Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
Sziasztok!
A hátlap matt, gumis tapintású műanyag azáltal az embernek olyan érzése van, hogy nem akar kicsúszni minden áron kezből.
Az SXS ezzel szemben sima felületű csúszós.A hátlapon valóban látható valami csillámos felelület, de csak bizonyos dőlés szögben nézve és lámpához tartva, vagy vakuval fényképezve. Valószínűleg ez az anyag ad a hátlapnak gumis tapintású érzést.
Egyébként az illesztések pontosak, nem lötyög sehol.A készüléket kézbe véve a fizikai gombok elhelyezkedése nekem éppen kézre álló, bal kézbe fogva a középső újjammal tudom kezelni a be-ki kapcsoló gombot, a hangerő gombot a középső és a gyűrűs ujjammal tudom lezelni.
Az SXS-hez képest a színek nekem életszerúbbnek tűnnek, nem tudom az alábbi két kép lehozza-e a két szürke közti különbséget.
Antutu Benchmark-kal mért eredmények:
SXS: 6775
SXT: 7066Akku üzemidejéről egyenlőre még pontos eredményeket nem tudok, eléggé összevissza van használva, amíg tart a telepítgetés és beállítgatások. Reggel hatkor húztam le a töltőről és most jelenleg 56 %-on áll. Folyamatos bekapcsolva a wifi, 3G, félóránként e-mail ellenőrzés, óránként időjárás frissétés, képernyőkön hat widget, fényerő 75 %-on, nyomkodás kb. 2 óra, internetezés 2,5 óra, kb 20 darab próba fénykép készítés, filmnézés kb. 30 perc naggyjából ennyi volt a használat és 56 %-on áll.
Százalékos aku kijelzés van.Zsebben lehet hordani, de kényelmetlen, inkább övcsaton.
A sim kártya és az SD kártya behelyezéséhez szerencsére a hátlapot nem kell leszedni.
A dobozban MH 750-es modell számú headsetet adtak. A zene élvezhető vele, de azért lehet kapni jobbat is. Egy ilyen kategóriájú készülékhez adhattak volna egy komolyabbat is, de ez vonatkozik a doboz tartalmára is. Se HDMI kábel, se tag-ek ezeket ki hagyta a T-Mobil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest