- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szerintem nagyon nagyon korrekt az akksija. 1 napot csak akkor bír ha az adott napon nagyon sokat nyomogatod. Vagy erőforrás igényes appokat futtatsz. Szerintem minden 4" vagy nagyobb kijelzőjű telcsinél hátránynak fogják az akksit mondani. És azért nézzük azt, hogy jobban bírja az akksija a T-nek mint a HTC One X-nek.
-
Carasc0
őstag
Megerősítem: MicroSIM-es, mert előttem tette bele a T-mobilos ügyfélszolgálati manus. Még mondtam is neki mikor hozta a kártyát, hogy elnézést kérek, ebbe MicroSIM való. Erre mondta, hogy tényleg? Hozta is a microSim kártyát.
@Brumi: Nagyon tuti a telefon. Egyszerűen csak használom és használom és atom stabil! Mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás, beállítások működnek. Egyszerűen tökéletes. (Ez némi reklám a részemről)
Fogása is kényelmes. Képe valami őrület. Színvilága no comment brutális. -
Carasc0
őstag
Ebben tökéletesen igazad van. Megörökíteni bármit is, tökéletes. Nekem nem volt szempont a fotó/videótechnikai része a telcsinek. Kamera az valami hyperdurva tényleg. Akadásmentesen gyönyörű élességgel vesz fel.
Tegnap este belenéztem a google play szolgáltatásba. Na ott kezdődnek a nyalánkságok.
Brumi: Én győri vagyok. Én sem tudtam sehol sem megnézni, nyomkodni. T-mobil szaküzletben is annyit láttam belőle hogy kibontották a dobozból. Az az 1 darab volt belőle. Kezembe vettem, nézegettem és rámondtam egy IGEN-t. És húhúúú így lett a Chocapic.
-
Carasc0
őstag
Azon esett le az állam, mikor láttam azt a mosolyfelismerő funkciót. Az kéééész.
De olyan beállításokat láttam hogy uhh... Lassan felér egy kompakt fényképezővel. Már csak az optikai zoom hiányzik.
Amúgy 1 hetes android hozzászólásokat nézegetve (innen-onnan) nem értem mi a gond vele. Gyors, akadásmentes. Jó......tudom tudom...... vas is van alatta. De nekem bejön és még csak a gyári programokat nézegettem, meg se buhertam! Nem értek hozzá még annyira.
Szóval így is egy mini számítógéppel állok szembe, hát ha rootolnám.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Az lenne a ciki ha nem lenne cserélhető! 1 akksit használnál míg ki nem nyiffan és vége. Hát elég szomorú hogy így hívják hogy "nem cserélhető" mert ez nem igaz. Ahogy a fekete-fehér jelzetű TV sem igaz. Olyan nincs hogy fekete-fehér hanem szűrkeárnyalatos.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #106 üzenetére
Tehát mégis csak cserélhető. Nem a módszer a lényeg, hanem a tény! Hát ha eljön az ideje, cseréltetni fogom, mert én ezt a telcsit évekig szeretném használni. Hosszútávra vettem.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #103 üzenetére
Furcsálnám ha a T nem tudná a Bt 4.0-át de manapság az semmit nem jelent. Akksija ennek is cserélhető. Ezt onnan gondolom hogy az Iphone 4-nek is láttam akksit árusítva 8e Ft-ért. Ha árusítanak akkor =cserélhető! Ha abba cserélhető, ebbe is! De ezt csak gondolom
Amúgy a telcsi melegedése: Szerintem abszolút semmi. Összevissza használtam és teljesen langyos volt. Én igaz nem játszok meg ilyesmi. Irodai célokra lesz használva.
-
Carasc0
őstag
válasz
zozo2001hu #100 üzenetére
Fotó: brutál képességek, de mossa a képet. Makró az tetszik pedig amatőr fotós vagyok. Tehát amatőrként mondván szerintem kicsit mossa a képet (olajfesték effektus)
Kamera: EGY ÁLLAT! Az odaver. Kb így:
-
Carasc0
őstag
Tegnap én is nyomogattam pár órát. Tesómnak Iphone 4 telcsije van. Jól jött összehasonlítás gyanánt. Igaz más világ, más OS, más architektúra, de merem mondani hogy alázza! Szoftverek terén azt hittem tud olyat mutatni az Apple app store-ja amivel kitűnik. Nem, ismétlem nem tudott olyat mutatni. Szinte minden szoftver megvan Android alá. E tekintetben viszont összevetettük a hardvereket és képességeket. Végül arra jutottunk, hogy talán az Iphone 5-el kellene összevetni. Szerintem abba is nyerne nagyobb %-ban.
Elnézést kérek az almásoktól, nem lenézni akarom ezzel azt a világot, mert minden elismerésem a precizitást illetőleg. Ez más világ, de nekem bámulatos.
Apropó: Xperia T a Sony csúcsa?
-
Carasc0
őstag
Juhúúj! Üdvözlet mindenkinek!
Mától én is egy Xperia T boldog tulaja lettem. A T-mobilba az utolsót hoztam el. Még töltőn van, ahogy a védőfólia kérte, majd beüzemelem és go. Nekem ez az első Androidos okostelcsim, szóval én abszolút kezdő vagyok. Én azért döntöttem e típus mellett, mert több helyen is olvastam hogy sok prémium telcsivel felveszi a versenyt és igazi megbízható készülék lesz ez. Persze ez annyira új, hogy a szolgáltatónál mondták hogy náluk csak keddtől lehet kapni. Tehát nagyon nagyon új még. De amit tudok azt leírom mint kezdőként!
Kinézet: Bombajó! Érezhető a gumis tapintás, tehát tényleg nem a csúszásáról lesz problémás a telcsi. Kijelzőt ugye még nem láttam, de azt mondták nagyon szép. Én elhiszem
. A gombok szerintem is korrekt elhelyezkedésüek. Kézreáll ahogy itt korábban elhangzott!
Méret: Háát, nem igazán zsebbarát, de majd megoldom. Az előző telcsimnek (W890I) a kijelzőjéhez viszonyítva ez egy bazi nagy tégla. Nekem új, szerintem szokható. Épp a kézikönyvét olvasom, mert én mindenre kiváncsi vagyok.
Drága telcsi az tuti, de szerintem nem nyúltam mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged