- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ebben tökéletesen igazad van. Megörökíteni bármit is, tökéletes. Nekem nem volt szempont a fotó/videótechnikai része a telcsinek. Kamera az valami hyperdurva tényleg. Akadásmentesen gyönyörű élességgel vesz fel.
Tegnap este belenéztem a google play szolgáltatásba. Na ott kezdődnek a nyalánkságok.
Brumi: Én győri vagyok. Én sem tudtam sehol sem megnézni, nyomkodni. T-mobil szaküzletben is annyit láttam belőle hogy kibontották a dobozból. Az az 1 darab volt belőle. Kezembe vettem, nézegettem és rámondtam egy IGEN-t. És húhúúú így lett a Chocapic.
-
Carasc0
őstag
Azon esett le az állam, mikor láttam azt a mosolyfelismerő funkciót. Az kéééész.
De olyan beállításokat láttam hogy uhh... Lassan felér egy kompakt fényképezővel. Már csak az optikai zoom hiányzik.
Amúgy 1 hetes android hozzászólásokat nézegetve (innen-onnan) nem értem mi a gond vele. Gyors, akadásmentes. Jó......tudom tudom...... vas is van alatta. De nekem bejön és még csak a gyári programokat nézegettem, meg se buhertam! Nem értek hozzá még annyira.
Szóval így is egy mini számítógéppel állok szembe, hát ha rootolnám.
-
Köszönjük a részletes leírást! ilyen használat mellett nagyon meg vagyok elégedve az akku használatával, és megnyugodtam a hátlappal kapcsolatban is. A gumis érzet külön jó! A teljesítményében nem is kételkedtem. Ami a gombok elhelyezését illeti, a be-ki kapcs. nem zavar, de a hangerő gombok lehet kényelmetlenek lesznek telefonáláskor, de ez a legkevesebb, de ha azt mondod jó, akkor lehet nem lesz gond!
Az SXS-nek tényleg haloványabb a képe ezek tükrében.
Nekem a füles is tetszik, a %-os akku jelzés nagyon ott van!Erősíts, meg de ha jól láttam tesztekben, akkor alapból ha lehúzod az állapotsort, akkor ott vannak gyors ikonok, a wifinek meg 3g-nek?
A másik kérdésem, hogy lent a vissza, home és menü gombok után a 3 pötty mire jó?
Meg majd ha ráérsz dobhatnál fel pár tesztfotót.De így is hálásak vagyunk.
-
zozo2001hu
tag
Amit kihámoztam az eddigi tesztekből (meglehetősen kevés információ látott eddig napvilágot :-/):
Automata üzemmódban valamiért nem valami jó képeket/videókat készít ez a telefon, viszont manual üzemmódban sokkal jobb eredményt lehet vele elérni pl. white balance.
Ezen itt "elsírtam" magam, remélem ez itt még valami prototípus volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged