesen az nincs veszélyben, mert Samu telefonok gyulladtak ki.

joey20 #111 - Kapásból arra gondoltam, hogy vajon kinek szállít még be ugyanaz a cég.

• janeszgol

félisten

válasz DummyBoy #105 üzenetére

Úgy gondolod, hogy soha többet nem fognak tudni normálisan működő akkumulátort gyártani?

• Teal'C

veterán

válasz DummyBoy #90 üzenetére

Én csak azt írtam amit a hírekben olvastam gondolom ez a szám a tényleges bizonyított meghibásodást tükrözi, mivel a hír felröppenése után futótűzként terjedtek a meghibásodások dehát az emberek már csak ilyenek és ismét idézem "Azért mert nincs ráírva ,hogy nem alkalmas macska szárításra" És ha egy országban ilyenekkel pert lehet nyerni??????

Amúgy szerintem rendben van ez a szám tekintve a tényleges gyártási számot, jó persze ha nálam gyullad ki énis ideges lennék nem kicsit, de aki nem akar ilyennel sosem találkozni ne vegyen ilyesmit. Mennyi tömegtermék van ami minden naposan hordozza magában a gyártási hibát. Csak példának okáért szerinted hány hibás pezsgőfürdő vágott agyon embereket a világon? Én sem tudom a pontos számot de gondolom vetekszik a fent említett számmal mert itt világméretben kell gondolkodni. :))

• ToniSoprano

addikt

válasz DummyBoy #83 üzenetére

Szerintem úgy történhetett meg, hogy a menedzserek mindenképpen előbb akartatták megjelentetni a Note 7-et a 7-es Iphonoknál, gondolom felsőbb utasítás volt fel kell gyorsítani a teszteket, ellenőrzéseket és mérnök aggodalmait a teszek lerövidítésére figyelmen kívül hagyták gondolom. Le akarták győzni az Apple-t, el akarták vinni a show-t. Meg is érdemelték, nem sajánlom őket a veszteségért, pedig a Note 7 nagyot ütött volna, még ha az Iphonok után is jelenik meg, csak az embereket akik szívtak ezzel. Megnéztem személyesen a Pólusban baromi szép telefon a Note 7 talán legszebb amit idáig láttam és egy kézzel is jól kezelhető, és jó a fogása, megvan a kerekített kijelző érdekessége, de maradt oldalt egy elég vastag káva ahol meg lehet fogni is pont jó arány.

Ezeknek a hibáknak mivel viszonylag hamar keletkeztek ki kellett volna jönni a minőségi ellenőrzéseken ha normálisan és elég ideig csinálják. A probléma "válság" kezelése már korrekt volt, elég hamar reagáltak és jól kommunikáltak, és jó megoldásokat találtak pl. zöld akku 60%-os leszabályozás. De az inkább már tűzoltás szerű dolog volt ott már nem lehetett mismásolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés