Új hozzászólás Aktív témák
-
saja
csendes tag
Szia!
A partíció lehet FAT32 vagy EXTended fájlrendszerű. Mondjuk az ext3 nem kíméli, mert mindig újraírja a dolgokat, szóval azt nem ajánlom (ehhez képest én is ezt használtam). JFFS lenne a legjobb SD-re esetleg (mert az nem írja újra állandóan). Az openWRT JFFS2-vel van.
Szerk.*
Még van két vizsgám, addig nem nagyon érek rá. -
-
-
saja
csendes tag
Próbálom belőni az egyetemi wifit (WPA Enterprise (EAP, PEAP, TLS)). Elvileg a wpa_supplicant fájlban kell csak megadni néhány dolgot (ESSID, key_mgmt (WPA-EAP), eap, pairwise, group, identity, password és valamilyen phase (mondjuk phase2="auth=MSCHAPV2"), a tanusítvány pedig nem kell, azt lehet mellőzni). Odáig megy, hogy az egyik acces point-hoz csatlakozik (associated), de nem kap IP-t.
A dosbox-szal én is próbálkoztam. A leírás szerint próbáltam meg felrakni, de hiányzik a libsdl1-dev, amihez pedig egy csomó csomag kéne, amiket összeférhetetlenség miatt nem sikerült még felraknom. IPKG-hez meg nem értek.
Apache, php, mysql-t sikerült már üzemeltetnem rajta. Nem túl fürge.
-
gholoda
csendes tag
Nekem is ez volt, hogy ,,access denied". Valahogy rosszul van beállítva az alapprogram a képnézésre, meg a dokumentumra is. Én meg tudtam oldani azzal, hogy képfájlon jobb gomb; ,,File 'xyz.jpg'" menüpont, ezen belül ,,Set Run Action" gomb, majd pedig ,,Use Command". Remélem tudtam segíteni!
-
_Orbi_
aktív tag
Ez tök jó. De tényleg!
Itt mit kell néznem? Vagy miez? Egy nyamvadt szót sem értek belőle... Mit kellene írnom hova?Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog, talán később mást is lehet majd rá csinálni.
De arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta és akkor a progik sehol. Komolyan mondom mindjárt kib@szom az ablakon ezt a sz@rt. És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége. Pont ez miatt, mert nincs egy épkézláb leírás semmihez sem és mint mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni. Manapság már 3D van, de nekünk meg csak gépelés...
Még két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba. Sorry az off-ért, de ennk most ki kellett jönnie. -
HalfDemon
csendes tag
En mondjuk meg vagyok gyozodve rola, hogy a "kepernyonek megfelelo avi"-kat siman le tudja majd jatszani. (3650-esemre is volt "avi lejatszo"
Szoval, mint a cikkben is irva volt, ez mindenre jo, csak kicsit kenyelmetlenul, es kompromiszumokkal.
(Es mire nem eleg a szamitasi tejesitmeny, azt megcsinalja a othoni ssh-val elert gep. -
HalfDemon
csendes tag
En remelem hogy meg egy "magyar Zipit" forumot/lapot is osszedobhatunk.
Mert biztos van, akinek jol jonne akar forditasok kepeben a segitseg. Jo marketingel ez a kutyu lehetne "a magyar valtsagban a IT megmento."
Es ha megsem, ebresztooranak, amire ra lehet kotni a hifit, meg midig elmegy. -
törölt tag
itt MS Zune csatlakozo használtak http://mozzwald.com/node/53 nekem a videó alapján nem úgy tünik mintha forraszgatás lett volna.
-
zdanee
őstag
Igen, USB-hos modhoz kell linux, igen, miniSD, tehát szükséged lesz az átalakítóra, és szerintem nincs annyi hely, hogy usbswitchet rakjál a fenéklemez alá. Esetleg a képernyő mögött elférhet, ha az USB-csatlakozókat leforrasztod és csak a NYÁK-ot tartod meg mindkettőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Silent Hill f teszt
- Házimozi haladó szinten
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest