- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Én csak azt írtam amit a hírekben olvastam gondolom ez a szám a tényleges bizonyított meghibásodást tükrözi, mivel a hír felröppenése után futótűzként terjedtek a meghibásodások dehát az emberek már csak ilyenek és ismét idézem "Azért mert nincs ráírva ,hogy nem alkalmas macska szárításra" És ha egy országban ilyenekkel pert lehet nyerni??????
Amúgy szerintem rendben van ez a szám tekintve a tényleges gyártási számot, jó persze ha nálam gyullad ki énis ideges lennék nem kicsit, de aki nem akar ilyennel sosem találkozni ne vegyen ilyesmit. Mennyi tömegtermék van ami minden naposan hordozza magában a gyártási hibát. Csak példának okáért szerinted hány hibás pezsgőfürdő vágott agyon embereket a világon? Én sem tudom a pontos számot de gondolom vetekszik a fent említett számmal mert itt világméretben kell gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest