- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Ez tök jó. De tényleg!
Itt mit kell néznem? Vagy miez? Egy nyamvadt szót sem értek belőle... Mit kellene írnom hova?Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog, talán később mást is lehet majd rá csinálni.
De arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta és akkor a progik sehol. Komolyan mondom mindjárt kib@szom az ablakon ezt a sz@rt. És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége. Pont ez miatt, mert nincs egy épkézláb leírás semmihez sem és mint mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni. Manapság már 3D van, de nekünk meg csak gépelés...
Még két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba. Sorry az off-ért, de ennk most ki kellett jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest