- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
-
-
zermi
aktív tag
válasz
zozo2001hu #111 üzenetére
Nincs
-
zermi
aktív tag
Három teljes töltési ciklus után 22 órakor húztam le a töltőről reggel hatkor 97 %-on állt (nem repüléges módban). Azt hiszem az a három százalékos merülés elfogadható.
Sárgulás egyenlőre nincs és én nem is nagyon hiszem hogy megint előfordulna, mint pl. az SXS-nél. Szerintem még egy ilyen bakiba nem esik bele a sony. Legalábbis nagyon reméljük.
A N.O.V.A 3-mal majd egy órát játszott a gyerek, melegedett is rendesen, de nem jött elő a sárgulás. -
zermi
aktív tag
válasz
FragMaster #94 üzenetére
Valóban képminősget screeshottal készített képpel nem lehet jól bemutatni. Az az igazi ha egymás mellé teszed a két telót. Meg van
még az SXS is, és ha egymás mellé teszem őket akkor az SXT-nek
lágyabb, természetesebbek a színei.
Az antutu pontokatra egyébbként nem nagyon adok, tájékoztatási
jelleggel írtam ki. -
zermi
aktív tag
válasz
monti0222w #92 üzenetére
van defy-m is, most már az szokatlan (kicsi).Könnyen hozzá. lehet szokni a méretéhez.
-
zermi
aktív tag
Mivel a telefonon nincs HDMI kimenet így be kell szerezni egy MHL-HDMI adaptert, neten nézegettem 4,5 eFt- 6 eFt között lehet megvenni. Csak az a kérdés, hogy melyikkel működik, ha van valakinek valami infója a tipust érintően ne tartcsa magában.
-
zermi
aktív tag
Home képernyő:
A jobb oldali "gomb" az egymásra csúsztatott téglalpok az ún. legutóbb használt alkalmazások megnyitására szolgál. Ebben az ablakban lehet a legutóbb használt alkalmazások között váltani.
Ebben az ablakban kapott még helyet a kisalkalmazások sáv is. A kisalkalmazásokkal egy képernyőn két alkalmazást lehet futtatni. Jelenleg futtatható kisalkalmazások: feljegyzés, felvevő, időzítő és számológép.
Kisalkalmazás futtatás:A kisalkalmazás ablakot bárhová mozgathatod a képernyőn.
A három "pötty" az alkalmazások futtatásakor látható, ez az alkalmazások menü "gombja".Az értesítő panelen az alábbi gyorskapcsolók vannak alapból: hangbeállítások, bluetooth, wi-fi, adatforgalom engedélyezés-tiltás.
Ezen kapcsolók cseréjéhez eddig nem találtam beállítási lehetőséget. -
zermi
aktív tag
Sziasztok!
A hátlap matt, gumis tapintású műanyag azáltal az embernek olyan érzése van, hogy nem akar kicsúszni minden áron kezből.
Az SXS ezzel szemben sima felületű csúszós.A hátlapon valóban látható valami csillámos felelület, de csak bizonyos dőlés szögben nézve és lámpához tartva, vagy vakuval fényképezve. Valószínűleg ez az anyag ad a hátlapnak gumis tapintású érzést.
Egyébként az illesztések pontosak, nem lötyög sehol.A készüléket kézbe véve a fizikai gombok elhelyezkedése nekem éppen kézre álló, bal kézbe fogva a középső újjammal tudom kezelni a be-ki kapcsoló gombot, a hangerő gombot a középső és a gyűrűs ujjammal tudom lezelni.
Az SXS-hez képest a színek nekem életszerúbbnek tűnnek, nem tudom az alábbi két kép lehozza-e a két szürke közti különbséget.
Antutu Benchmark-kal mért eredmények:
SXS: 6775
SXT: 7066Akku üzemidejéről egyenlőre még pontos eredményeket nem tudok, eléggé összevissza van használva, amíg tart a telepítgetés és beállítgatások. Reggel hatkor húztam le a töltőről és most jelenleg 56 %-on áll. Folyamatos bekapcsolva a wifi, 3G, félóránként e-mail ellenőrzés, óránként időjárás frissétés, képernyőkön hat widget, fényerő 75 %-on, nyomkodás kb. 2 óra, internetezés 2,5 óra, kb 20 darab próba fénykép készítés, filmnézés kb. 30 perc naggyjából ennyi volt a használat és 56 %-on áll.
Százalékos aku kijelzés van.Zsebben lehet hordani, de kényelmetlen, inkább övcsaton.
A sim kártya és az SD kártya behelyezéséhez szerencsére a hátlapot nem kell leszedni.
A dobozban MH 750-es modell számú headsetet adtak. A zene élvezhető vele, de azért lehet kapni jobbat is. Egy ilyen kategóriájú készülékhez adhattak volna egy komolyabbat is, de ez vonatkozik a doboz tartalmára is. Se HDMI kábel, se tag-ek ezeket ki hagyta a T-Mobil?
-
zermi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap hozta meg a futár a telót. T-s, ami a dobozban volt a teló mellett : hálózati. töltő, headset, papírok. SXS-ről váltok nekem külsőleg ez jobban bejön, fogása jobb. Nekem ez jobban kézre áll.
Meló miatt még nem nagyon volt időm tesztelgetni. A szokásos
programjaimat felepítettem, illetve első dolgom volt megcsinálni a rootolást és kihajigálni a nekem fölösleges appokat.
A runme.bat programmal nagyon egyszerű és gyors a rootolás.
Valaki írta fentebb, hogy a fénykép készítéskor az auto fokusz hangos, nekem szépen csendben teszi a dolgát.
Az első benyomások alapján megérte váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest