Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Én csak azt írtam amit a hírekben olvastam gondolom ez a szám a tényleges bizonyított meghibásodást tükrözi, mivel a hír felröppenése után futótűzként terjedtek a meghibásodások dehát az emberek már csak ilyenek és ismét idézem "Azért mert nincs ráírva ,hogy nem alkalmas macska szárításra" És ha egy országban ilyenekkel pert lehet nyerni??????
Amúgy szerintem rendben van ez a szám tekintve a tényleges gyártási számot, jó persze ha nálam gyullad ki énis ideges lennék nem kicsit, de aki nem akar ilyennel sosem találkozni ne vegyen ilyesmit. Mennyi tömegtermék van ami minden naposan hordozza magában a gyártási hibát. Csak példának okáért szerinted hány hibás pezsgőfürdő vágott agyon embereket a világon? Én sem tudom a pontos számot de gondolom vetekszik a fent említett számmal mert itt világméretben kell gondolkodni.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest