Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zermi

aktív tag

Sziasztok!

A hátlap matt, gumis tapintású műanyag azáltal az embernek olyan érzése van, hogy nem akar kicsúszni minden áron kezből.
    Az SXS ezzel szemben sima felületű csúszós.

A hátlapon valóban látható valami csillámos felelület, de csak bizonyos dőlés szögben nézve és lámpához tartva, vagy vakuval fényképezve. Valószínűleg ez az anyag ad a hátlapnak gumis tapintású érzést.
    Egyébként az illesztések pontosak, nem lötyög sehol.

A készüléket kézbe véve a fizikai gombok elhelyezkedése nekem éppen kézre álló, bal kézbe fogva a középső újjammal tudom kezelni a be-ki kapcsoló gombot, a hangerő gombot a középső és a gyűrűs ujjammal tudom lezelni.

Az SXS-hez képest a színek nekem életszerúbbnek tűnnek, nem tudom az alábbi két kép lehozza-e a két szürke közti különbséget.

SXS
    SXS

SXT

Antutu Benchmark-kal mért eredmények:
    SXS: 6775
    SXT: 7066

Akku üzemidejéről egyenlőre még pontos eredményeket nem tudok, eléggé összevissza van használva, amíg tart a telepítgetés és beállítgatások. Reggel hatkor húztam le a töltőről és most jelenleg 56 %-on áll. Folyamatos bekapcsolva a wifi, 3G, félóránként e-mail ellenőrzés, óránként időjárás frissétés, képernyőkön hat widget, fényerő 75 %-on, nyomkodás kb. 2 óra, internetezés 2,5 óra, kb 20 darab próba fénykép készítés, filmnézés kb. 30 perc naggyjából ennyi volt a használat és 56 %-on áll.
    Százalékos aku kijelzés van.

Zsebben lehet hordani, de kényelmetlen, inkább övcsaton.

A sim kártya és az SD kártya behelyezéséhez szerencsére a hátlapot nem kell leszedni.

A dobozban MH 750-es modell számú headsetet adtak. A zene élvezhető vele, de azért lehet kapni jobbat is. Egy ilyen kategóriájú készülékhez adhattak volna egy komolyabbat is, de ez vonatkozik a doboz tartalmára is. Se HDMI kábel, se tag-ek ezeket ki hagyta a T-Mobil?

Új hozzászólás Aktív témák