- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem pedig nagyon nincs... Mondjuk sokat számít hogy én ezzel foglalkoztam sokáig.
Az akku veszélyes üzem, ergo amibe beépítik az is. Ilyen számú és jellegű meghibásodás nagyon durva széria hiba.
1-2 extrém eset előfordulását nem lehet sehol megelőzni, de ha tizesével gyulladnak ki a telefonok, az nem csak azt jelenti, hogy b@sztak a tesztelésre, hanem hogy alapvető védelmi funkciók is hiányozhatnak. És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna.
Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki?
-
DummyBoy
senior tag
Ezzel a akku-gate-el csak egy gond van... Bár a probléma kezelése példás, nem fér a fejembe, hogyan mehetnek át ezek az akku k 2 gyár minőségellenőrzésén is... Ez bődületesen hiányos ellenőrzésre és tesztelésre utal, ami egy 300k-s csúcshw esetén elfogadhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videós, mozgóképes topik
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest