Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem unod meg a folyamatos 'szaralinukszszaralinukszfosalinuksz' mantrat? ha nem tetszik, nyugodtan tegyel ra windowst

Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog
jol gondoltadDe arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta
es ennek nyilvan az egyetlen oka az hogy szaralinukszfosalinux, ugye?És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége.
a Linux nepszerusege nagyon gyorsan no, a nagyobb oprendszerek kozul egyedul a windowse csokken
nincs egy épkézláb leírás semmihez sem
rengeteg leiras van mindenhez, es ellentetben a windows helpjevel meg problemamegoldojaval ("be van dugva a kabel? IGEN akkor sajnos nem tudunk segiteni a problemajan")
ha valami oknal fogva a gepeden nincs fent a man, akkor meg elarulok egy naaaagy titkot: a google.com oldalon beirva azt, hogy mit keresel, egy csomo olyan oldalt fog kilistazni, ami azzal foglalkozik, bizonyam! [link]mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni
szovegesen IS LEHET. senki nem kotelez ra. amugy meg pl. egy KDE4 beallitopanelen kb. tizszer annyi minden tudsz beallitani es tokeletesen testreszabni, mint amit windowson barmikor is elerhetsz a tucatnyi registry-buzerator tweak programmalég két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba
szerintem sokaknak lesz hosszu a kovetkezo ket ejszakaja, aztan indulhat erte a licit
egyebkent a konkret problemahoz kapcsolodoan: az iwconfig onmagaban nem tud WPA-ra kapcsolodni, kell hozza a wpa_supplicant is. de mivel nem nagyon szoktam parancssorbol kapcsolodni (sokkal egyszerubb a kb. ket klikkel grafikus feluletrol elerheto megoldas), nem tudtam fejbol, sry...
-
Szabaka
tag
ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
ctrl_interface_group=0
ap_scan=1network={
ssid="my_network"
proto=RSN
key_mgmt=WPA-PSK
pairwise=CCMP TKIP
group=CCMP TKIP
psk="secret_password"
}Nekem ezt kellett írni a konfig fájlba.
A többit akár ki is törölheted belőle, hogy ne zavarjon, de inkább csak rakj a felesleges sorok elé egy #-ot.
A konfig file-t, mint írtam a wifis progiból éred el, úgy, hogy a progi indulása után megadod neki, a 8-as számot, mint menu-t. Az a WPAConfig.
amit beírtam, és az idézőjelek közt van azt átírod a te hálózatod nevére, és jelszavára.
Nem emlékszem, tieden is WPA2/PSK van?
enyémen igen, ezért ez működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy nem értelek, mit siránkozol.