Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Fijjugh! Nagyon várnám az aksi időről a beszámolót és egyebekről is.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #81 üzenetére
Zsebben nem kicsi...
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #68 üzenetére
én is így teszek, már lemondtam.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #60 üzenetére
Megfogadom, akkor türelem, türelem
Pedig ma visszamentem, újra meglestem... és mivel az eladó szerint is érdemes várni - hó elején nem szoktak leárazni, hogy mindenki ott verje el a fizetését -, így még húzom, pedig egyre jobban tetszik. Azért erőt veszek magamon, az S-be is majdnem beleugrottam és amit vittem volna, az elsők között sárgult be
Kis üzlet van a közelben, így az eladott "drága" telókra emlékeznek. Hát akkor kivárok, lesz ez később is talán
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #57 üzenetére
Ma megtapiztam és félre is rakattam mind az egyet, ami a T-nél van. Kicsit nagy, sajna egyik farmer dzsekim zsebébe sem bírom berakni.Nem tudom, merjek-e belevágni, nem kapkodtam el az S vásárlást sem
, azóta is a nejem céges telóját nyúzom. Nem tudom, milyen lesz az akki ideje és a képernyő, lehet várok egy korrekt magyar véleményt róla. Bár nagyon fáj rá a fogam, de az ASUS felvarrott Padfone-ra is, ami kissé jobb paraméterekkel bír, legalábbis akku kapacitásban. Az SL meg nem lesz a T-nél, pedig azt eléggé jól rendbe rakták a felvarrással, szóval nem is tudom...
-
Smiro
senior tag
válasz
zozo2001hu #54 üzenetére
Holnaptól lesz a T-nél. Meglesem, és ha tetszik, veszem is. Az X SL állítólag nem lesz T-s forgalmazásban, így nem várok tovább.
-
Smiro
senior tag
Aksi idő miatt csak kivárok... Akkor most már nem is lesz az S-nek felvarrott változata? Hónapok óta várom, hogy a T-nél ICS-el kezdjék árulni, erre bejön egy csomó új is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Total Commander
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest