- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
bollokcs80 #2117 üzenetére
Várom a fejleményeket, ha jonak bizonyul akkor frissítés lesz. Mondjuk pár hónap és telefon csere lesz mert sajnos ez a 9-es droid már nem az igazi. De addig csak jo lenne az új rendszeren döcögni.
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #2101 üzenetére
Igen, ez a kérdés bennem is felmerült, de végül arra jutottam, hogy szerintem ez a szériára vonatkozik. Ott van a Redmi 7 is a listában aminek valami nagyon hasonló procija van (Snapdragon 632), talán csak GPU-ban különböznek, és mivel gyengébb hardver és kompatibilitási problémákra hivatkoznak így úgy gondolom, hogy ebbe ilyen alapon a Note 6 Pro is beleesik sajnos. Ezt nem tényként írom, ezt én gondolom így. Mivel már javában hegesztik a MIUI13-t és készítik elő sok széria telóit az Android 11-re, szerintem el akarják már engedni ezt a dolgot, főleg, hogy már fél éve hogy kijöttek a MIUI12-vel. Persze a remény hal meg utoljára, már ha valakinek ez ennyire fontos, végül is az idei megjelenésű Note 9 Pro-mra is csak novemberben jött meg., de én annyira mégsem bíznék benne.
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2083 üzenetére
Custom romon lesz security patch
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #2081 üzenetére
Még a Redmi Note 9 Pro-ra sem jött ki a Global és az EU-s verzió pedig az egy idei készülék. Biztos jönnni fog még Note 6 Pro-ra is? Tudom, hogy korábban erről volt szó de már lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a MIUI13 is hamarabb meg fog jelenni mint a mi készülékeinkre a MIUI12
. Ez persze irónia volt. Nem elég, hogy sokat csúszik, de a Note 6 Pro és több régebbi készüléktípus is csak egy kiherélt MIUI12 kap.
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2029 üzenetére
Nálam a Musicolet a nyerő. Ott is rengeteg beállítás van és full ingyenes
-
esox
senior tag
válasz
bollokcs80 #2017 üzenetére
Szia, ez melyik menüből is érhető el? Leírnád az útvonalat kérlek?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2013 üzenetére
Akkor ha jól értem akkor a gyári van lezárva? Oda se neki..max Eu rom sokáig lesz, olyan sokáig meg egyik se lesz hogy rà legyek szorulva a globalra
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2010 üzenetére
Mi az hogy le zárták a Global devet? Nem lehet custom romot feltenni?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2006 üzenetére
Custom romban esetleg?
-
hhgygy
senior tag
válasz
bollokcs80 #2006 üzenetére
Mondjuk nem is kell, teljesen jó a 11 is.
-
hhgygy
senior tag
válasz
bollokcs80 #1997 üzenetére
Oké, megjött ide is
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #2000 üzenetére
Látványosra max. főverzió frissüléskor kell számítani
Az ördög a részletekben bújik meg
-
hhgygy
senior tag
válasz
bollokcs80 #1997 üzenetére
Ez csak simán jött? Mert nálam nem jelez update-et.
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1979 üzenetére
Szia..
Nálam is.. MIUI és AOSP féle romok alatt is.
Szerintem nem éri meg vele foglalkozni, főleg ha jó a hangminőség meg elvisz jópár méterig. -
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #1924 üzenetére
Erre frissitettem a 10ról
Azt vettem eszre h lassabb pl a wifi mobilnet allitasa a rolóról, -
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #1924 üzenetére
Azt hittem megint jött új. Még év végén frissítettem erre, igaz nálam a javítások listája kb. egy bejegyzés volt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1823 üzenetére
Úgy néz ki nem, egy az egyben lesz átállás MIUI11-re.
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1806 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy megkapja, viszont ez a lista a kínai romok megjelenési dátuma. Ha jól rémlik a miui fórumon egy moderátor írta, hogy lesz a telefonra stabil global, de a fentebb említett okok miatt nincs a felsoroltak közt.
-
lac14548
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1804 üzenetére
Redmi Note 6 Pro pont nincs a felsoroltak között...
-
ktommy91
addikt
válasz
bollokcs80 #1753 üzenetére
Egy jó ideje belerakja a xiaomi az aptx libeket a ROM-ba.(Note 5 esetében is) SOC-hez semmi köze, ez csak egy codec. LDAC is menne, ha akarnák.
-
Hafy75
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1747 üzenetére
"Közben megjött OTÁ-n a 10.3.5.0"
Az a 7pro-hoz van..
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #1745 üzenetére
még anno régi samsungnál volt hasonló, hogy csak akkor frissült ha rátettem valami alap régebbi gyári romot(4 fájlos deodexelt romnak hívták),
lehet itt is így kéne, nem tudom, érdekes anno sokkal jobban benne voltak itt ph-n a romolgatásba ilyenekbe az emberek, bármi kellett felnéztem forumra és mindenről volt több oldalas leírás, ma már alig..esetleg tegyél rá valami régebbit te is,vagy nem tudom
twrp van rajta? lehet az is bezavar...
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #1743 üzenetére
megmondom őszintén ebben nem vagyok képben, én mindig csak ota-n töltöttem le erre a telefonra a romokat, esetleg próbáld azt hogy amit találsz hivatalos oldalon legfrisebbet ráteszed, utána már lehet engedni fogja ota lefrissiteni rá a 10.3.3.-at
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #1741 üzenetére
Május 7korul jott meg ota-n ez lett az android 9,de csak szepen csendben, bjztonsagi patch neven frissult😀
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1734 üzenetére
Igen kellene egy frissítésnek jönnie. A lányom örökölte meg a telefont. Mielőtt átadtam neki próbáltam az általad leírt módszerrel a hivatalos oldalról letöltött rommal, de azonosítási hibát írt ki folyton. Most már belekta a lányom a telót és nem szereti a teljes gyalulást. Remélem most kivételesen nem ilyen lesz a stabilra visszaálás.
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1723 üzenetére
Igen, majd meglátjuk a stabil mennyire sűrűn jön.
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1608 üzenetére
Szia,
Decemberben vettem a telefont, akkor még stabilon voltam, de csinálta. Váltottam Poco launcherre, annál nem nem csinálja dev-en sem. -
Ciccuka
veterán
válasz
bollokcs80 #1518 üzenetére
MIUI 10.2.2.0 I Stabil
18 January 2019 -
törölt tag
válasz
bollokcs80 #1483 üzenetére
Hát érdekes..
Köszönöm szépen azért!
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #1472 üzenetére
Megjött az e heti de én ezt nem találom benne
-
Ciccuka
veterán
válasz
bollokcs80 #1446 üzenetére
Nekem azt írja nincs elérhető frissítés.
MIUI 10.2.2.0 I Stabil
-
esox
senior tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Igen
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1429 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, lassan a két hét is eltelik.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
bollokcs80 #1384 üzenetére
Köszi az infót! Jelenleg a 9.2.21 van fenn (nincs vele gondom) érdemes a 9-es androidot felrakni? Van valami gyakorlati haszna elődhöz képest?
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1384 üzenetére
Mi browsernél próbáltad az alapértelmezéseket törölni?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1336 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor nem.
-
buca84
őstag
válasz
bollokcs80 #1318 üzenetére
Jó hozzá a gyári kábel is.
Én ugreen kábeleket használok. Nagyon jók. Van ugreen töltőm is és Orico több portos is.
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #1268 üzenetére
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #1268 üzenetére
Nekem tegnap jelezte, le is jött, de linket én sem találtam.
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1167 üzenetére
Melyik részéről? A fentről lehajtott wifi gps stb részéről?
Ott amugy úgy kell elképzelni hogy minden fekete, a feliratok fehérek, és ami be van kapcsolva az ilyen windows kék. -
oriolus123
tag
válasz
bollokcs80 #1005 üzenetére
Ha stabilról váltasz devre akkor gyalu minden. Friss élmény, tegnap éjjel ezt csináltam.
-
szabeska
addikt
válasz
bollokcs80 #1005 üzenetére
Az attól függ, ha törli az adatokat, arra figyelmeztet előtte.
-
Robit Sakraf
tag
válasz
bollokcs80 #915 üzenetére
Igen és nem. Sajnos nem lehet teljesen kikapcsolni az órát. A kijelző feloldása után pár másodpercig látszanak az értesítések utána visszavált az órára.
-
válasz
bollokcs80 #767 üzenetére
Passz, én a Symbian alatt mókoltam utoljára.
Ma egy honor 9-et nyomkodtam és mrg kell mondjam tetszett. Más: 9.1.10-et valaki feltette már? Mi az a data plan dolog? Mint change log. -
válasz
bollokcs80 #671 üzenetére
Mérni kell, az időt sokminden befolyásolja. Már az is,ha megy a kijelző.
Sőt az is hogy első indítás után hányadiknak van és milyen töltő rádugva. Meredek de így van. Rendesen a qc3 működik meg az 5v 2A. -
buca84
őstag
válasz
bollokcs80 #649 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Reklámokat hol kell kikapcsolni?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #613 üzenetére
Eu Rom akkor Note 6 pro-ra van már?
Még kb 1 hét a feloldásigde karácsonykor megszivatott mert nem talált Gödöllő környékén GPS jelet többször is, és az EU romban állítólag az EU műholdakra van optimalizálva, bármit is jelentsen ez
Note 5 topicban rákérdeztem és a DEV.-re esküdtek. Stable az ritkán frissül? Nyugodtabb lennék vele kicsit
-
oriolus123
tag
válasz
bollokcs80 #610 üzenetére
Én meg nem is tudtam hogy tud lassítást! Kipróbáltam, jópofa
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
bollokcs80 #602 üzenetére
Jól tudsz linkelni + nem lehet tudni a felbontást
-
atosan
veterán
válasz
Jó volna, szerettem használni az előző telómnál.
-
válasz
Nem hinném.
Ezek csak sokkal erősebb gépekre lesznek elérhetők szerintem. -
válasz
bollokcs80 #543 üzenetére
Akkor az lehet a megoldás, hogy máshol van a mágnes a tokban, mint a készülék érzékelője.
Vagy valami szoftveres baki. -
válasz
bollokcs80 #538 üzenetére
Beállítások - Képernyőzár és ujjlenyomat - További beállítások - Okos tok módot bekapcsoltad?
-
Ciccuka
veterán
válasz
bollokcs80 #488 üzenetére
-
Robit Sakraf
tag
válasz
bollokcs80 #488 üzenetére
Én azt olvastam hogy QC 2.0 szabványú ami a 7,5V/2A töltést teszi lehetővé. A gyári töltő csak 5V/2A. Szerény véleményem szerint nem tesz jót az akkunak a gyorstöltéssel járó melegedés így én nem is bánom a dolgot.
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #478 üzenetére
a telefonban van Hall szenzor, ez figyeli a mágneses fedlap zárását-nyitását
szóval elvileg mennie kéne.. -
fisi
senior tag
válasz
bollokcs80 #408 üzenetére
Ha megjön a flip tok próbáld már ki légy szíves, hogy működik e rajta a smart cover mód? Mi Max 2 - nél imádtam hogy ha becsuktam a a tokot lekapcsolta telót, a MOFi hamar reagált a Redmi note 6 Pro- ra de az új tokjuknál nem működik ez a mód, reklamáltam is azt mondták szólnak ha majd bekerül az új flipekbe is ez a mód. Amúgy van vmi a fedélben ami aktiválja ezt a módot? Vagy nem értem hogy működik...
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #473 üzenetére
Na ott pont nem neztem akkor☺️
-
mrThomi
addikt
válasz
bollokcs80 #454 üzenetére
még annyit kérdeznék hogy melyik az ajánlósabb és a jobb kamera ? Note 6 pro, vagy a mi 8 lite ? Anyám fotózgat éjjel nappal, a szelfi kam.is fontos lenne neki.A lite csak 5 ezerrel drágább, még beleférne, és talán a snapi 660 is időállóbb.
-
mrThomi
addikt
válasz
bollokcs80 #454 üzenetére
top vagy köszi, akkor még ráérek rendelni jövőhéten is
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #403 üzenetére
fólia hozzá itten, én most rendeltem majd meglátjuk milyen(még a telefon se jött meg
ishop.hu vajon mikor küldi? arukereső hszek alapján van hogy soha..:de legalább nem fizettem előre..( )(de többet nem követem el azt a hibát hogy telefont használjak üvegfólia nélkül...),az eladó elég megbízható az értékelések alapján
-
Simba86
senior tag
válasz
bollokcs80 #403 üzenetére
Szevasz kolléga
Ha rootolod, fel tudsz rakni egy módosítást, amellyel az értesítési felület bal oldalán megjelenik az óra alatt minden, ami kell
Még nem csináltam meg, mert a bootloader nyitása wipe-ot csinál, de majd meg fogom...amúgy javaslom a MIUI 10-re frissítést, mert messze szimpatikusabb, mint az, amivel vettem én is a telót
Ha meg megjelenik a Lineage OS, akkor tényleg olyan lesz a teló, hogy a notch se fog zavazni -
keep2000
tag
válasz
bollokcs80 #343 üzenetére
Bocs, nem ide
-
Robit Sakraf
tag
válasz
bollokcs80 #343 üzenetére
Nincs.
-
ironbed
aktív tag
válasz
bollokcs80 #209 üzenetére
Annyit nem ér meg nekem a garancia, amit azokban a boltokban ráraknak.
Az Eustockos árak versenyképesek, ha valahol olyan áron adnak mobilt, akkor az megfelel.
Nem értem az árkülönbségeket itt és a postai küldésben/vámolásban sem.A mostani telefon is Deutsche Poston keresztül jött priority online. Gondolom németek vámolnak.(vagy van vámegyezmény) A postai díjakat is ki kell fizetni Németországból is.
Nálunk rárakják európa legmagasabb ÁFÁját, plusz a vámot ha van és még a posta is lekaszál 2500-at.De elég azt mondanom, hogy a gyerek rendszeresen cserél postán cuccokat németekkel. Ő fizet 15 ezret egy DHL csomagért a, a német partner meg 3-5 ezret
Khmmmmm... Nettó rablás
-
helixP
nagyúr
válasz
bollokcs80 #198 üzenetére
Amúgy viccen kívül az utóbbin gondolkodom, ha eljön a telefonvásárlásom ideje.
- Egy kézzel 5'' felett már úgysem lehet egy telefont használni. (Ha valamiért muszáj, ott a one handed mode)
- Gatyámban elfér, nem fog sokat dobni rajta pár col
- Nálam 95% tartalomfogyasztás van, amihez jobb a nagyobbSzóval, ja. Mért ne legyen 6,44'' ?
-
válasz
bollokcs80 #196 üzenetére
Akkor kisebb modelleket nézz
-
flash-
veterán
válasz
bollokcs80 #189 üzenetére
Sőt igaz hogy a note 6 nak nagyobb a kijelzoje de a note 6 keszulek hazanak magassága 7mm el kisebb,
-
válasz
bollokcs80 #191 üzenetére
Oké, csak írtad, hogy kicsit kisebb a Note 5.
Ugyanaz szinte.
-
válasz
bollokcs80 #189 üzenetére
A 0,5mm eltérés említésre sem méltó
magasságban.
Viszont 1 mm-rel szélesebb... Ez megint csak elenyésző
-
válasz
bollokcs80 #115 üzenetére
Eustockon is van már , én úgy néztem
-
natë
nagyúr
válasz
bollokcs80 #115 üzenetére
Megbízhatóbb, mint a többi zug GSM.
-
ironbed
aktív tag
válasz
bollokcs80 #31 üzenetére
Na igen. Pont ezért választottam ezt (infra, jack, akku).
Mondjuk a Note 5 ugyanúgy tudja notch nélkül ;-)
Kicsit idegesítőnek találom (még), hogy nem látok fent semmi értesítést, de ha jobban belegondolok, akkor úgyis le kell húzni, ha meg akarom nézni és bele akarok lépni az adott alkalmazásba. A led meg világít hogy figyelmeztessen. Szóval csak meg kell szokni és kész.@Chaser: Igen, komoly. Mondjuk Az 3S-en az elmúlt időszakban nem nagyon nézegettem a színét, ha jött valami belenéztem a telóba. Igaz, azt el tudom fogadni, ha valakinek fontos a megkülönböztetett jelzés, mert csak bizonyos értesítések fontosak.
@Noukoum: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest