Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis@
tag
Ha megnézted a bemutatót, akkor azt is láthattad/hallhattad, hogy az Xperia T normál SIM-es dr. Kind szerint. Bár a neten nem találtam egyértelmű bizonyítékot, hogy melyik kell bele, mert írtak már standard SIM-et is meg Micro SIM-et is. Szóval várj azzal a kártyacserével amíg meg nem veszed a telefont.
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #113 üzenetére
Szerintem ez is egy olyan fícsör. amit szinte senki sem használ ki, mégis lehet érte anyázni, ha kihagyják a telefonból. Pedig a masszívabb készülékház szerintem sokkal praktikusabb, mint a cserélhető aksi. Főleg, ha arra gondolok, hogy hány telefont dobtam már el ... én inkább a masszív házra szavazok, ha választani kell a kettő tulajdonság közül ...
-
Kis@
tag
válasz
FragMaster #108 üzenetére
Egy mobiltelefon 4 éves - max 5 éves - élettartama alatt maximum egyszer kell akkumulátort cserélni. Szerintem ez nem kellene, hogy érv legyen egy telefon ellen ... és arról nem is beszélve, hogy rengetegen vannak, akik ennél sokkal gyakrabban cserélik a mobiljukat.
-
Kis@
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól lehet Magyarországon kapni független - esetleg Vodás - változatban az Xperia T-t? Sajnos a T-Mobile nem játszik nálam...
Annyit találtam a neten, hogy október közepe/vége, de hátha vannak itt nálam jobban értesültek, esetleg bennfentesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged