- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
ToniSoprano #114 üzenetére
Vgy legalábbis nem Kígyónyelvű Gríma a kommunikációs igazgató.
-
Blizzardking
őstag
válasz
DummyBoy #105 üzenetére
"És ezek után én nem szívesen vennék tőlük semmit. Jelenleg Note 5-öm van, gondolkodtam is a 7-esen, de nemhogy a Note széria (pedig imádom az S-pent), de minden ami Samsung kiesik... Ha ez a baki TV vásárlás előtt kiderül, Samu Tv-t sem vettem volna."
Hadd ajánljak néhány samut, amiktől szintén ne felejts el megszabadulni, hisz teljesen egyértelmű, hogy ezek is hibásak:
Samu1
Samu2
Samu3"Hiába cserélik most ki az akkukat minden készülékben, mi a garancia arra, hogy az idővel nem gyullad ki"
Semmi. Az égvilágon semmi. Az őnekik gyártott aksik, technológiájukban, megvalósításukban teljesen különböznek a világ összes többi aksijától, így csak ezek hibásodhatnak meg. Másik nem. Ha esetleg ugyanez a beszállító másnak is szállít akkumulátort, természetesen az nincs veszélyben, mert Samu telefonok gyulladtak ki.
joey20 #111 - Kapásból arra gondoltam, hogy vajon kinek szállít még be ugyanaz a cég.
-
Blizzardking
őstag
Azt nem tudom észrevettétek-e, hogy mikor a Samsung őszinte és egyenes kommunikációs- és problémamegoldó magatartása jön szóba, mindig a felrobbanó akkumulátor okozta lehetséges sérülés nagyságával jöttök.
Nem a samsung bomba a kisebb bűn, hanem az ezt követő viselkedésük.
-
Blizzardking
őstag
+1ToniSoprano - Egy telefon nem gyulladhat ki attól hogy az ágyban van. Van benne hővédelem is, ami azonnal megállítja a töltést, illetve leszabályozza a töltőáramot. Nemcsak azért hogy ne gyulladjon ki, hanem azért is, mert az akku élettartamát drasztikusan lerövidíti ha egy adott hőfok fölé engedik töltés közben.
Nem vettétek még észre, hogy tűző napon a kocsi ablakában navigálás közben nem töltődik a telefon, ugyanerről a töltőről hidegben navigálás közben meg töltődik? Vagy elég rányomni a klímát az ablakra és máris kevésbé merül? (Bedugott töltővel értem, mielőtt valaki hülyének nézne). Magában az akkuban belecsomagolva van egy nagyon komoly elektronika, ami többszörös védelmet tartalmaz, és egyszerűen nem engedi túlhevülni az akkut. Feltéve hogy működik. -
Blizzardking
őstag
Nekem emiatt nagyon sokat nőtt a Samsung a szememben. Aki érzelmi reakcióként rohanna más "normális" márkát venni, az nem tudhatja, hogy az a cég mit lépne hasonló helyzetben. Ami a dolog műszaki részét illeti, nyilván tökéletesen meg fogják tudni javítani a megfelelő alkatrész kicserélésével. Tervezési hiba mindenkinél becsúszhat, de ahogyan ezt kezelik az példás. Erre járó Alma fanboyoknak mondom, nem lennék a helyetekben, ha nálatok történne hasonló. Pontosabban ti vagytok azok, akik sose tudhatjátok nem történt-e meg máris, mert I-stenetek soha nem volt hozzátok őszinte.
Egy technikai dologra kiváncsi lennék - ha kap a telefon egy frissítést amivel maximalizálják a töltést 60%-on, és utána kicserélik az aksit, azt vajon meddig engedi tölteni és mi alapján? Vajon biztonsági okokból faragnak-e a használható kapacitáson? Azért én valami mérő cuccot ráaplikálnék a zöld aksis, frissen cserélt telómra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest