Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #113 üzenetére
Szerintem ez is egy olyan fícsör. amit szinte senki sem használ ki, mégis lehet érte anyázni, ha kihagyják a telefonból. Pedig a masszívabb készülékház szerintem sokkal praktikusabb, mint a cserélhető aksi. Főleg, ha arra gondolok, hogy hány telefont dobtam már el ... én inkább a masszív házra szavazok, ha választani kell a kettő tulajdonság közül ...
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Egy mobiltelefon 4 éves - max 5 éves - élettartama alatt maximum egyszer kell akkumulátort cserélni. Szerintem ez nem kellene, hogy érv legyen egy telefon ellen ... és arról nem is beszélve, hogy rengetegen vannak, akik ennél sokkal gyakrabban cserélik a mobiljukat.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Az lenne a ciki ha nem lenne cserélhető! 1 akksit használnál míg ki nem nyiffan és vége. Hát elég szomorú hogy így hívják hogy "nem cserélhető" mert ez nem igaz. Ahogy a fekete-fehér jelzetű TV sem igaz. Olyan nincs hogy fekete-fehér hanem szűrkeárnyalatos.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #106 üzenetére
Tehát mégis csak cserélhető. Nem a módszer a lényeg, hanem a tény! Hát ha eljön az ideje, cseréltetni fogom, mert én ezt a telcsit évekig szeretném használni. Hosszútávra vettem.
-
Carasc0
őstag
válasz
FragMaster #103 üzenetére
Furcsálnám ha a T nem tudná a Bt 4.0-át de manapság az semmit nem jelent. Akksija ennek is cserélhető. Ezt onnan gondolom hogy az Iphone 4-nek is láttam akksit árusítva 8e Ft-ért. Ha árusítanak akkor =cserélhető! Ha abba cserélhető, ebbe is! De ezt csak gondolom
Amúgy a telcsi melegedése: Szerintem abszolút semmi. Összevissza használtam és teljesen langyos volt. Én igaz nem játszok meg ilyesmi. Irodai célokra lesz használva.
-
zermi
aktív tag
válasz
FragMaster #94 üzenetére
Valóban képminősget screeshottal készített képpel nem lehet jól bemutatni. Az az igazi ha egymás mellé teszed a két telót. Meg van
még az SXS is, és ha egymás mellé teszem őket akkor az SXT-nek
lágyabb, természetesebbek a színei.
Az antutu pontokatra egyébbként nem nagyon adok, tájékoztatási
jelleggel írtam ki. -
válasz
FragMaster #64 üzenetére
Nem tudom, én a saját képeimet is max a monitor méreten nézem, nem szoktam ránagyítani mint az állat.
-
válasz
FragMaster #50 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
FragMaster #47 üzenetére
Jaja, ez így szokott lenni, szerintem szolgáltatóktól pl T nem kell várni a smart tag-et...
Vagy ki tudja... Majd idővel ez is kiderül, mikor megérkeznek az első tulajok
-
válasz
FragMaster #43 üzenetére
De legalább megtudtuk a magyar árát. Kb erre számítottam, és úgy tűnik megvan a mini pro-m utódja.
Nagyon kíváncsi leszek egy mobilarénás tesztre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest