- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
monti0222w #92 üzenetére
van defy-m is, most már az szokatlan (kicsi).Könnyen hozzá. lehet szokni a méretéhez.
-
zozo2001hu
tag
válasz
monti0222w #81 üzenetére
Engem meg pont a fotózási/videózási képessége érdekel most már a következő telefonomnak, ja és mondhatnátok, hogy PureView 808 vagy Lumia 920, azonban az Androidhoz mint platform ragaszkodom.
Egészen egyszerűen a legjobb Androidos cameraphone-t szeretném legközelebb megvenni legkésőbb tavasszal.
-
válasz
monti0222w #84 üzenetére
Elég érdekesen néztek volna a T-nél ha zsebre vágja, és elkezd mozogni.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #81 üzenetére
Zsebben nem kicsi...
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #68 üzenetére
én is így teszek, már lemondtam.
-
válasz
monti0222w #68 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Sárgulni biztos nem fog, mert azt kiderítették, hogy a ragasztó miatt volt, és már nem használják. Valami úgy is előjön majd, mert szinte minden telefonnál van valami amit meg lehet említeni ilyen téren.
Amúgy érdekes, ha megnéztétek a fentebb linkelt tesztben a T-vel készült videót, hogy elég hangosan belehallatszik a fókusz kerregése. Már előre látom a siránkozókat, mint annó a Mini pro-nál eljátszottuk, ezt a ciripelést.. -
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #60 üzenetére
Megfogadom, akkor türelem, türelem
Pedig ma visszamentem, újra meglestem... és mivel az eladó szerint is érdemes várni - hó elején nem szoktak leárazni, hogy mindenki ott verje el a fizetését -, így még húzom, pedig egyre jobban tetszik. Azért erőt veszek magamon, az S-be is majdnem beleugrottam és amit vittem volna, az elsők között sárgult be
Kis üzlet van a közelben, így az eladott "drága" telókra emlékeznek. Hát akkor kivárok, lesz ez később is talán
-
válasz
monti0222w #62 üzenetére
Szívesen.
@58: FragMaster
Köszönjük! A fényképező teszt nagyon durva. Elég jónak tűnik, komolyan a kis Sony dsc W-310-em nem készít ilyen képet, néha nagyon kicsit zajos, de a sötét képek nagyon jók. Nem hiába a CMOS szenzor. Úgy tűnik most nagyot alkottak ezzel is. Most már biztos vagyok benne, hogy a T lesz az utód, már "csak" a tőke hiányzik, na de pár hónap és meglesz!
-
válasz
monti0222w #60 üzenetére
Specifikáció alapján 1,4 mm-el magasabb és 3,3 mm-el szélesebb, meg nagyon picit vékonyabb.
-
Smiro
senior tag
válasz
monti0222w #57 üzenetére
Ma megtapiztam és félre is rakattam mind az egyet, ami a T-nél van. Kicsit nagy, sajna egyik farmer dzsekim zsebébe sem bírom berakni.Nem tudom, merjek-e belevágni, nem kapkodtam el az S vásárlást sem
, azóta is a nejem céges telóját nyúzom. Nem tudom, milyen lesz az akki ideje és a képernyő, lehet várok egy korrekt magyar véleményt róla. Bár nagyon fáj rá a fogam, de az ASUS felvarrott Padfone-ra is, ami kissé jobb paraméterekkel bír, legalábbis akku kapacitásban. Az SL meg nem lesz a T-nél, pedig azt eléggé jól rendbe rakták a felvarrással, szóval nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest