Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
Ha megcsináltam szerintem tudok
Teljesen amatőr vagyok én is
De nagyon be vagyok lelkesedve.
Ez alapján fogom csinálni: [link]
Zdanee mondta, hogy egy MS zune adatkábel kell hozzá, így olyat rendeltem...
A szoftveres résznek meg természetesen előtte vagyok még.
Ja és olvastam, hogy valaki SDHC-vel 8GB microSD-vel használja. (kibővülnek a lehetőségek
)
"I am currently using a 8GB SDHC (Kingston) microSD card I got at supermediastore.com
Since I saw this, I loaded it up heavy, I have 2 partitions a 1.1GiB vfat F32 with a music folder and the fatroot.zip stuff loaded and the rest of the card ~6.4GiB as ext3 with the base-image all the ipkgs and ~5.4GiB of data off of my laptop.
I had md5sums of all the files generated on my laptop and checked on the zipit2 It took quite a while but every file checked as valid so I was using 858M/1.1G and 5.9G/6.4G with the files verified on the zipit.
So Yes SDHC works with micro/mini SD adapter cards to at least 8G."
Tényleg érdekel, hogy lehet-e húzni a prociját addig, hogy vigye az AVI-kat....
Tudom, hogy kicsi a kijelző, meg minden, de akkor is hasznos tud lenni egy buszos úton, ha a laptop már lemerül....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest