- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szerintem nagyon nagyon korrekt az akksija. 1 napot csak akkor bír ha az adott napon nagyon sokat nyomogatod. Vagy erőforrás igényes appokat futtatsz. Szerintem minden 4" vagy nagyobb kijelzőjű telcsinél hátránynak fogják az akksit mondani. És azért nézzük azt, hogy jobban bírja az akksija a T-nek mint a HTC One X-nek.
-
Smiro
senior tag
Fijjugh! Nagyon várnám az aksi időről a beszámolót és egyebekről is.
-
zermi
aktív tag
-
Örülök, hogy van már több tulaj is! Jól jönnek a hasznos infók, amik csak így, használat közben jönnek elő, és akkor így már tisztázódott is hogy microSIM való bele.
Azt mondják amúgy, hogy ha a T-nél veszed, ha üzletbe ha a weben, és utána bemész, hogy bocsika cseréljék már ki az ezer éves simedet egy micro simre, akkor ingyen megcsinálják. De szigorúan, ha náluk vetted. -
Brumi
senior tag
Az autóstartóval kapcsolatos kérdésre tudsz valami ötletet? Nekem elég fontos lenne, mert a tartó be van építve a kocsiba, nem ablakra-cuppantós, és pont ott van a kar, ahol a gombok... van BT-s kihangosító, igaz Nokiás, de gondolom ez nem probléma.
Nekem is elég szimpatikus darab. 11 éve egy Sony CMD J70-nel kezdtem, majd lett egy K610i... a céges Nokiát cserélném le erre
-
Carasc0
őstag
Megerősítem: MicroSIM-es, mert előttem tette bele a T-mobilos ügyfélszolgálati manus. Még mondtam is neki mikor hozta a kártyát, hogy elnézést kérek, ebbe MicroSIM való. Erre mondta, hogy tényleg? Hozta is a microSim kártyát.
@Brumi: Nagyon tuti a telefon. Egyszerűen csak használom és használom és atom stabil! Mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás, beállítások működnek. Egyszerűen tökéletes. (Ez némi reklám a részemről)
Fogása is kényelmes. Képe valami őrület. Színvilága no comment brutális. -
Kis@
tag
Ha megnézted a bemutatót, akkor azt is láthattad/hallhattad, hogy az Xperia T normál SIM-es dr. Kind szerint. Bár a neten nem találtam egyértelmű bizonyítékot, hogy melyik kell bele, mert írtak már standard SIM-et is meg Micro SIM-et is. Szóval várj azzal a kártyacserével amíg meg nem veszed a telefont.
-
Brumi
senior tag
Miért? Most megnéztem a bemutatót, az alapján nagyon tetszik a telefon.
De egy kérdés: ha autóban használom és beleteszem a tartóba, akkor hogyan tudom leszedni a billentyűzárat? Elvileg a tartókarok takarják a gombokat, van valami más megoldás a kioldásra? Sosem volt Androidos telefonom, nem tudom ez hogyan működik.
Most Nokia C7-et használok és azon ez nem gond.
A Nokiához van autóstöltőm (micro USB-s), azt használhatom ehhez a telefonhoz is?És még valami: az usb-re rá lehet dugni külső DAC-ot, hogy azon keresztül menjen a zene? Nem hiszem hogy valaha is így használnám, csak érdekelne...
-
zorromoto
senior tag
Emlékeztetőül egy óra múlva mobilarénás élő teszt-bemutató.
-
Carasc0
őstag
Ebben tökéletesen igazad van. Megörökíteni bármit is, tökéletes. Nekem nem volt szempont a fotó/videótechnikai része a telcsinek. Kamera az valami hyperdurva tényleg. Akadásmentesen gyönyörű élességgel vesz fel.
Tegnap este belenéztem a google play szolgáltatásba. Na ott kezdődnek a nyalánkságok.
Brumi: Én győri vagyok. Én sem tudtam sehol sem megnézni, nyomkodni. T-mobil szaküzletben is annyit láttam belőle hogy kibontották a dobozból. Az az 1 darab volt belőle. Kezembe vettem, nézegettem és rámondtam egy IGEN-t. És húhúúú így lett a Chocapic.
-
Brumi
senior tag
Esetleg valaki tudja, hogy ezt a telefont Pesten hol lehet megnézni? Annyira jó látni, hogy többen már meg is tudtátok venni, itt meg a legtöbb helyen még nem is hallottak erről a telefonról (T-Pontokban). Úgy nem akarom megvenni, hogy még csak nem is láttam.
Előre is köszi!
-
-
Carasc0
őstag
Azon esett le az állam, mikor láttam azt a mosolyfelismerő funkciót. Az kéééész.
De olyan beállításokat láttam hogy uhh... Lassan felér egy kompakt fényképezővel. Már csak az optikai zoom hiányzik.
Amúgy 1 hetes android hozzászólásokat nézegetve (innen-onnan) nem értem mi a gond vele. Gyors, akadásmentes. Jó......tudom tudom...... vas is van alatta. De nekem bejön és még csak a gyári programokat nézegettem, meg se buhertam! Nem értek hozzá még annyira.
Szóval így is egy mini számítógéppel állok szembe, hát ha rootolnám.
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #113 üzenetére
Szerintem ez is egy olyan fícsör. amit szinte senki sem használ ki, mégis lehet érte anyázni, ha kihagyják a telefonból. Pedig a masszívabb készülékház szerintem sokkal praktikusabb, mint a cserélhető aksi. Főleg, ha arra gondolok, hogy hány telefont dobtam már el ... én inkább a masszív házra szavazok, ha választani kell a kettő tulajdonság közül ...
-
zermi
aktív tag
válasz
zozo2001hu #111 üzenetére
Nincs
-
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Egy mobiltelefon 4 éves - max 5 éves - élettartama alatt maximum egyszer kell akkumulátort cserélni. Szerintem ez nem kellene, hogy érv legyen egy telefon ellen ... és arról nem is beszélve, hogy rengetegen vannak, akik ennél sokkal gyakrabban cserélik a mobiljukat.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Az lenne a ciki ha nem lenne cserélhető! 1 akksit használnál míg ki nem nyiffan és vége. Hát elég szomorú hogy így hívják hogy "nem cserélhető" mert ez nem igaz. Ahogy a fekete-fehér jelzetű TV sem igaz. Olyan nincs hogy fekete-fehér hanem szűrkeárnyalatos.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #106 üzenetére
Tehát mégis csak cserélhető. Nem a módszer a lényeg, hanem a tény! Hát ha eljön az ideje, cseréltetni fogom, mert én ezt a telcsit évekig szeretném használni. Hosszútávra vettem.
-
FragMaster
addikt
Bizony nem tudja, bár nagy jelentősége nincs. Valahogy a Sony ezt mindig is hanyagolta amúgy (ld. Xperia S meg 2.1).
Az akksi meg bizony nem cserélhető, de mivel akkumulátor ugye van benne természetesen fogsz hozzá kapni boltban, csak azt a kizárólag szervizben tudod kicseréltetni (vagy ha nekiesnél otthon megfelelő szerszámok birtokában akkor persze Te is).Szerk.: ugyan így a iPhone-é sem cserélhető házilag.
-
zozo2001hu
tag
Sony Xperia T hands-on:
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #103 üzenetére
Furcsálnám ha a T nem tudná a Bt 4.0-át de manapság az semmit nem jelent. Akksija ennek is cserélhető. Ezt onnan gondolom hogy az Iphone 4-nek is láttam akksit árusítva 8e Ft-ért. Ha árusítanak akkor =cserélhető! Ha abba cserélhető, ebbe is! De ezt csak gondolom
Amúgy a telcsi melegedése: Szerintem abszolút semmi. Összevissza használtam és teljesen langyos volt. Én igaz nem játszok meg ilyesmi. Irodai célokra lesz használva.
-
Carasc0
őstag
válasz
zozo2001hu #100 üzenetére
Fotó: brutál képességek, de mossa a képet. Makró az tetszik pedig amatőr fotós vagyok. Tehát amatőrként mondván szerintem kicsit mossa a képet (olajfesték effektus)
Kamera: EGY ÁLLAT! Az odaver. Kb így:
-
Carasc0
őstag
Tegnap én is nyomogattam pár órát. Tesómnak Iphone 4 telcsije van. Jól jött összehasonlítás gyanánt. Igaz más világ, más OS, más architektúra, de merem mondani hogy alázza! Szoftverek terén azt hittem tud olyat mutatni az Apple app store-ja amivel kitűnik. Nem, ismétlem nem tudott olyat mutatni. Szinte minden szoftver megvan Android alá. E tekintetben viszont összevetettük a hardvereket és képességeket. Végül arra jutottunk, hogy talán az Iphone 5-el kellene összevetni. Szerintem abba is nyerne nagyobb %-ban.
Elnézést kérek az almásoktól, nem lenézni akarom ezzel azt a világot, mert minden elismerésem a precizitást illetőleg. Ez más világ, de nekem bámulatos.
Apropó: Xperia T a Sony csúcsa?
-
zermi
aktív tag
Három teljes töltési ciklus után 22 órakor húztam le a töltőről reggel hatkor 97 %-on állt (nem repüléges módban). Azt hiszem az a három százalékos merülés elfogadható.
Sárgulás egyenlőre nincs és én nem is nagyon hiszem hogy megint előfordulna, mint pl. az SXS-nél. Szerintem még egy ilyen bakiba nem esik bele a sony. Legalábbis nagyon reméljük.
A N.O.V.A 3-mal majd egy órát játszott a gyerek, melegedett is rendesen, de nem jött elő a sárgulás. -
Carasc0
őstag
Juhúúj! Üdvözlet mindenkinek!
Mától én is egy Xperia T boldog tulaja lettem. A T-mobilba az utolsót hoztam el. Még töltőn van, ahogy a védőfólia kérte, majd beüzemelem és go. Nekem ez az első Androidos okostelcsim, szóval én abszolút kezdő vagyok. Én azért döntöttem e típus mellett, mert több helyen is olvastam hogy sok prémium telcsivel felveszi a versenyt és igazi megbízható készülék lesz ez. Persze ez annyira új, hogy a szolgáltatónál mondták hogy náluk csak keddtől lehet kapni. Tehát nagyon nagyon új még. De amit tudok azt leírom mint kezdőként!
Kinézet: Bombajó! Érezhető a gumis tapintás, tehát tényleg nem a csúszásáról lesz problémás a telcsi. Kijelzőt ugye még nem láttam, de azt mondták nagyon szép. Én elhiszem
. A gombok szerintem is korrekt elhelyezkedésüek. Kézreáll ahogy itt korábban elhangzott!
Méret: Háát, nem igazán zsebbarát, de majd megoldom. Az előző telcsimnek (W890I) a kijelzőjéhez viszonyítva ez egy bazi nagy tégla. Nekem új, szerintem szokható. Épp a kézikönyvét olvasom, mert én mindenre kiváncsi vagyok.
Drága telcsi az tuti, de szerintem nem nyúltam mellé.
-
zermi
aktív tag
válasz
FragMaster #94 üzenetére
Valóban képminősget screeshottal készített képpel nem lehet jól bemutatni. Az az igazi ha egymás mellé teszed a két telót. Meg van
még az SXS is, és ha egymás mellé teszem őket akkor az SXT-nek
lágyabb, természetesebbek a színei.
Az antutu pontokatra egyébbként nem nagyon adok, tájékoztatási
jelleggel írtam ki. -
Brumi
senior tag
Valaki tud Budapesten olyan helyet, ahol meg lehet nézni ezt a telefont? Több T-pontban próbálkoztam, sehol sem volt (Mom, Mammut, Allee, Budaörs Tesco).
Előre is köszi!
-
zermi
aktív tag
válasz
monti0222w #92 üzenetére
van defy-m is, most már az szokatlan (kicsi).Könnyen hozzá. lehet szokni a méretéhez.
-
zermi
aktív tag
Mivel a telefonon nincs HDMI kimenet így be kell szerezni egy MHL-HDMI adaptert, neten nézegettem 4,5 eFt- 6 eFt között lehet megvenni. Csak az a kérdés, hogy melyikkel működik, ha van valakinek valami infója a tipust érintően ne tartcsa magában.
-
zermi
aktív tag
Home képernyő:
A jobb oldali "gomb" az egymásra csúsztatott téglalpok az ún. legutóbb használt alkalmazások megnyitására szolgál. Ebben az ablakban lehet a legutóbb használt alkalmazások között váltani.
Ebben az ablakban kapott még helyet a kisalkalmazások sáv is. A kisalkalmazásokkal egy képernyőn két alkalmazást lehet futtatni. Jelenleg futtatható kisalkalmazások: feljegyzés, felvevő, időzítő és számológép.
Kisalkalmazás futtatás:A kisalkalmazás ablakot bárhová mozgathatod a képernyőn.
A három "pötty" az alkalmazások futtatásakor látható, ez az alkalmazások menü "gombja".Az értesítő panelen az alábbi gyorskapcsolók vannak alapból: hangbeállítások, bluetooth, wi-fi, adatforgalom engedélyezés-tiltás.
Ezen kapcsolók cseréjéhez eddig nem találtam beállítási lehetőséget. -
Köszönjük a részletes leírást! ilyen használat mellett nagyon meg vagyok elégedve az akku használatával, és megnyugodtam a hátlappal kapcsolatban is. A gumis érzet külön jó! A teljesítményében nem is kételkedtem. Ami a gombok elhelyezését illeti, a be-ki kapcs. nem zavar, de a hangerő gombok lehet kényelmetlenek lesznek telefonáláskor, de ez a legkevesebb, de ha azt mondod jó, akkor lehet nem lesz gond!
Az SXS-nek tényleg haloványabb a képe ezek tükrében.
Nekem a füles is tetszik, a %-os akku jelzés nagyon ott van!Erősíts, meg de ha jól láttam tesztekben, akkor alapból ha lehúzod az állapotsort, akkor ott vannak gyors ikonok, a wifinek meg 3g-nek?
A másik kérdésem, hogy lent a vissza, home és menü gombok után a 3 pötty mire jó?
Meg majd ha ráérsz dobhatnál fel pár tesztfotót.De így is hálásak vagyunk.
-
zermi
aktív tag
Sziasztok!
A hátlap matt, gumis tapintású műanyag azáltal az embernek olyan érzése van, hogy nem akar kicsúszni minden áron kezből.
Az SXS ezzel szemben sima felületű csúszós.A hátlapon valóban látható valami csillámos felelület, de csak bizonyos dőlés szögben nézve és lámpához tartva, vagy vakuval fényképezve. Valószínűleg ez az anyag ad a hátlapnak gumis tapintású érzést.
Egyébként az illesztések pontosak, nem lötyög sehol.A készüléket kézbe véve a fizikai gombok elhelyezkedése nekem éppen kézre álló, bal kézbe fogva a középső újjammal tudom kezelni a be-ki kapcsoló gombot, a hangerő gombot a középső és a gyűrűs ujjammal tudom lezelni.
Az SXS-hez képest a színek nekem életszerúbbnek tűnnek, nem tudom az alábbi két kép lehozza-e a két szürke közti különbséget.
Antutu Benchmark-kal mért eredmények:
SXS: 6775
SXT: 7066Akku üzemidejéről egyenlőre még pontos eredményeket nem tudok, eléggé összevissza van használva, amíg tart a telepítgetés és beállítgatások. Reggel hatkor húztam le a töltőről és most jelenleg 56 %-on áll. Folyamatos bekapcsolva a wifi, 3G, félóránként e-mail ellenőrzés, óránként időjárás frissétés, képernyőkön hat widget, fényerő 75 %-on, nyomkodás kb. 2 óra, internetezés 2,5 óra, kb 20 darab próba fénykép készítés, filmnézés kb. 30 perc naggyjából ennyi volt a használat és 56 %-on áll.
Százalékos aku kijelzés van.Zsebben lehet hordani, de kényelmetlen, inkább övcsaton.
A sim kártya és az SD kártya behelyezéséhez szerencsére a hátlapot nem kell leszedni.
A dobozban MH 750-es modell számú headsetet adtak. A zene élvezhető vele, de azért lehet kapni jobbat is. Egy ilyen kategóriájú készülékhez adhattak volna egy komolyabbat is, de ez vonatkozik a doboz tartalmára is. Se HDMI kábel, se tag-ek ezeket ki hagyta a T-Mobil?
-
zozo2001hu
tag
válasz
monti0222w #81 üzenetére
Engem meg pont a fotózási/videózási képessége érdekel most már a következő telefonomnak, ja és mondhatnátok, hogy PureView 808 vagy Lumia 920, azonban az Androidhoz mint platform ragaszkodom.
Egészen egyszerűen a legjobb Androidos cameraphone-t szeretném legközelebb megvenni legkésőbb tavasszal.
-
válasz
monti0222w #84 üzenetére
Elég érdekesen néztek volna a T-nél ha zsebre vágja, és elkezd mozogni.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #81 üzenetére
Zsebben nem kicsi...
-
monti0222w
addikt
válasz
zozo2001hu #79 üzenetére
Hát engem a fotózási rész hidegen hagy, jobban érdekel a sebessége akkumlátor élettartalma meg mekkora kézzenfogva, illetve zsebre dugva!
-
zozo2001hu
tag
Itt pedig egy felhős borús időben készített videó:
A hang nagyon rendben van, sokkal szebb hangfelvételt készít mint az S3 szvsz.
-
zozo2001hu
tag
Egy későbbi tesztben már valamivel jobban muzsikál a készülék:
Szerintetek lehet ezen még szoftveresen javítani? Nem sok különbséget látok az XPERIA S-hez képest az az igazság.
-
zozo2001hu
tag
Amit kihámoztam az eddigi tesztekből (meglehetősen kevés információ látott eddig napvilágot :-/):
Automata üzemmódban valamiért nem valami jó képeket/videókat készít ez a telefon, viszont manual üzemmódban sokkal jobb eredményt lehet vele elérni pl. white balance.
Ezen itt "elsírtam" magam, remélem ez itt még valami prototípus volt
-
zermi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap hozta meg a futár a telót. T-s, ami a dobozban volt a teló mellett : hálózati. töltő, headset, papírok. SXS-ről váltok nekem külsőleg ez jobban bejön, fogása jobb. Nekem ez jobban kézre áll.
Meló miatt még nem nagyon volt időm tesztelgetni. A szokásos
programjaimat felepítettem, illetve első dolgom volt megcsinálni a rootolást és kihajigálni a nekem fölösleges appokat.
A runme.bat programmal nagyon egyszerű és gyors a rootolás.
Valaki írta fentebb, hogy a fénykép készítéskor az auto fokusz hangos, nekem szépen csendben teszi a dolgát.
Az első benyomások alapján megérte váltani. -
Számomra ez nagyon biztató. Főleg ilyen használat mellett..
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #68 üzenetére
én is így teszek, már lemondtam.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Van valaki aki xperis S-ről váltott T-re?
Ha igen:
Megérte? Mennyivel jobb, mint az S.Erősen gondolkodom a cserén...
-
válasz
monti0222w #68 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Sárgulni biztos nem fog, mert azt kiderítették, hogy a ragasztó miatt volt, és már nem használják. Valami úgy is előjön majd, mert szinte minden telefonnál van valami amit meg lehet említeni ilyen téren.
Amúgy érdekes, ha megnéztétek a fentebb linkelt tesztben a T-vel készült videót, hogy elég hangosan belehallatszik a fókusz kerregése. Már előre látom a siránkozókat, mint annó a Mini pro-nál eljátszottuk, ezt a ciripelést.. -
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #60 üzenetére
Megfogadom, akkor türelem, türelem
Pedig ma visszamentem, újra meglestem... és mivel az eladó szerint is érdemes várni - hó elején nem szoktak leárazni, hogy mindenki ott verje el a fizetését -, így még húzom, pedig egyre jobban tetszik. Azért erőt veszek magamon, az S-be is majdnem beleugrottam és amit vittem volna, az elsők között sárgult be
Kis üzlet van a közelben, így az eladott "drága" telókra emlékeznek. Hát akkor kivárok, lesz ez később is talán
-
válasz
FragMaster #64 üzenetére
Nem tudom, én a saját képeimet is max a monitor méreten nézem, nem szoktam ránagyítani mint az állat.
-
Kis@
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól lehet Magyarországon kapni független - esetleg Vodás - változatban az Xperia T-t? Sajnos a T-Mobile nem játszik nálam...
Annyit találtam a neten, hogy október közepe/vége, de hátha vannak itt nálam jobban értesültek, esetleg bennfentesek
-
válasz
monti0222w #62 üzenetére
Szívesen.
@58: FragMaster
Köszönjük! A fényképező teszt nagyon durva. Elég jónak tűnik, komolyan a kis Sony dsc W-310-em nem készít ilyen képet, néha nagyon kicsit zajos, de a sötét képek nagyon jók. Nem hiába a CMOS szenzor. Úgy tűnik most nagyot alkottak ezzel is. Most már biztos vagyok benne, hogy a T lesz az utód, már "csak" a tőke hiányzik, na de pár hónap és meglesz!
-
válasz
monti0222w #60 üzenetére
Specifikáció alapján 1,4 mm-el magasabb és 3,3 mm-el szélesebb, meg nagyon picit vékonyabb.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #57 üzenetére
Ma megtapiztam és félre is rakattam mind az egyet, ami a T-nél van. Kicsit nagy, sajna egyik farmer dzsekim zsebébe sem bírom berakni.Nem tudom, merjek-e belevágni, nem kapkodtam el az S vásárlást sem
, azóta is a nejem céges telóját nyúzom. Nem tudom, milyen lesz az akki ideje és a képernyő, lehet várok egy korrekt magyar véleményt róla. Bár nagyon fáj rá a fogam, de az ASUS felvarrott Padfone-ra is, ami kissé jobb paraméterekkel bír, legalábbis akku kapacitásban. Az SL meg nem lesz a T-nél, pedig azt eléggé jól rendbe rakták a felvarrással, szóval nem is tudom...
-
FragMaster
addikt
Közkívánatra tesztcsokor: [link]
-
monti0222w
addikt
válasz
AlrightSir #56 üzenetére
Szerintem lesz teszt nem lesz kihagyva,egyébként nekem is be jön a telo bár élöben még nem láttam, fogtam.
-
AlrightSir
tag
Ma lecsekkoltam a T-ben, habár bekapcsolni nem tudtam. Hát, kinézetre és minőségre 5/5+. Nem értem miért került a feloldó és a hangerőgomb annyira le, szinte rosszabb mint a telefon tetején. Ezen kívül fogásra sokkal kényelmesebb, mint mondjuk az SXS, iszonyatosan elegáns, modern és minőségi.
Nem lesz teszt egyébként róla?
-
Smiro
senior tag
válasz
zozo2001hu #54 üzenetére
Holnaptól lesz a T-nél. Meglesem, és ha tetszik, veszem is. Az X SL állítólag nem lesz T-s forgalmazásban, így nem várok tovább.
-
zozo2001hu
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom, hogy lecserélem a jóöreg Nexus S telefonomat egy ilyen telefonra. Rendelt már valaki ilyen készüléket itthon a T-mobile-tól?
Akinek van már ilyen készüléke, mik az első benyomások, tapasztalatok használat közben?
Mennyire jók a telefonnal készült fotók/videók? Sok-sok tesztet végigolvastam, megnéztem de kíváncsi lennék a személyes tapasztalatokra is.
-
zaskar
senior tag
Ma a T-nél megnéztem egy ilyet. Sajnos csak gyári fóliával kapcsolhattam be, így nem láttam a kijelzőből túl sokat, de szépen működött, már amennyire meg tudtam ítélni, mert jelenleg egy iphone 4-em van. Nekem a fekete hátlap anyaga továbbra is gagyi műanyagos érzetet kelt, mint több Sonynál is. Érdekes, hogy az én kezemhez ez a 4,6 colos kijelző még elmegy, de az S3-at már nagynak éreztem. Kíváncsi vagyok a tesztre - gondolom hamarosan jön - a külföldi tesztekben az akkut nem érezték meggyőzőnek, a többi véleményük szubjektív, kinek mi jön be. A kamera jónak tűnik, a sebesség is.
-
válasz
FragMaster #50 üzenetére
Köszönöm!
-
Lehet, hogy nagyon noob kérdés, de a flash memóriához hozzáadódik, ha 32 GB-os microSD-t rakunk bele, vagy 32 GB-lesz?
Szóval ugye 16 GB a belső flash memóriája, miből mondjuk kb felhasználhatunk 12 GB-ot, akkor ehhez hozzáadódik a 32? -
válasz
FragMaster #47 üzenetére
Jaja, ez így szokott lenni, szerintem szolgáltatóktól pl T nem kell várni a smart tag-et...
Vagy ki tudja... Majd idővel ez is kiderül, mikor megérkeznek az első tulajok
-
válasz
FragMaster #43 üzenetére
De legalább megtudtuk a magyar árát. Kb erre számítottam, és úgy tűnik megvan a mini pro-m utódja.
Nagyon kíváncsi leszek egy mobilarénás tesztre.
-
FragMaster
addikt
T-nél már kapható (perpill még hiányos az oldala, feltöltés alatt) [link]
-
Smiro
senior tag
Aksi idő miatt csak kivárok... Akkor most már nem is lesz az S-nek felvarrott változata? Hónapok óta várom, hogy a T-nél ICS-el kezdjék árulni, erre bejön egy csomó új is
-
sebime45
tag
pontosítok 4.5" kijelző!
-
törölt tag
Köszi, srácok! Igen, én is ezektől tartok, egyrészt a UI a Sense után (ha nagyon jó a telefon amúgy, akkor megéri a fáradozást hogy rátoljak valami mást), az ergonómia (én az S-t mindig el akartam ejteni) illetve a HW-es megoldások (pl. kijelző)... Bár tegyük hozzá, kijelző terén csak a szifon az, ami kritikán felüli (úgy tudom), a többi vagy beég/hullámzik/foltos/sávosodik/rossz a betekintési szöge, nemkívánt törlendő.
-
-
petymeg
addikt
válasz
#01696768 #30 üzenetére
Sárgul az S-ben a kijelző de csak az első szériáknál, pl az enyémben is :-S, meg vannak kis idegesítő hülyeségei az ics óta pl. nem szinkronizál a gmail, csak ha én frissítem beállított időközönként nem, gyenge a wifi jel, meg akadozik néha a bt adatátvitel.
De igazából nem rossz választás pl. egy Sesationhoz vagy egy sgs2-höz képest-én ezeket ismerem. Ezek árban meg soc-ban is hasonlók.(Igaz a korábbi és egyben első androidos telefonomnál -ami egy htc desi hd volt- semmi hiba nem volt soha.)
-
törölt tag
Ezek a mostani Sony-k olyan csinik! Én azt vártam, hogy majd az S3-mas jön ilyesmi külsővel, de nem.
Hajrá, Sony, még lehet, hogy meggondolom magam!
(Nem flame-elni, de ha valaki esetleg meg tudná mondani, mi szokott lenni a kivetnivaló a Sony telefonjaiban, nagyon megköszönném. Mindig cak azt hallom, hogy pl. hogy lemaradt az S, amit éppenséggel értek is, de tudtommal a többi idei próbálkozásuk egész jól sikerült. A frissítésekkel van a baj? Vagy hogy nem ütik meg a csúcstelefonok "szintjét" HW-esen? Vagy drágák?)
-
mrlujoak
veterán
"na végre, ezen nincsen ott az a rút akril átlátszó csík az alján.... "
Na végre?!
Meg a solán sincs, meg a tipo-n, meg a miro-n, meg a go-n, meg az ion-on, meg az acro S-en,meg a neo L-en sincs...
...és ezek csak az eddig bejelentett (némelyik már itthon is kapható) nemzetközi modellek...
Egyedül, a még be nem jelentett SL lesz az NXT tagja...
-
V.T.CS.
senior tag
végre egy olyan übertelefon ami jól is néz ki.
-
kolosanyi
veterán
Vajon ennek is lesz olyan a hangmínősége, mint a One S-nek hasonló hardverrel? Mert abban az esetben igencsak bejövős lenne, úgy tetszik az egész, ahogy van, de ez eléggé kardinális számomra.
Szerk.: A 4.3 talán még belefér.
-
H-ger
tag
ez a hír is jó régi....
-
petymeg
addikt
Minden megvan benne, amit az S-ből hiányolok: bővíthető memória, unibodi, ezáltal masszív ház. Lehetséges utódja az S-nek.
Az az ajtócska meg igencsak jó megoldás, annak aki nem nyitogatja folyton. Minek kellene állandóan cserélgetni a simet, meg az msd kártyát.
Remélem az usb luknak is lesz fedele. -
amanoba
őstag
a kijelző feloldó/lezáró gomb eléggé lentre került, kényelmetlennek tűnik így elsőre.
szerk. csakúgy mint a hangerőszabályzó, azt, ha lehet, még rosszabb lesz kezelni.
-
Beri78
őstag
jópofa ez a nyílás
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Ekkor ez most 4 magos vagy csak 2 ? Én nagyon örülnék a 4-nek.
-
-
IstN
tag
A hw alapján bejövős, de kinézetre alkottak már jobbat is a SONY-nál.
-
CabalX
aktív tag
Hardverre tökéletes teló lenne, de megnéztem a képeket és köszönöm nem.
Mi a fenéért kellett Unibody házba rakni ezt a gépet !?
Lehet hogy ezáltal cseppálló lesz, de (lehet hogy az én háklim) kell a cserélhető akku. -
M3oH
addikt
Hardver rendben lesz. De nekem sem tetszik a gombok alatt az a nagy semmi terulet.
-
Integra
titán
na végre, ezen nincsen ott az a rút akril átlátszó csík az alján.... cserébe jó nagy üres műanyag van az alján. nem éppen elegáns megoldás. hardverre egész jó telefon.
-
DroppaB
csendes tag
SZVSZ szörnyű ez a dizájn. a mobil meg szörnyen bejövős. eddig az új sonynak nem sikerült olyan telót alkotnia ami teljesen megfelelt volna igényeimnek, főleg a kijelző miatt
lesz valaha SONY telefon mélyfeketével??
-
Retekegér
MODERÁTOR
Igazi arany középút a specifikációk alapján. Remélhetőleg jó akksival látják el...
-
Maxentius
addikt
Újabb képek? A Mobile Review már le is tesztelte.
-
Zolesz007
őstag
Namost 2 vagy 4 magos?
-
Tewe013
őstag
"Várhatóan már a berlini IFA kiállítás előtt leleplezésre kerül a Sony HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt okostelefonja".
Tudomásom szerint a Snapdragon S4 "csak" kétmagos, (mint ahogy a cikkbe is ez van írva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest