- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2056 üzenetére
Uram atyàm!!! Nekem ezek a dolgok amiket leírtàl totàl ismeretlenek. Egyszer volt egy olyan problémám hogy a romon belül a zipben àt kellett írni egy értéket, meg egyszer hogy tényleg orange recovery kellett. De ahogy leírtam neked nálam az úgy volt és csont nélkül felment, későbbi hibák nélkül. Nem tudom mi lehetett a gond nálad.
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2049 üzenetére
Azt hiszem hogy a fő beállítások magyarok, a külön derpfestes beállítás vezérlő talán nem... De szinte mindenhol képek még illusztrációk vannak szóval el sem lehet rontani. Azért nem tudom mert bnomnek oda adtam a telót, neki meg a gyári rom kellett, én újítottam magamnak egy note 10 Liteot arra meg még nincs custom rom
-
Ciccuka
veterán
-
flash-
veterán
válasz
Danecay #1972 üzenetére
meg igen, csak nem értem támogatja a telefon meg a telenor is akkor mégsem megy ezek szerint?
amúgy melyik az 1-es és 2-es sim? mert a a belsőben van a telefonálásra használt sim a külsőben (ami a sim tárcataltó külső széle felöli oldalon van - a kinyomó oldalánál - )csak mert telefonálásnál azt irja 1es sim, a sim beállitásoknál meg arra azt ijra hogy 2es sim
-
lac14548
aktív tag
válasz
Danecay #1938 üzenetére
Van benne "gyárilag"?
Én a Google Fitnesz-t használom, azzal kb. jó... -
Danecay
addikt
válasz
Danecay #1934 üzenetére
Kiderült, hogy mégsem hiba mert alapbeállítás szerint a kedvencnek megjelölt telefonszámokról kezdeményezett hívásoknál és ezzel együtt üzeneteknél nem némítja a telefont. Engem mindkét fenti esetben ilyen személy keresett. Természetesen át lehet állítani, hogy azoknak se legyen értesítőhangjuk amit meg is tettem
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1855 üzenetére
Eddig főként a Gps hatékonyságban vettem észre különbséget. Pl Superior os-ben benne van az a hack amit pl Magiskon is le lehet tölteni gps-hez.Aosp nekem is bejön.
Na meg a google fényképező is fényévekkel jobb mint a miui alap.Nekem egy gondom van a jelenleginél.. Ami az összes Miuinál.... Kegyetlen xarbaz automata fényerő szabályozása..
Bizonyos téren a google tárcsázó (kedvencek) miatt jobban bejön. -
-
-
atosan
veterán
válasz
Danecay #1796 üzenetére
Én mint írtam nem használom fizetésre, alkalmazást javasoltam, amivel az ismerőseim fizetnek, ez volt a kérdés. Azt viszont nem írtam, hogy Xiaomi telefont használnak (hüvelyt 3-an, samut 2-en).
Mikor írtad, hogy ebben nincs NFC, akkor kaptam én is a fejemhez, hogy tényleg nincs. Csak ösztönösen válaszoltam, félrevezetni senkit nem akartam. Még egyik telómon sem használtam az NFC-t. -
szunyi777
őstag
válasz
Danecay #1677 üzenetére
Driver status?
AOSP romon vagy? -
juve600
nagyúr
válasz
Danecay #1474 üzenetére
1. Download the ROM and GApps from the links above.
2. Wipe System, Data, Dalvik, Cache.
3. Flash the ROM and GApps.
4. Reboot and Enjoy.a telepítést azzal kell kezdeni hogy fel kell rakni a legfrissebb global vendort,anélkül nem fog elindulni se a havoc se másik custom rom
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1474 üzenetére
Na ja
Én is így voltam ahogy te... Amikor feltettem a Havocot így simán ahogy írtad...
Majd amikor betöltődött elkezdett villogni a képernyő...
Azt hittem valamit rosszul csináltam, ujra felttettem az Oprendszert, ujra villogott..
Angol fórumon valahol találtam meg hogy uj firmware kell..
Feltettem és azóta jó.
Ennyit tudtam segíteni.. Megfogadod vagy sem a te dolgod. -
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1469 üzenetére
A firmware nem az oprendszer.. MErt amikor az alap firmware-ra tettem fel a Havoc Os-t akkor elkezdett villogni a képernyő és folyamatosan csinálta megállás nélkül.
Angol fórumon nagy nehezen utána jártam hogy firmware frissítés kell. És amikor ez meglett azóta tökéletesen működik. -
lac14548
aktív tag
válasz
Danecay #1432 üzenetére
Tudomásom szerint nincs Redmi Note 6 PRO-hoz MIUIHU...
Támogatott telefonok:
Xiaomi Redmi 2
Xiaomi Redmi Note 2
Xiaomi Redmi 3/Pro
Xiaomi Redmi 4 Prime
Xiaomi Redmi 4X
Xiaomi Redmi Note 3 MTK
Xiaomi Redmi Note 3 SD
Xiaomi Redmi Note 4 / 4X
Xiaomi Mi3
Xioami Mi4
Xiaomi Mi4c
Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi5s
Xiaomi Mi5s Plus
Xiaomi Mi6
Xiaomi Redmi 5 Plus -
-
esox
senior tag
válasz
Danecay #1105 üzenetére
10.2.2.0 Stable rom, A 9.2.15 pedog fejlesztői változat. Stable csak akkor lesz belőle, ha már sok sok tesztelő jelezte, hogy az újonnan hozzáadott funkció vagy régebbi javítások jók-e, hibásak-e...javítás után újratesztelés...stb stb. Csak hónapokkal kerül be 1-1 új funkció a stabil romokba. Egyébként nemsoká jön a Miui11 is. Szerencsére a mi készülékünk is a supportált litán van, szóval lehet várni az újdonságokat.
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1101 üzenetére
A mi Cloud és a Google Cloud ugy tudom két külön dolog, 2 külön tárhellyel.
Nekem érdekes volt uj rendszernél amikor a kettő egyszerre állította vissza a programokatGubanc nem lett belőle és 2x sem volt fent ugyan az. Szóval rá lehet engedni a visszaállítást nyugodtan.
-
vegyszer
addikt
válasz
Danecay #1099 üzenetére
Ha azt mondod neki, hogy visszaállítás az azonos nevű teló xx:yy időpontban elkövetett Google mentéséből, akkor az appok épp úgy jönnek le a felhőből, mint az app adatok. Legalábbis a legtöbb app adat (persze belépni be kell pl fb fiókba, de nekem pl a Mi Bandage adatai kivételével minden alkalmazás adat lejött)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged