Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök, hogy van már több tulaj is! Jól jönnek a hasznos infók, amik csak így, használat közben jönnek elő, és akkor így már tisztázódott is hogy microSIM való bele.
Azt mondják amúgy, hogy ha a T-nél veszed, ha üzletbe ha a weben, és utána bemész, hogy bocsika cseréljék már ki az ezer éves simedet egy micro simre, akkor ingyen megcsinálják. De szigorúan, ha náluk vetted. -
Brumi
senior tag
Az autóstartóval kapcsolatos kérdésre tudsz valami ötletet? Nekem elég fontos lenne, mert a tartó be van építve a kocsiba, nem ablakra-cuppantós, és pont ott van a kar, ahol a gombok... van BT-s kihangosító, igaz Nokiás, de gondolom ez nem probléma.
Nekem is elég szimpatikus darab. 11 éve egy Sony CMD J70-nel kezdtem, majd lett egy K610i... a céges Nokiát cserélném le erre
-
-
FragMaster
addikt
Bizony nem tudja, bár nagy jelentősége nincs. Valahogy a Sony ezt mindig is hanyagolta amúgy (ld. Xperia S meg 2.1).
Az akksi meg bizony nem cserélhető, de mivel akkumulátor ugye van benne természetesen fogsz hozzá kapni boltban, csak azt a kizárólag szervizben tudod kicseréltetni (vagy ha nekiesnél otthon megfelelő szerszámok birtokában akkor persze Te is).Szerk.: ugyan így a iPhone-é sem cserélhető házilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest