- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
kantiszepi #2188 üzenetére
Mindegy már .PE van rajta..
Szóval az is opció lehet.. -
Bali27
addikt
válasz
kantiszepi #2186 üzenetére
Szia..Anyosomnak adtam a note6 promat.. Úgy emlékszem EvoX van rajta, de a PE is jó volt annak idején. Hétvégén tudom megnézni.. De anyós nagy megelégedéssel használja.,
-
Bali27
addikt
Nem rossz teló ha alapdolgokra használod. Párom ma is az én 2016-ban vásárolt telóm nyuzza Xiaomu.eu rommal, és napi 1 feltöltéssel hibátlanul megy.
Persze a 3 éves akku stb az soktényezős és direkt nem mentem bele, mivel a fent írt 6 éves teló akkuja is ahhoz képest egész jónak mondható. -
Bali27
addikt
válasz
oriolus123 #2179 üzenetére
Szia. Per pill nem tudok elképzelni olyan szitut amiben valakit érdekelhet, de ne legyen igazam. Ugye az ember akkor már ujabbra, gyorsabbra vált.
Szerintem., -
Bali27
addikt
válasz
gekkoXT #2166 üzenetére
Ez az amit ígértem..
Ezt a leírást találtam edl mód ügyben [link] redmi note 6 prohoz készült . Felelősséget nem vállalok érte, mert nincs lehetőségem kipróbálni. Esélyes , hogy a deep flash usb kábeles megoldás nem működne , ettől egy próbát megér , házilag is kivitelezhető bontás nélkül [link] . Kérdés , hogy ezt a kiskaput meghagyta e a xiaomi , illetve el lehet e vele érni azt ami tesztponttal kivitelezhető . -
Bali27
addikt
válasz
gekkoXT #2163 üzenetére
Na.. Egy tényleg nagy tudású srác ezt írta.
Valamelyik xiaomi telefon az update miatt képes volt letérdelni (emlékeim szerint a note 6 android one-os majdnem testvértelefonja) . A hiba lehet alaplap , nandflash elhalálozás is .
Meg lehetne próbálni szétszedni , akksit le , majd újracsatlakoztatni , ha ad életjelt magáról , akkor deepflash kábellel edl módba léptetni , de ha van a telefonon testpont ehhez a művelethez akkor azt használni és próba szerencse alapon mehet rá full formattal a gyári rom [link] <--- ezt találtam hirtelen .
A miui topikban keresd Crok-ot , hátha eszébe jut valamilyen megoldás , szakmailag nagyságrendekkel felettünk áll . -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
Roberto76 #2146 üzenetére
Ha valaki pl Szabó Tamás válaszolna mondjuk igennel, azaz megerősítené az előző hszom,akkor tudnék segíteni akár most is.
Le kell tolteni szgépre a tulip twrpt, és fastbootot...fastboot modba a telefon, kábellel összeköt, és twrp indít.. Telon ez bejön, ott lehet formázni, majd uj rom felmegy.
Ennyi lenne..
Érdekel még ez a fajta segítség? -
Bali27
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #2143 üzenetére
Ha nincs nyitva akkor fastboottal tud rá tenni vissza gyári romot nem?
Előtte twrp-ben legyalulja, aztán gyári rom vissza.. Ezt lehet BL nyitás nélkül is.
Vagy nem jól tudom? Ha igen akkor csak egy mail cím kell és akkor onnantól kezdve át tudom küldeni a legujabb twrp-t, szgépre leszedi a global romot...Innentől kezdve meg megy minden mint a karikábacsapkodás -
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2083 üzenetére
Custom romon lesz security patch
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2056 üzenetére
Uram atyàm!!! Nekem ezek a dolgok amiket leírtàl totàl ismeretlenek. Egyszer volt egy olyan problémám hogy a romon belül a zipben àt kellett írni egy értéket, meg egyszer hogy tényleg orange recovery kellett. De ahogy leírtam neked nálam az úgy volt és csont nélkül felment, későbbi hibák nélkül. Nem tudom mi lehetett a gond nálad.
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2049 üzenetére
Azt hiszem hogy a fő beállítások magyarok, a külön derpfestes beállítás vezérlő talán nem... De szinte mindenhol képek még illusztrációk vannak szóval el sem lehet rontani. Azért nem tudom mert bnomnek oda adtam a telót, neki meg a gyári rom kellett, én újítottam magamnak egy note 10 Liteot arra meg még nincs custom rom
-
Bali27
addikt
Pörög a topic ezerrel
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Újabb összefoglaló következik az elmúlt fél év tapasztalataiból.Próbáltam 4 féle MIUI-s Op rendszert.. Xiaomi.EU-t, MiuiRoomot, MiuiMix-et és ReVOS-t..
MiMix volt a legjobb. Az volt fent elsőnek de egy idő után lassult... Jött a többi és azok alapból lassúak voltak valamiért. Úgy érzem a MIUI-val végeztem..Majd jött az AOSP-féle ...
Először Havoc, majd Evolution X, és Lineage OS 17.1. Lagújabb pár nappal ezelőtti verzsön.
Lineage volt a legpörgősebb, de valamiért bejövő híváskor sokszor fekete maradt a képernyő. Sík ideg voltam miatta, majd egy Brazil srác romját a DrerpFestet tettem fel.Nem sok bizodalmam volt benne de baromi kellemesen csalódtam. Ha így marad akkor ez marad a telón amig meg van. + letölti magától ha van frissítés a romhoz.
Mindenben tökéletes egyszóval. Gyors, stabil, jól skinezhető. Kedvenc (azóta sok teszteléssel legjobbnak ítélt fényképezőprogim is tökéletesen megy alatta és besza-behu minőséget készít)Letölthetők:
Rom: [link]
Launcher: [link]
Google cuccok: [link] Arm64 / 10 / mini
Kamera apps: [link] (hiába van belőle V6, a V5 kell..
Legújabb TWRP: [link] Igaz én még a 3-3-1-1-el csináltam de most látom hogy van újabb -
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2029 üzenetére
Nálam a Musicolet a nyerő. Ott is rengeteg beállítás van és full ingyenes
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2013 üzenetére
Akkor ha jól értem akkor a gyári van lezárva? Oda se neki..max Eu rom sokáig lesz, olyan sokáig meg egyik se lesz hogy rà legyek szorulva a globalra
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2010 üzenetére
Mi az hogy le zárták a Global devet? Nem lehet custom romot feltenni?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2006 üzenetére
Custom romban esetleg?
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1979 üzenetére
Szia..
Nálam is.. MIUI és AOSP féle romok alatt is.
Szerintem nem éri meg vele foglalkozni, főleg ha jó a hangminőség meg elvisz jópár méterig. -
Bali27
addikt
Legújabb szerzeményem a Lineage Os, Android 10-el.
Már 2 hete nyüstölöm de tökéletesen meg vagyok elégedve.
Ja.. kb 3 naponta töltöm a telóm. Eddig olyan1,5 - 2 volt ugyan ilyen használat mellett.
Eddig annyi negativuma van hogy kb 10 napja próbálkoztam de még nem volt jól működő Gcam alá. (Igaz a "gyári" is egész tűrhetően muzsikál itt) -
Bali27
addikt
Sziasztok..Tapasztalataim az elmúlt hétből....
EU rom Miui 11-el.
Világbajnok fogyasztás. Legalább is az AOSP romokhoz képest.
Viszont sokkal több hiba. Kb 2 naponta elsötétül a képernyő ha olyat nyitok meg..(Miui pdf olvasó biz. fileoknál) És ezt csak restartal tudom kiküszöbölni.
Szóval van jó oldala is és rossz is.
Lehet megyek vissza AOSP-re. :S
Még vacilálok. -
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1855 üzenetére
Eddig főként a Gps hatékonyságban vettem észre különbséget. Pl Superior os-ben benne van az a hack amit pl Magiskon is le lehet tölteni gps-hez.Aosp nekem is bejön.
Na meg a google fényképező is fényévekkel jobb mint a miui alap.Nekem egy gondom van a jelenleginél.. Ami az összes Miuinál.... Kegyetlen xarbaz automata fényerő szabályozása..
Bizonyos téren a google tárcsázó (kedvencek) miatt jobban bejön. -
-
Bali27
addikt
válasz
juve600 #1831 üzenetére
Pedig a Pocoval kezdődik. Egyedül a mienk hiányzik.
[Miui 11 Stable] -
Bali27
addikt
Sziasztok... Észre vettem egy ideje hogy a mi telonkhoz az EU romnál hiányzik szinte minden a letöltendő dolgok közül.. Ezt minek köszönhetjük?
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
zolikaDB #1799 üzenetére
Igen.
Gondolom Bootloader nyitás után
Felteszed a Magisket. Azzal semit nem kell csinálni csak annyi hogy amig fent van ROOTolva van a telód..
Én az SD Maidet használom erre a célra.
Ha rottolva van akkor SD Maidel behozza az összes programot és bármit uninstallálhatsz / fagyaszthatsz stb. -
Bali27
addikt
Na kijött a Lineage OS 17 Unofficial (tulipra mind az náluk), Android 10-es alapokon.
Gondolom még lehetnek gyermekbetegségei... -
Bali27
addikt
válasz
juve600 #1785 üzenetére
Nekem a legújabb stabil ami a 10.3.6 firmwarera épül 2X ment fel.
Először azt hittem hogy valamit én csináltam rosszul mert kifagyott.. Ujra tettem, és amikor beirtam a xiaomi felhő stb elérési jelszót elsötétült a kép és kb 10 perc után restartoltam és tetem fel custom romot. Azóta jó a teló.Most nézem hogy a stabil rom támogatási felsorolásában sincs már benne a tulip.
MI a fene lehet velük?
[link] -
Bali27
addikt
válasz
Atomgeszi #1778 üzenetére
Én rengeteg romot kiprobaltam. Az Aex rom jött be legjobban és a Superior OS. Második a Resurrection remix, utána az összes többi... Havoc, Lineage, stb
Xiaomi. EU nem rossz abszolút csak meg van bonyolítva. Ez a Xiaomi felhős rendszer se tetszik, az örökös tisztítás, meg a tartalomatkuldes a tvre lassú és kicsit bonyolult. -
-
Bali27
addikt
Firmwareből a stable és a weekly között a különbség hogy az egyik kipróbált jó verzió a másik meg beta?
-
Bali27
addikt
válasz
szunyi777 #1716 üzenetére
Elméletileg átállítottam azt is, de már nem tudom megnézni mert tegnap feltettem a Resurrection Remixet.
Eddig maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Ja és van a GPS test program. Nem tudom ez jelent -e valamit de Havocon meg Pixel Experiencen talált néhány amcsi, kicsit kevesebb ruszki, és néha néha bejelentkezett egy EU szatelit.
Itt alapból sokkal többet lát (vagy mostanában vannak többen felettünk) és EU szatelitből is 2 szinte folyamatosan "be van kapcsolódva".
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Havoc 2.6-ot.. Nagyon frankó csak 2 dolog van amit nem tudok megoldani.. 2.5-ben nem volt!1/ Bejövő hívásnál automatikusan kihangosítja a telót és nem találom hol kell vissza venni.
2/ Bejövő hívásnál ha alszik a teló akkor fekete marad a képernyő. Ezt annyiban tudtam korrigálni hogy bekapcsoltam valamit, azóta kis betűkkel kiírja az alvó képernyőre. -
-
Bali27
addikt
válasz
szunyi777 #1658 üzenetére
Installkor System appnak (ami miatt össze omolhat a rendszer) vagy Simán Appnak instaláljam?
Mg kérdezte hogy a régi vagy új , meg Material vagy original?
Nekem nem úgy néz ki mint a tiéd és nincs is annyi minden benne, szóval valószinű nem mindent úgy csináltam ahogy kell.. -
Bali27
addikt
Viper4-et kipróbáltam Awei 880-al amivel egyébként nagyon meg vagyok elégedve. Nem vagyok vájtfülű de akár mit kapcsolhatok, változás nincs a hangban.. Eq nál sem... Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A friss Redmi ritka példa arra, amikor a sikerrecepten nem az előnyére változtattak. Jókora szenzorsziget egy kis képernyőarány növekedésért, különben minden szuper.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest